Univerzalny kluc do fabiek (nie usb)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ivoralik »

Hanibal_King napísal:Vsak napad je to pekny ale kolky z nas odtialto maju kamosov co robia kluce asi iba on :) No tak ked zisti ci to ten jeho kamos vie spravit tak nam potom da spravit kluciky vsetkym :lol:
presne tak :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

No, konecne som sa odhodla ist zaa nim do roboty a on tam nie je, trulo :) Ze vraj isiel na dovolenku. Neviem sice preco tak neskoro, ale sak budiz. Bol tam len jeho sef, ale toho sa to pytat nebudem, ze ano.. :)
ivoralik
Star
Star

kinjeril napísal:No, konecne som sa odhodla ist zaa nim do roboty a on tam nie je, trulo :) Ze vraj isiel na dovolenku. Neviem sice preco tak neskoro, ale sak budiz. Bol tam len jeho sef, ale toho sa to pytat nebudem, ze ano.. :)
dobre si kamarat ze si to pre nas spravil,priznaj sa !! aj ty by si to chcel vyskusat ten bumpkey ze???...ten tvoj kamarat o tom urcite bude vediet a urcite bude mat ten kluc..sice sa moze stat ze nie...a co som chcel aha....ze ako nam to posles ak to bude??na dobierku ?? alebo v obalke...kolko chces zato ?
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

aj ja chcem ten kluc sa dakomu vlamem do bytu a budem bohaty jupiii 8)
ale ne si robim srandu
ten kluc moze byt dobra haluz,chcel by som to vyskusat
to bude haluz ked kamosovi poviem ze mam kluc od jeho bytu :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

ivan22222 napísal:dobre si kamarat ze si to pre nas spravil,priznaj sa !! aj ty by si to chcel vyskusat ten bumpkey ze???...ten tvoj kamarat o tom urcite bude vediet a urcite bude mat ten kluc..sice sa moze stat ze nie...a co som chcel aha....ze ako nam to posles ak to bude??na dobierku ?? alebo v obalke...kolko chces zato ?
No vyskusat jak vyskusat. Urcite nie v praxi, proste si to chcem overit, ci to fakt finguje, bo internet znesie vsetko. :) A nezachadzajme este tak daleko, ze posielat a dobierka, obalka... A po pravde poviem tak, isto iste by som to neposielal len tak niekomu, kedze sa moze dotat do nepovolanych ruk (v pripade, ze by fungoval) a nerad bych aby jedneho pekneho dna u mna klopali zeleni :) Takze brrr...
ivoralik
Star
Star

kinjeril napísal:No vyskusat jak vyskusat. Urcite nie v praxi, proste si to chcem overit, ci to fakt finguje, bo internet znesie vsetko. :) A nezachadzajme este tak daleko, ze posielat a dobierka, obalka... A po pravde poviem tak, isto iste by som to neposielal len tak niekomu, kedze sa moze dotat do nepovolanych ruk (v pripade, ze by fungoval) a nerad bych aby jedneho pekneho dna u mna klopali zeleni :) Takze brrr...
tak ale ja zhanam ten kluc a hladam niekoho kto ho dokaze vybavit a nakoniec niz z toho .........neboj sa kradnut urcite nebudem..ani vlupacky do bytov omg ved......za toto nemozes mat problem to je obycajny kluc ako ostane a tiez je pravda ze to treba vediet robit ako klepkat a tak....v amerike sa da normalne kupit tusim..alebo objednat z dakeho netoveho obchodu...nevies daky obchod kde by som ho mohol objednat??myslim na nete
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

objednat sa to da aj tu:

Kód: Vybrať všetko

http://www.multipick-service.cc/htdocs/en/werkzeug/36100/36100_preis.php
ale neviem ci budu pasovat do FAB zamok
kinjeril
Moderátor
Moderátor

ivan22222 napísal:tak ale ja zhanam ten kluc a hladam niekoho kto ho dokaze vybavit a nakoniec niz z toho .........neboj sa kradnut urcite nebudem..ani vlupacky do bytov omg ved......za toto nemozes mat problem to je obycajny kluc ako ostane a tiez je pravda ze to treba vediet robit ako klepkat a tak....v amerike sa da normalne kupit tusim..alebo objednat z dakeho netoveho obchodu...nevies daky obchod kde by som ho mohol objednat??myslim na nete
Obchod neviem, ale ako som uz pisal, opytat sa ho mozem. Popripade mozme to vyskusat, ale posielat to niekomu cudziemu (neber to v zlom) to nebudem.
ivoralik
Star
Star

kinjeril napísal:Obchod neviem, ale ako som uz pisal, opytat sa ho mozem. Popripade mozme to vyskusat, ale posielat to niekomu cudziemu (neber to v zlom) to nebudem.
sak ja nejsom cudzi ja som "nas" :DD Hhhh :P :P
ivoralik
Star
Star

