Milionar
-
Začiatok Konca
Professional
odcestuj a pokus stasie inde mozno ti to nevyjde.. Mozno milonar nebudes,ale mat sa lepsie budes.. Teda aspon dufam.. Takze hor sa do roboty..!LumberJack napísal:vyzeram na poje**** buze**** ?? ( bez urazky buze**** )
kocku mam to nemam potrebu hladat...
Ja som To myslel na zamyslenie , vsade pocut o stovkach milionaroch , ktory prisli k peniazom ako kurence ...
Kazdy zacal podnikat ...
To je na tom ze s cim ,,, kazdy hovori iba o podnikani ,
kur*a uz sa mi nechce robit ako curak za take priemerne SVK penaze
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No takto to vidim ja. Milionarom sa mozes stat dvoma sposobmi. Necestne, cez ilegalne aktivity a podobne zalezitosti. Alebo legalnou cestou. Tu je zaklad kvalitne a uznavane vzdelanie, pracovitost je dolezita, kontakty(napriklad ziskane v skole, znami, kamarati) a urcite aj kusok stastia... Ak sa tohto budes drzat tak mas urcite vacsiu sancu stat sa "milionarom" ako keby si vysedaval po krcmach, alebo sa inak flakal(iba priklad, nebrat osobne). Tot moj nazor 
-
canopus
Addict
VYHRA,DEDICSTVO .......,mohlo by sa na mna usmiat stastie v podobe vyhra LOTTA v zahraniciinsane napísal:No takto to vidim ja. Milionarom sa mozes stat dvoma sposobmi. Necestne, cez ilegalne aktivity a podobne zalezitosti. Alebo legalnou cestou. Tu je zaklad kvalitne a uznavane vzdelanie, pracovitost je dolezita, kontakty(napriklad ziskane v skole, znami, kamarati) a urcite aj kusok stastia... Ak sa tohto budes drzat tak mas urcite vacsiu sancu stat sa "milionarom" ako keby si vysedaval po krcmach, alebo sa inak flakal(iba priklad, nebrat osobne). Tot moj nazor
chlape vies ti robit aj nieco ine ako stazovat sa na vladu?skus to,mozno sa budes mat lepsie a nebudes musiet verit fickovim kecom.canopus napísal:asi mas problem s tvojou pracou,trebalo asi troska studovat,stazuj sa na vladu
k teme, milionarom sa stanes podla mna hlavne cez kontakty a kvalitne vzdelanie...alebo dostat nejaky uzasny napad,ako napr tento chlapik>>
http://www.milliondollarhomepage.com/
-
canopus
Addict
ja sa mam lepsie,a to ta zaujimat nemusi,mam V,mam byt,mam auto,mam stabilnu robotu,co viac este treba chciet?hubertus napísal:chlape vies ti robit aj nieco ine ako stazovat sa na vladu?skus to,mozno sa budes mat lepsie a nebudes musiet verit fickovim kecom.![]()
k teme, milionarom sa stanes podla mna hlavne cez kontakty a kvalitne vzdelanie...alebo dostat nejaky uzasny napad,ako napr tento chlapik>>
http://www.milliondollarhomepage.com/
a co mam skusit?ja vladu musim kritizovat,lebo mam na to pravo,a to mi ani ty nejaky uboziak nevezmes,a co sem pleties FICA?
OMG vidis tu niekde temu o politike,tak mlc a pis k veci
Definicia milionara hovori o tom, ze je to clovek, ktory za rok zarobi viac ako 1 000 000 SK. Nejde o to kolko vlastni majetku, ale ake ma prijmy.okonenipica napísal:Nevim co sa furt stazujete... Ved na Slovensku je DRVIVA VETSINA ludi milionarom. Aj ten pomali toulenista je milionar
Ale ako pozeram, tak zo seba staci robit maximalneho debila v nejakej priblblej reality sou a miliony mozes ziskat
pozri,uboziak si ty..canopus napísal:ja sa mam lepsie,a to ta zaujimat nemusi,mam V,mam byt,mam auto,mam stabilnu robotu,co viac este treba chciet?
a co mam skusit?ja vladu musim kritizovat,lebo mam na to pravo,a to mi ani ty nejaky uboziak nevezmes,a co sem pleties FICA?
OMG vidis tu niekde temu o politike,tak mlc a pis k veci
mas pravdu ze ma nemusi zaujimat tvoja soc situacia,a ani som od teba neziadal aby si to tu vypisoval.
no toto moc tema o politike nieje, ale potom nerozumiem tomu,preco si tu radu,ako sa stat milionarom napisal "stazuj sa na vladu"..s politikou si v tejto teme zacal ty...
-
canopus
Addict
hubertus vies citat?tak sa nauc citat aj predosle prispevkyhubertus napísal:pozri,uboziak si ty..
mas pravdu ze ma nemusi zaujimat tvoja soc situacia,a ani som od teba neziadal aby si to tu vypisoval.
no toto moc tema o politike nieje, ale potom nerozumiem tomu,preco si tu radu,ako sa stat milionarom napisal "stazuj sa na vladu"..s politikou si v tejto teme zacal ty...
ale prosimta nekecaj...skus radsej najst ineho vinnika ako vladu...canopus napísal:hubertus vies citat?tak sa nauc citat aj predosle prispevky,stazuje sa ze sa mu uz nechce robit zatake peniaze,a kto je na vine?no redsa nasa uzasana vlada na cele s ciganom rusnovodicom
Ano, stazoval sa ze sa mu nechce pracovat za take peniaze, ty si mu nasledne odporucil, nech sa stazuje na vladu>>cize si tu zacal tahat politiku. Ty, nie ja, ako uvadzas vo svojom predoslom prispevku, ktory som si uspesne precital...
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Poviem ti ako začal môj otec a sprav niečo aj ty také.Otec začal zarabať už ako mladý v zahraniči daval penaze na jednu kopu neskôr otvoril dedinke vlastný penzion a potom kamionovú dopravu.A tu kukni naš web- www.alkin.xx miesto xx daj sk. a toto vlastní môj otec a neskôr ja!
Re: Milionar
Nauc sa po anglicky, chod na konkurz dakeho pracovnika v banke, vyhraj ho, bud tak dobry ze stanes dakym riaditelom alebo veducim zamestnancom a peniaze sa len tak pohrnu. (moj stryko si tymto postupom zarobil na Porsche Carrera 4 S )Švíík napísal:Je tu niekto fakt prachaty ?![]()
Poradte mi, chcem byt bohaty .... ako ?![]()
Ak treba zacnem aj podnikat
-
dudinko
Light Professional
Re: Milionar
A co si myslis ze niekto napise:Švíík napísal:Je tu niekto fakt prachaty ?![]()
Poradte mi, chcem byt bohaty .... ako ?![]()
Ak treba zacnem aj podnikat
"No moji rodicia zarabaju fakt dost vela. Sme velmi bohata rodina"
Si robis srandu ze?
aby som nebol OT: Ved si najdi neaku brigadu ved je ich plna rit pozri napr. na www.profesia.sk inac sa to tu uz dost vela krat riesilo.