Just Cause
Net nesledujem..Ale v SCORE 151 (terajsie cislo) je nieco ako prewiew zmiesane z minirecenziov..Kedze mali moznost hrat takmer plnu verziu hry,opisovali jednotlive plusy a podobne(samozrejme bez verdiktu kedze "plna" verzia este nieje)..A nemam scener ze by som ti to skenol a opisovat to nebudem lebo je to dost dlhe 
jasne jasne, chapem, komi by sa chcelo opisovať, ja si kupujem hráča, a nebol tam ani zmienka o tom...Sp1d3Rm4N_2 napísal:Net nesledujem..Ale v SCORE 151 (terajsie cislo) je nieco ako prewiew zmiesane z minirecenziov..Kedze mali moznost hrat takmer plnu verziu hry,opisovali jednotlive plusy a podobne(samozrejme bez verdiktu kedze "plna" verzia este nieje)..A nemam scener ze by som ti to skenol a opisovat to nebudem lebo je to dost dlhe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ece 30 minut a mam to stiahnute
newiete niekto ako to dat na DVD5 ???
EDIT: toto som nasiel

newiete niekto ako to dat na DVD5 ???
EDIT: toto som nasiel
Kód: Vybrať všetko
Just Cause (DVD9 to 2 DVD5)
1) Create 2 Temp folders on your hardrive.
Name these folders CD1 and CD2.
CD1:
2) Copy all the contents of the Just Cause DVD9, except for the Data4.cab and Data5.cab files, to the CD1 folder.
CD2:
3) Copy the following files to the CD2 folder:
binkw32.dll
data4.cab
data5.cab
d3dx9_26.dll
engine32.cab
JCSetup.exe
JustCause.exe
layout.bin
pc_file_order.log
readme_en.rtf
readme_fr.rtf
readme_ge.rtf
readme_it.rtf
readme_sp.rtf
settings.txt
setup.ibt
setup.ini
setup.inx
4) Create another folder/s for any Updates, Serial, Patches and or Cracks etc. (Create these folders in the CD2 folder.)
NOTE: Name this/these folder/s whatever you want.
5) Burn the contents of the CD1 folder to a DVD5 with the Label: JustCause
6) Burn the contents of the CD2 folder to a DVD5 with the Label: JustCause
Note: When installing you will be prompted to insert Disc 3 that contains the file data4.cab. The installation will continue successfully.
And yes it will prompt for Disc 3 NOT Disc 2.
Also, there is no possibility of fitting this game onto just one DVD5 disc!
Removing all the extra language files etc will only remove about 1GB of data, still not enough to fit onto one disc. Unless I missed something?
Hmm ... hmm... hmmmm... No koli tej hre som si konecne prerobil FAT32 na ntfs (to vies,idem s dobou
) a zatial prve dojmi ..Su zmiesane ako pri vsetych zaciatkoch... Ten zaciatok hry bol celkom velkorisi ako letitte dole padakom ... ZAzitok no
Neviem ci tu je ale asi ne ale BRUTALNE tu chyba bullet time
.. ALe to neva.. Zozaciatku sekalo (lebo som mal vsetko zaple) ani ne ze sekalo ale tak "spomalene bezalo"... Dal som low a pozmenil som nastavenie (A to mam 512 mb, ge force 6200 256 mb viem ne zazrak ale na tie poziadavky co vypisuju by to malo stacit)a uz to frcalo lepsie..Co sa tyka moznosti est esom moc neskusal resp. hral som cca 40 min.. A to som len tak behal po krajine ... JEdine co mozem povedat s 100% istotou ze grafika je nadherna.. TA voda a tak
A hratelnost zatial chytlava.. ZAtial tolko..Nic viac zatial hovorit nemozem... (Okrem toho ze mapa je KUUUURVA velka
)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no aj ja sa prihovorim... takze za prve: ten navod co som tam dal tak ten funguje v pohode... sam som skusal... a za druhe: TA HRA JE PERFEKTNA... pred hodinou som nainstaloval... ABSOLUTNE NESEKA
grafika je super ... ovladanie je super... akurat je sranda ze ked niekoho zabijem (strelnou zbranou) tak potom vzdy srandovne odleti
no takze som spokojny ze som to stiahol a nelutujem 
Šu-Do napísal:no aj ja sa prihovorim... takze za prve: ten navod co som tam dal tak ten funguje v pohode... sam som skusal... a za druhe: TA HRA JE PERFEKTNA... pred hodinou som nainstaloval... ABSOLUTNE NESEKAgrafika je super ... ovladanie je super... akurat je sranda ze ked niekoho zabijem (strelnou zbranou) tak potom vzdy srandovne odleti
no takze som spokojny ze som to stiahol a nelutujem
je to parada..ze