11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

Andy napísal:omg vam uz z toho antiamerikanizmu nacisto drbe , ste fakt mimo , preco by niekto zabil 3000 ludi aby mal zamienku... :shock:
prepac, budem ta musiet sklamat, ale tento topic nie je o antiamerikanizme. asi si tomu moc nepochopil. tento dokument je vytvoreny americanmi, preto, lebo maju radi svoju vlast, a chcu bojovat za prava ludi, ktorych rodiny v ten den zomreli.
to nie je nic proti nim, to je za nich.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Andy napísal:omg vam uz z toho antiamerikanizmu nacisto drbe , ste fakt mimo , preco by niekto zabil 3000 ludi aby mal zamienku... :shock:
V činskych baniach zomrie niekolko tisic ludi ročne a trapi to niekoho,snažia sa zvýšiť bezpečnosť?Asi nie, kedže nesťastia sa odohrávajú nadalej.Zisk je zisk a ludi je dosť. Tak prečo by to malo byť v Amerike ine. A čo sa týka toho antiamerikanizmu, tak ano z velkej časti je to tak, najma vdaka ich nadutosti, povýšenectvu a ich politike. Ja to inak nevidim. Ale zase každy to možme inak vnímať.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Pozrel som si to a verim ze si to spravili amici
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zvonenie33 napísal:Pozrel som si to a verim ze si to spravili amici
napodobne
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

ja niesom antiamerikanec. Len sa my nepáči že sú ochotný koli peniazom zabíjat a to či už vo vojnách alebo pomocou nastrčených teroristou! A neviný ludia koli nim zomieraju.
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

nechce sa mi to všetko čitať, ale čierna skrinka prežie aj výbuch napalmu ktorím má teplotu skoro ako autogén, a ten film si určite pozriem.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

podla mna je to blud ...aj ked su niektore veci, ktore amici skryvaju pred okom obycajneho cloveka, ale aj tak vsetky ostatne fakty ukazuju na to ze to boli teroristi
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

XilleR napísal:podla mna je to blud ...aj ked su niektore veci, ktore amici skryvaju pred okom obycajneho cloveka, ale aj tak vsetky ostatne fakty ukazuju na to ze to boli teroristi
Podla mna nie. Terroristi neoznamuju majitelom kancelárskych priestorou ze budu realizovat utok :roll: A nepoviem keby ich prenajal na 20-30 rokov ale 99 nieje to trošku podozrivé? :?:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Dal som si pracu precitac si cely tento topic a nelutujem to. Prave dneska som videl film zvany United 93(let cislo 93) a v Kine som si myslel ze ake su to svine atd... Bolo mi proste luto Americanov. Neskor som si pozrel tento dokument a moj nazor sa uplne prevratil. To ze USA si cely tento "teroristicky utok" naplanovala aby mali zamienku zautocit na Irak je nieco strasne. A najsmutnejsie na tom je ze si to vyziadalo nevynne ludske zivoty. Tento dokument odporucam pozriet kazdemu ktory nemaju vo veci jasno alebo este nemaju na toto svoj vlastny nazor a verte tomu ludia ze po prezreti tohoto cenneho dokumentu si ho urcite spravite. Dalej chcem podakovat autorovi tohoto topicu ze tu zverejnil aj spominany dokument.
Ako som uz spominal oplati sa to pozret.
edit. Pozrite si toto video
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dudinko, som rad, ze sa ti dokument pacil.
ver mi, bol by som rad, keby to videlo co najviac ludi. predsalen zobrazenie istej udalosti aj z druheho pohladu.
a ten film.. let 93.. co dodat, nevidel som, ale cital som uputavky, a videl banner. ze "11. septembra 2001 teroristi uniesli 4 lietadla. 3 zasiahli svoj ciel"... nooo ano, pan spisovatel, otvor si oci O_O
na ten film sa pojdem pozriet do kina (ked bude u nas -- coskoro) len preto, aby som sa pozrel, ci to je robeny film za takym ucelom, akym ocakavam (vladna podpora aby oklamali co najviac ludi..)
mame to uz sice na sieti, ale toto si fakt neneham ujst v kine ;)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

