Ktora DVD napalka je najlepsia
Ktora DVD napalka je najlepsia
NEvie mi nikto poradit idem si kuit DVD napalku a neviem ktora je najlepsia a ja chcem zeby mi potporovala vsetko a hlavne Podpora LightScribe
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Zavisi, kolko mas penazi, ja osobne by som si volil medzi tymito :
LG:
LG-GSA-H20L
Plextor:
Plextor PX-760SA
Osobne preferujem LG. Mam doma 3 mechaniky od LG. Maximalna spokojnost.
LG:
LG-GSA-H20L
Plextor:
Plextor PX-760SA
Ja by som ti odporučil HP dvd840i (840b), mam ju aj ja a som spokojný. V PC Space 02/06 v teste DVD napaľovačiek bola najlepšia v kvalite záznamu a čítania poškodených diskov, jediný problém - ťažko sa zháňajú. Ja som si ju kúpil cez online shop Hej.sk a čakal som vyše mesiaca dokým mi ju doručili, momentálne majú len model dvd640i, skús sa informovať cez email alebo telefonicky. 
ale ten Plextor potporuje to LightScribep4ra napísal:Zavisi, kolko mas penazi, ja osobne by som si volil medzi tymito :
LG:
LG-GSA-H20L
Plextor:
Plextor PX-760SA
V alze ju majú: http://www.alza.sk/18842867/cd-a-dvd.htm?prod=1287, ak by sa rozhodol pre nu. Ja mam starsiu 4166 od LG a ak zostali v nastúpenom trende, tak nie je o čom, tak cena aj kvalita sú velmi dobre.Stilo napísal:Ja by som ti odporučil HP dvd840i (840b), mam ju aj ja a som spokojný. V PC Space 02/06 v teste DVD napaľovačiek bola najlepšia v kvalite záznamu a čítania poškodených diskov, jediný problém - ťažko sa zháňajú. Ja som si ju kúpil cez online shop Hej.sk a čakal som vyše mesiaca dokým mi ju doručili, momentálne majú len model dvd640i, skús sa informovať cez email alebo telefonicky.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Pripajam sa k tej LG. Ja ju mam a este som s nou nemal problemy, podporuje LightScribe, DVD-RAM a ine vymozenosti.p4ra napísal:Zavisi, kolko mas penazi, ja osobne by som si volil medzi tymito :
LG:
LG-GSA-H20L
Plextor:
Plextor PX-760SA
-
krija
VIP
ja by som odporučil túto stránku: http://www.cdr.cz/a/recenze ,,sú tam recenzie na najnovšie napalovačky od rôznych výrobcov.
k LG: už to tu niekto na fóre spomínal. LG je najlepšia, ale po roku služby odchádzajú a vy môžete potom utekať napalovačku reklamovať. aj ja mám jednu. 4163B-zatial funguje a úplná spokojnosť. nemyslel som si, že potvrdím slová dotyčného, ale z asi 10 známych čo majú LG už dvom vypovedala službu.
k LG: už to tu niekto na fóre spomínal. LG je najlepšia, ale po roku služby odchádzajú a vy môžete potom utekať napalovačku reklamovať. aj ja mám jednu. 4163B-zatial funguje a úplná spokojnosť. nemyslel som si, že potvrdím slová dotyčného, ale z asi 10 známych čo majú LG už dvom vypovedala službu.
ja sa na stranu LG nepriklanam - asi 4 kamosi ju maju a uz par krat sa stalo,ze co ich mechaniky neprecitali moja alebo kamaratova NEC precitala bez problemov - takisto ze kamos mi na LGine nieco napalil a jemu to samemu neslo a mne ano... takze ja osobne odporucam NEC(som spokojny ako len mozem byt)
Plextor - kvalita - ale ta cena...
Lite-On - neviem neviem, dost ludi mi spominalo,ze su to dobre lacne napalovacky co nemaju problem s ochranami a precitaju aj nemozne veci
Plextor - kvalita - ale ta cena...
Lite-On - neviem neviem, dost ludi mi spominalo,ze su to dobre lacne napalovacky co nemaju problem s ochranami a precitaju aj nemozne veci
Zaujimave.. a prave v tomto parametri je vo vseobecnosti LG jedna z najlepsich znaciek.. a NEC takmer az uplne na konci..Maki napísal:ja sa na stranu LG nepriklanam - asi 4 kamosi ju maju a uz par krat sa stalo,ze co ich mechaniky neprecitali moja alebo kamaratova NEC precitala bez problemov
http://www.cdr.cz/picture_/29576/small
-
cORP.
Addict
takto mal som msi odpad nikdy viac mam nec nd-3520a a v kvalite zaznamu je najlepsia vo vacsine testov ale citat poskriabane cd a dvd moc nezvlada to je pravda le ked chces ozaj kvalitu zapisu tak nec moj modle je uz nahradeny novsimy a ma labellflash a je to velmi podobne ale fakt na napalovanie nec a na citanie nejaky lespi dvd rom
-
ezechiel88
Star