Poradte mi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Poradte mi

Príspevok od používateľa Lulu11a »

Mam taky mensi problem... :)

Pred dvoma tyzdnami som zacal chodit s jednou babou ( teda uzivat si )
aspon ona povedala ze si chce len uzivat... A povedal som to aj kamosom, ze ona nic nechce len si uzivat. Zrazu mi povedala ze je koniec. Tak som sa jej druhy den spytal prečo a ona mi povedala ze koli tomu lebo vsetko hovorim kamosom.... ale ze nad tym rozmyslala a ze je sprosta lebo si myslela ze o nas nikomu nic nebudem vraviet. A teraz ked sa s nou chcem o tom este porozpravat neviem ako zacat :( Aj ked uz mi to ide na jazyk stale sa zarazim a prestanem... Ale strasne by som ju chcel naspak :roll: a neviem ako to mam spravit :/ prosim poradte mi ....
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

No, budes sa to musiet prinutit zo seba dostat... ale poloz si otazku - stoji ti to za to? Chces ju iba na sex alebo planujes aj nejaky hlbsi vztah? Lebo ak to druhe, tak u nej to tazko mozes cakat, kedze ti jasne povedala, ze si chce uzivat. Ak si chce uzivat, tak je velmi velka pravdepodobnost, ze aj ked bude s tebou, tak bude mat nejake "bocaky".
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Re: Poradte mi

Príspevok od používateľa Baciiik »

Lulu11a napísal:Mam taky mensi problem... :)

aspon ona povedala ze si chce len uzivat... A povedal som to aj kamosom, ze ona nic nechce len si uzivat. Zrazu mi povedala ze je koniec. Tak som sa jej druhy den spytal prečo a ona mi povedala ze koli tomu lebo vsetko hovorim kamosom.... ale ze nad tym rozmyslala a ze je sprosta lebo si myslela ze o nas nikomu nic nebudem vraviet. A teraz ked sa s nou chcem o tom este porozpravat neviem ako zacat :( Aj ked uz mi to ide na jazyk stale sa zarazim a prestanem... Ale strasne by som ju chcel naspak :roll: a neviem ako to mam spravit :/ prosim poradte mi ....
a co take si ropraval kamosom :?: :?: :?: :?: :?: Ked nieco take fiki fiki a dozvedela sa to hmm... :oops: neviem ci ju uz dostanes alebo jej skus napisat sms ze ti na nej zalezi.... :arrow:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Baciiik napísal:neviem ci ju uz dostanes alebo jej skus napisat sms ze ti na nej zalezi.... :arrow:
A co sa tym zmeni? Ved ona si chce iba uzivat, tak to ju mozno este skor odradi od navratu, ked bude vediet, ze on to mysli vazne. Moj nazor - najdi si nejaku, ktora si ta bude vazit a na ziadne "iba uzivanie" nebude mysliet. S takou to bude mat aj buducnost.
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

no ona si chcela nezavezne uzivat, a ty si sa pochvalil ze ake ty mas dobro heh, a ona podla vsetkeho sa stakymi vecmi nechvali, tak je pochopitelne ze ti dala papa. taketo veci ak su, radsej nehovorit nikomu. a byt rad ze take nieco je.
stym podla mna nenarobis nic, nevratis si ju spat.
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

theeeda ako rychlo ste mi spravili jasno :) diky moc serem na to to prejde.... aj ked za dlho ale prejde 8) DIKY
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Lulu11a napísal:A povedal som to aj kamosom, ze ona nic nechce len si uzivat. Zrazu mi povedala ze je koniec. Tak som sa jej druhy den spytal prečo a ona mi povedala ze koli tomu lebo vsetko hovorim kamosom.... ale ze nad tym rozmyslala a ze je sprosta lebo si myslela ze o nas nikomu nic nebudem vraviet.
Možno chcela byť tvojou tajnou milenkou :wink: .

BTW: máš "dobrých " kamošov :D
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

podla mna to je somarina. Ak by si chcela s tebou iba uzivat, tak by si uzivala aj napriek tvojim kamosom. Na druhej strane co tym myslela uzivat? Dohovor jej nejak (posli sms, mozes ju pozvat niekde) ospravdln sa jej a ak potom si nebude chctiet s tebou uzivat tak potom skoda reci.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lulu11a napísal:Mam taky mensi problem... :)