RiMMER napísal:dudinko, som rad, ze sa ti dokument pacil.
ver mi, bol by som rad, keby to videlo co najviac ludi. predsalen zobrazenie istej udalosti aj z druheho pohladu.
a ten film.. let 93.. co dodat, nevidel som, ale cital som uputavky, a videl banner. ze "11. septembra 2001 teroristi uniesli 4 lietadla. 3 zasiahli svoj ciel"... nooo ano, pan spisovatel, otvor si oci O_O
na ten film sa pojdem pozriet do kina (ked bude u nas -- coskoro) len preto, aby som sa pozrel, ci to je robeny film za takym ucelom, akym ocakavam (vladna podpora aby oklamali co najviac ludi..)
mame to uz sice na sieti, ale toto si fakt neneham ujst v kine ;)
Ako som spominal v teme ohladom toho filmu a zopakujem to este raz. Tento film si dala vyrobit USA aby sa vsetko zakrilo a aby boli na vine udajny teroristi, pretoze ziadny znamy herec(ak by to bola pravda) by v takom filme nehral. Vsetci co videli tento film mozu povedat ze tam hrali sami neznami herci. Mozno moj nazor niekomu pripada ako neskutocny blud ale od zaciatku filmu to bolo vidiet.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rofl :smt044

Som sa pobavil :). Preco by niekto zabil 3000 ludi [vlastnych] :D. No. Povedzme preto ze to tak ludia robili, robia a budu robit. Ako inac vyprovokujes vojnu s niekym s kym nemas konflikt? Sprtnes do svojho kralovstva, zrutis tam dve kocky, ludia sa nastvu a Ty mas volne ruky a mozes bombardovat cudzie kralovstvo...Najstarsia, najfunkcnejsia a pre tych ludi co tuzia po moci najlepsi sposob dosiahnutia zamienky na vojnu. Priklady z historie nejdem uvadzat je ich tolko ze to je na zaplakanie.

Inac to uvediem. Co myslis ze by sa stalo v amerike medzi americanmi, keby zacal bush bombardovat uterakov len tak bez dovodu? Asi by neboli nadseni ze? No vidis. Teraz ked si tam narobil sarapatu tak ho v tom este aj ista cast podpori...

P.S.: Nero Burning Rom[e] ;) a krestania...
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

no videl som to nafilmovat sa da vselico ok , ale polozme si otazku
preco zomrelo iba 3000 ludi celkovo ked len v obchodonom centre malo byt v tom case okolo 10000 ludi. a berte to tak co je to 3000 ludi pre stat s krachujucov ekonomikov ked sa dostane na new naleziska ropi .
podla mna to bol podvod neviem no bol .
niekedy treba daco obetovat aby sme ziskali viac: stare uspesne pravidlo
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Natocit sa da akakolvek sracka a prekrucanie faktov. Napr. DaVinci kod.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Joe-Joe napísal:Natocit sa da akakolvek sracka a prekrucanie faktov. Napr. DaVinci kod.
... DaVinciCode nebol dokument (vid. Loose Change).
RAMMSTEIN16
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RAMMSTEIN16 »

Žiadne bomby neboli predom inštalované. Lietadlá mali plné nádrže leteckého benzínu, kt. je vysoko výbušný a také lietadlo letí skoro rýchlosťou zvuku + slabé požiarne tesnenie. Aká bola možnosť že dvojičky nespadnú?

Edit: Vole keď som bol mladý som trepal riadne hovadiny :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

RAMMSTEIN16 napísal:Žiadne bomby neboli predom inštalované. Lietadlá mali plné nádrže leteckého benzínu, kt. je vysoko výbušný a také lietadlo letí skoro rýchlosťou zvuku + slabé požiarne tesnenie. Aká bola možnosť že dvojičky nespadnú?
ty mas vsetkych doma? ked rubes strom vo vyske 5 metrov z celkovych 8 tak spadne tesne nad zemou? :idea:
si premysli co napises,lebo takto si len hambu robis. :wink:
Joe-Joe : Da Vinci Code povazujes za dokument o... o com vlastne? :roll:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Joe-Joe napísal:Natocit sa da akakolvek sracka a prekrucanie faktov. Napr. DaVinci kod.
Sracka s dôkazmi? :roll:
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:roll: naco sem vobec pisu taki, co to nevideli. ak nechces pozerat, nepozeraj. ak pozres, mozes okomentovat.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

RiMMER napísal::roll: naco sem vobec pisu taki, co to nevideli. ak nechces pozerat, nepozeraj. ak pozres, mozes okomentovat.
pretoze toto je tema o "11. september - všetko je klamstvo" takze to neni len o tom dokumente ale celkovo o 11. septembri
Napísať odpoveď