Steam account

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stando
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Steam account

Príspevok od používateľa Stando »

Da sa nejako obnovit resp. resetovat heslo ktore som zabudol na mojom steam accounte? Co si jedine pamatam je nazov accountu a cdkey ktory som na nom aktivoval... a este hesla co som pouzival, ale ziadne nejde, je mozne ze som este raz heslo menil ale to som uz zabudol.
Ked dam retrieve lost account tak tam musim zadat nazov accountu overovaci kod, ktory mi poslali mailom a este odpoved na kontrolnu otazku, ale tu odpoved si nepamatam...
Da sa to dajak zachranit ked viem nazov accountu, mail, cdkey, a predosle hesla?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

ton už asi nijak - nove cs si kup
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ak mas aj krabicu s CD-Keyom tak skus naskenovat a poslat do VALVe :?
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

Toy M@ch!n3 napísal:ak mas aj krabicu s CD-Keyom tak skus naskenovat a poslat do VALVe :?
hm az na to ze krabica je uz davno v čudu :D no aj ked neviem preco im nestaci ze viem nazov accountu mail a este aj cdkey ktory je priradeny tomu accountu :roll:

alebo zeby im skusim napisat mail? ved podla mna ked viem tie tri udaje (lebo ved priradit cdkey k accountu, ved keby som kradol, tak jak by som zistil aky ma ten account cdkey a este aj heslo na mailovu schranku...) by to malo stacit, ale im to stacit asi nebude
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Ja mám zase ten problem ze mam CD-key ale neviem prihlasovacie meno ale na heslo by som si nejak spomenul. Chyba mi len prihlasovacie meno, bola tam taka moznost mi to poslu na mail ale ten mail som dacno zabudol..
Ako to mam riesit ja?
Napísať odpoveď