Yxo napísal:objednat sa to da aj tu:

http://www.multipick-service.cc/htdocs/en/werkzeug/36100/36100_preis.php
ale neviem ci budu pasovat do FAB zamok
omg Obrázok
dost tych 60 euro .hm
Edit:keby som vedel ze to "funguje" na 100% tak to objednam urcite...tych 2000-3000 love nasetrim len neviem kolko je mena dneska..
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

kinjeril napísal:No vyskusat jak vyskusat. Urcite nie v praxi, proste si to chcem overit, ci to fakt finguje, bo internet znesie vsetko. :) A nezachadzajme este tak daleko, ze posielat a dobierka, obalka... A po pravde poviem tak, isto iste by som to neposielal len tak niekomu, kedze sa moze dotat do nepovolanych ruk (v pripade, ze by fungoval) a nerad bych aby jedneho pekneho dna u mna klopali zeleni :) Takze brrr...
No ja by som skor povedal ze sa jedneho dna vratis domou a biele steny :lol:
2TOPIC: By ma zaujimalo či to je real alebo fake
kinjeril
Moderátor
Moderátor

MS FRANKY napísal:No ja by som skor povedal ze sa jedneho dna vratis domou a biele steny :lol:
Presne, aj toto som myslel. Inak som volal s tym kamaratom (inak byvaly spoluziak). Momentalne sa nachadza v Albansku. Skvele miesto pre dovolenku! :D .. No spomenul som mu to a povedal, ze vyskusame, ked pride. :)
ivoralik
Star
Star

kinjeril napísal:Presne, aj toto som myslel. Inak som volal s tym kamaratom (inak byvaly spoluziak). Momentalne sa nachadza v Albansku. Skvele miesto pre dovolenku! :D .. No spomenul som mu to a povedal, ze vyskusame, ked pride. :)
jupii :P ......:) rychlo s adako zoznamime :D a uz nebudem cudzi a mozes mi ten kluc poslat :D hehe...)) ale nie ja si ho zozeniem len chcem vediet ze ci to facha.....len ako ste videli tam je cela sada na tom obrazku a tz.ze ich tam je viacej na rozne druhy zamok.. :wink:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ivoralik
Star
Star

tomasso napísal:je to nieco take??

http://deviating.net/lockpicking/images ... g_slow.gif
presne to lenze nevime kde zohnat ten kluc
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Fortune napísal:najdi si na nete odkazy na bump-keys
uz som videl tie videjka...ale pochybujem ze pridem v nasom meste do predajne so zamkami a poviem ze chcem taky kluc..asi by si predavac myslel ze som zlodej alebo nieco take..este by na mna policiu zavolal....ale to ze sa z 10-timi klucmi da otvorit az 90% vsetkych mech zamkov..je fakt sila...
:wink:
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

ale zas sú aj bezbečnostné klúče ktoré nemajú žiadne zúbky, síca aj na tie egzisujú iniverzálne klúče, ale normálni smrtelník sa k tomu nikdi nedostane
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

stroj by pre mna nebol problem (viac menej mam) ale jak to vyzera???

viem ze boli po rit kluce (abecedne oznacene podla profilu)
mat obr a nieje problem a ked celkom sak pilnikom to spravi kazde motovidlo
ivoralik
Star
Star

soviet666 napísal:stroj by pre mna nebol problem (viac menej mam) ale jak to vyzera???

viem ze boli po rit kluce (abecedne oznacene podla profilu)
mat obr a nieje problem a ked celkom sak pilnikom to spravi kazde motovidlo
konecne daky macher..takto ma vypadat,presne takto:http://deviating.net/lockpicking/images ... g_slow.gif
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

kupte si vo vyrobni klucov obycajny kluc a pilnik na zelezo taky trojuholnikovy a do 60 min to doma mate a mozete kradnut :)
ja som si to uz spravil ale zatial to nieako nechce fungovat na kazdom zamku ale jeden zamok som s tym uz otvoril :oops: strcil som donho kluc klepol kladivkom a uz ho asi s tamad nikdy nevyberem ale otacat zamkom sa da takze to viac menej funguje :shock:
este poradim tu v tomto videu co tu uz dakto poslal

http://www.youtube.com/watch?v=WexoP5ZDWgg
je presne ten bumkey do detailu tak si presne taky typ kupte a podla toho som si to pilnikoval mal som s toho neskutocne vela nervov ale "funguje" to viac menej :lol:
Napísať odpoveď