mno tkaze mam takyto prbolem. mam zaregistrovanu stranku na dor.tk kde som ziskal domenu *.tk a mam na to mtakyto problem. mam tam nahodenen nech nacitava z ineho servra stranky ale stael dzri *.tk ako titl stranku. dokonca aj ak tam mam odkaz na ine stranky tka tam stale pise ze ej to *.tk
moj porblem spociva v tom ako to zrusim. naj by bolo asi presmerovanie. ale neviem ci sa to podari bez toho aby to otvaalo nove okno
//edit
napadlo ma este toto
nahodit tam script ktorym by sa stranka zavrela automaticky po niejakom case ale medzi tym by este stihlo otvorit druhu strrnku ale v novom okne. len mam problem v tom ze neviem najst nijaku dobru stranku kde by bolo co to o script popisane
jakspatweb ten citam 8)ale zatial nic s otoh nefunguje.
problem je, ze na adrese rottenepidemic.tk je vytvoreny frame na http://www.rotenepidemic.szm.sk, cize vsetko co otvaras na tejto adrese sa zobrazi na povodnej. v tomto pripade ti nepomoze ziadne presmerovanie. ak mas pristup na rottenepidemic.tk a podporuje tento server php, tak tam daj index.php kde das uz vyssie spominany header();
IgiPoP napísal:problem je, ze na adrese rottenepidemic.tk je vytvoreny frame na http://www.rotenepidemic.szm.sk, cize vsetko co otvaras na tejto adrese sa zobrazi na povodnej. v tomto pripade ti nepomoze ziadne presmerovanie. ak mas pristup na rottenepidemic.tk a podporuje tento server php, tak tam daj index.php kde das uz vyssie spominany header();
mno ale ak si citla tak som to spravil .vytovril som index.php a aj tak to robi
IgiPoP napísal:mas na ten web ftp pristup? ak ano pozri sa ci tam je aj index.html a aj index.php. ak ano pozri sa co obsahuje *.html a daj vediet
tak ti to vysvetlim este raz. ono to iframe tam nahodi praveze ta domena *.tk a ja to potrebujme obstranit niejako. a najlepsie by bolo aby to bolo v tom istom okne aby sxa neotvaralo nove okno //mastermind: skusal si to co som ti tu poslal ja? musi to fungovat na 100% (za predpokladu ze nemas vypnuty javascript)
//akraheb: nie tvoje som zatial neskusal bo mi dneska nejde niejak server na ktorom to mam. tkazeom to nemam kde vyskusat. zajtra skusim
mastermind napísal:neviem preco si tam dal parent namiesto window ale nevadi, hlavne ze to funguje
ked das window.location tak sa to vykona v tej stranke, ktora je otvorena v hlavnom frame. inak povedane: vsetko co spravis sa vykonava v tom frame, je to ako browser a v nom sa to vsetko deje.
cize najprv sa musis dostat do toho framu a to jedine cez javascript a prave cez "parent". (doteraz som to nevedel, lebo frame nepouzivam a iframe malo, ale google o tom betar vedel ).
dokonca sa da takto prejst z jedneho framu do druheho atd.