Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

predpokladam, ze vo vlastnom profile si budes moct pozriet, od koho si dostal aku karmu.. nuz a pre tieto pripady potom asi bude stacit upozornit moderatora.. (aj ked co spravi, to neviem). Ale aspon budes vediet, na kom sa mozes mstit! ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Momentalne len administrator a moderator si moze prezerat hodnotenia inych, ale casom to mozno spristupnime aj pre svoj vlastny profile. Zatial je celkom zabavne citat niektore hodnotenia :)
brm
Darca
Darca

hojko napísal:Momentalne len administrator a moderator si moze prezerat hodnotenia inych, ale casom to mozno spristupnime aj pre svoj vlastny profile. Zatial je celkom zabavne citat niektore hodnotenia :)
No snad to co najskor povolite aj obycajnym smrtelnikom, naj sa aj my zasmejeme, co nam pisu.. ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brm napísal:predpokladam, ze vo vlastnom profile si budes moct pozriet, od koho si dostal aku karmu.. nuz a pre tieto pripady potom asi bude stacit upozornit moderatora.. (aj ked co spravi, to neviem). Ale aspon budes vediet, na kom sa mozes mstit! ;)
ukazovat kto ako hodnotil nie je dobre, moze to priniest nenavist :D
je na moderatoroch, aby priebezne kontrolovali hodnotenia a sledovali, ci niekto cielene nediskredituje ostatnych.

//mozno som to len nepohopil(ak to uz je takto nastavene), ale navrhujem aby jeden uz. mohol ohodnotit druheho uzivatela iba raz za den a pritom dalsieho o hodinu
brm
Darca
Darca

GothaR napísal:je na moderatoroch, aby priebezne kontrolovali hodnotenia a sledovali, ci niekto cielene nediskredituje ostatnych.
No som zvedavy, koho si spomedzi seba vyberu, aby odkontroloval cca 11000 userov! ;) (ale budme realni.. momentalne ma 532 userov viac ako 100 prispevkov, co tiez nie je malo) ;) Ale snad maju jednoduchy sposob na studuvanie.. ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Vedenie fóra by malo vytvoriť pozíciu niečo ako sv. Peter, ktorý bude hodnotenia s karmou dostávať, objektívne hodnotiť a, podľa hodnotenia, schvaľovať a prideľovať / zamietať a neprideľovať.
Len či by ho to bavilo, celá dni sa vŕtať v správach a za každých okolností byť objektívnym.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

To je blbost nikto nemoze vediet co bolo medzi dvoma usermi uz davnejsie a kontrolovat este vsetky ss to uz hej :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

švíík mne sa zda ze ti to nejak nepochopil... tam pridavas tu spravu ked das +/- a tam to napises ... neboli myslene sukromne spravy :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

sranda tato karma sa mi to moc paci :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

hojko napísal:Momentalne len administrator a moderator si moze prezerat hodnotenia inych, ale casom to mozno spristupnime aj pre svoj vlastny profile. Zatial je celkom zabavne citat niektore hodnotenia :)
Heh.. spravte ako na azete, ze si zaplatis balik plus+ a mozes vidiet, kto ta hodnotil :D
//aspon bude na hosting :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Slayter napísal:švíík mne sa zda ze ti to nejak nepochopil... tam pridavas tu spravu ked das +/- a tam to napises ... neboli myslene sukromne spravy :)
jj :) ja som si myslel ze tu spravu posielame druhemu nie? napriklad dam ti - a poslem ti odkaz tebe pride , nasledne das - ty mne aj s odkazom ... tak som myslel ze to funguje , nie ? :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Švíík napísal:jj :) ja som si myslel ze tu spravu posielame druhemu nie? napriklad dam ti - a poslem ti odkaz tebe pride , nasledne das - ty mne aj s odkazom ... tak som myslel ze to funguje , nie ? :)
Da sa zapnut notifikacie emailom, kde clovek vidi od koho a kolko karmy dostal. O tom ci sa to zapne sa bude diskutovat medzi moderatormi a adminmi
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

mali by ste to kontrolovat alebo upravit,niekto si zobral na musku Mistr.Bombastika :shock: ,uz ma minus karmu
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

ikeacik napísal:mali by ste to kontrolovat alebo upravit,niekto si zobral na musku Mistr.Bombastika :shock: ,uz ma minus karmu
myslim ze nie,staci si precitat niektore jeho temy a budes v obraze...
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

no tusim mas pravdu,ale malo by sa ohlasit vsetkym userom ze ked budu vidiet ze na niekom sa pacha nespravie tak treba zakrocit
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

ikeacik napísal:mali by ste to kontrolovat alebo upravit,niekto si zobral na musku Mistr.Bombastika :shock: ,uz ma minus karmu
Za tie prispevky sa ani necudujem, aj ja som mu dal minusko.
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Podla mna, je KARMA riadna ******** :? , zbytocne... :smt063
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

=Erik= napísal:Podla mna, je KARMA riadna ******** :? , zbytocne... :smt063
tak nepridávaj, neuberaj a ignoruj.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

bude karma aj na LAMKACH ?

a este jedna vec ,ked som dal karmu niekomu a skusil som hned potom poslat niekomu inemu tak mi napisalo toto
Musíte počkať najmenej 60 minút predtým, než dáte karmu tomu istému užívatelovi.

ale ja ju nedavam tomu istemu uzivatelovi § takze si to upravte nejak ten komentar lebo je to blbost.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

koľko prispevkov je +0.1 karma ? :?:
Napísať odpoveď