Aby s as tebou baba rozisla len za to ze si o vas povedal kamosom, povazujem za dost nafuknute :roll: Ak ti za to fakt stoji tak si skus naplanovat rozhovor. To som aj ja obcas robil. Vecer v posteli som si presne naplanoval ako k nej dojdem, co poviem ako prve, ak odpovie takto, tak ja poviem toto apod. musis byt panom konverzacie. Znie to trocha crazy ale moze ti to pomoct. Tak ak mas chut tak skus :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna moze byt problem v tom, ze ta dievcina sa boji toho, ze ako to povedal kamaratom, ze teraz sa o nej "bude hovorit". A ako je zvykom v dnesnej spolocnosti, akonahle niekto ma rad sex alebo inu formu intimity s niekym inym bez toho, aby mali spolu vazny vztah, tak je hned odsudzovany a pomenovany slovami typu: "kur*a", "pobehlica", "stetka", "kurevnik", atd.. Cize sa tej babe ani necudujem. Urcite pomoze normalny rozhovor.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

p4ra napísal:Podla mna moze byt problem v tom, ze ta dievcina sa boji toho, ze ako to povedal kamaratom, ze teraz sa o nej "bude hovorit". A ako je zvykom v dnesnej spolocnosti, akonahle niekto ma rad sex alebo inu formu intimity s niekym inym bez toho, aby mali spolu vazny vztah, tak je hned odsudzovany a pomenovany slovami typu: "kur*a", "pobehlica", "stetka", "kurevnik", atd.. Cize sa tej babe ani necudujem. Urcite pomoze normalny rozhovor.
Amen :aasmile1:
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Ty kks... Tak co mam teraz robit ? Mam to nehat tak ci sa s nou mam porozpravat ? Ale podla mna je to tiez blbost ze sa koli tomu hneva ked si chcela len uzivat... :? Prečo su baby take zlozite OMG. No vyzera to tak ze sa s nou o tom dnes povypravam nech mam uplne jasno a mozem na nu bezproblemov zabudnut :roll: DIK za rady :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Lulu11a napísal:Ty kks... Tak co mam teraz robit ? Mam to nehat tak ci sa s nou mam porozpravat ? Ale podla mna je to tiez blbost ze sa koli tomu hneva ked si chcela len uzivat... :? Prečo su baby take zlozite OMG.
Asi preto si chcela "len užívať", lebo sa na Teba nechcela viazať, no možno si Ťa už obľúbila, zapáčil si sa jej ... (alebo niečo v tom zmysle).
A keďže si povedal svojim kamarátom "stav situácie", tak sa zrejme urazila, ako to už hovoril p4ra ...
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

ona mi napisala sms ze sama nevie co ma robit.... :) takze mozno sa mi podari ju ziskat spat.. a ja dufam ze sa mi to podari :oops:

//audiotrack: a ja zas dúfam, že si túto tému premenuješ. (Pravidlo 19)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Tak toto by ma nastvalo ja mna.Ale mozno nemyslela uzivat ako to kazdy z nas mysli,ale uzivat ako chodenie do klubov,party a podobne veci.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak sa jej ospravedln a maj to uplne v pazi a uvidis, ze za tebou zasa dojde. Nedotieraj sa jej zbytocne. Poznas predsa ten vtip: Chlapik si vo vlaku prisadne do kupe ku krasnej zene, vytiahne noviny a zacne citat. Po pol hodine sa ho slecna opyta, ze ako to, ze po nej nejde, sak je tak sexi. Chlapik odpovie: Radsej si pol hodinku v tichosti pockam, ako by som vas mal 2 hodiny presviedcat. :wink:
Nieco na tom pravdy je
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

Nakop "kamosov" a podakuj sa im.
Ps-toto urobi len niekto co ti zavidi!!! A takim ludom sa KAMOSI nehovori.
A ak bola pekna,tak :aasmile10:
colo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa colo »

Podla mna su tu dve moznosti:
1, Ak je slusna, tak sa nahnevala ze to rozpravas kamosom a robis z nej radodajnu slapku ktora chce len sex a nie vztah. Výsledok - kasle na teba
2. Ak je radodajna urobil si jej reklamu. Vysledok- bude vyhladavana /mozno aj tvojimi kamosmi/ a rozbehne striedanie chalanov vo velkom.
V kazdom pripade je to od teba chyba a nasr... si si do vlastneho hniezda. Clovek sa uci na vlastnych chybach....
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

no podla mna je to ta druha moznost bo uz bola s dvoma a druhy den ich nepoznala :? ale uz to neriesim.. uz ma to preslo a mam to na pake :P
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

poradte mi s kamoskami

Príspevok od používateľa rixo »

a mohli by ste aj mne poradit ja som devatak a oproti v triede su dve osmacky ktore sedia rovno pri dverach.tu nejde o to ale o to ze oni sutake dost oplasene ale su vissie nez ja a poradte mi ako mam zacat?mam si vypitat cislo?
Napísať odpoveď