nieco naviac v HTML
nieco naviac v HTML
Zdravim
chcel ba som sa spytat preco mi v HTML podciarkuje vsetky odkazy, pripadne ako to odstranit. A este by som sa chcel spytat kde by som mohol stiahnut pocitadlo na stranku?
chcel ba som sa spytat preco mi v HTML podciarkuje vsetky odkazy, pripadne ako to odstranit. A este by som sa chcel spytat kde by som mohol stiahnut pocitadlo na stranku?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v css:
a čo sa týka toho počítadla, napríklad blueboard, toplist, counter.cnw .. je ich veľa
Kód: Vybrať všetko
a {text-decoration: none;}dik, moc vyskusam to len si este musim pozriet CSS
, ale vcera som si vsimol ze mozilla mi stranku zobrazuje inaksie ako opera. Namiesto frame mam tabulku ale na opere mi zobrazi pekne lavu listu ale na firefoxe mi tu listu roztiahne cez celu tabulku, neviete ci tam musim zadat neaky specialny parameter alebo nieco podobne?
<a href="odkaz.php" style="text-decoration:none">Odkaz</a>Najlepsie si vytvorit nejaky externy CSS subor (ulozis .css) a donho si pisat styly. Potom chytis toto das to do hlavicky v html. (Ked pracujes s css zvykni si pisat xhtml)
nieco o tych linkoch:
<link rel="stylesheets" href="(nazov_suboru.css)">
nieco o tych linkoch:
a {
text-decoration: none;
color: #000000;
font-family: arial, verdana;
font-size: 12px;
} //to mas linky obycajne, potom mas este ked na ne nabehnes mysou a ked kliknes.
a:hoover{ }
a:active{ }
-
XilleR
Medium Professional
koli jednemu blbemu text-decoration vytvarat subor so stylami
daj si do hlavicky toto:
daj si do hlavicky toto:
<style type="text/css">
a {
text-decoration: none;
}
</style>didki ti vislo toXilleR napísal:koli jednemu blbemu text-decoration vytvarat subor so stylami![]()
daj si do hlavicky toto:
<style type="text/css"> a { text-decoration: none; } </style>
-
audiotrack
VIP
tak tam rovno nadefinuje aj pozadie, farbu textu..XilleR napísal:koli jednemu blbemu text-decoration vytvarat subor so stylami![]()
daj si do hlavicky toto:
<style type="text/css"> a { text-decoration: none; } </style>
a aj tak, neskôr tu dá že ako zmení to a tamto. Tak by sa mu poradilo že dopíš tam toto. Podľa mňa to nie je zbytočné, ľahšie sa to potom upravuje. Ja by som mu odporučil vytvoriť si externý stylopis, lebo skôr či neskôr ich bude musieť používať ak sa tomu chce venovať a prečo sa teda hneď nenaučiť ako sa pripájajú, ako to funguje..?