Dlhé vlasy u chlapcov
Re: Dlhé vlasy u chlapcov
tak an tomto sa musim zasmiatqwerty-xyz napísal:neako sa mi to nepaci z viacerych dovodov
1.v nasom meste by som s dlhymi vlasmi vyzeral ako fetak
2.umyvanie vlasov by bola nocna mora
3.provokoval by som nackov
4.dlhe vlasy su skor na obtiaz
vyhody kratkych vlasov
1.vyzeram normalne
2.umyjem vlasy za 5 minut,ked nie menej
3.nevyzeram ako fetak...ani ako nácek
4.nikto ma za vlasy nemoze skubat(to ma teraz len tak napadlo)
to kde byvas prosim ta?:)
a to iba kvoli tomu ze ostatni su zakomplexovani ludia s predsudkami si nenechas dlhe vlasy? lol
ale inak ak sa ti nelubia tak chapem ale hento
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som si asi pred mesiacom vyholil hlavu uplne dohola, mal som dost dlhe vlasy-aj ked urcite nie take co by som si daval do vrkoca alebo pony style
v lete je to urcite vyhodnejsie, menej sa potim, nemusim si ich tak casto umyvat, nemusim si ich stale upravovat..
ludia mi vsak hovoria, ze dlhsie mi pristanu viac a mne uz to aj celkom chyba..takze momentalne asi s 1.5cm dlhymi vlasmi cakam na to, kedy opat vyrastu..
a asi to budem robit takto kazdy rok(az dovtedy, kym nebudem plesaty)-na leto sa dam dohola..
btw. ako tu niekto pisal, ze ako fetak-taketo ucesy nenavidim a ludia co maju taky hairstyle su mi dost nesympaticki
(takisto ako brutalne brckavi ludia
)
v lete je to urcite vyhodnejsie, menej sa potim, nemusim si ich tak casto umyvat, nemusim si ich stale upravovat..
ludia mi vsak hovoria, ze dlhsie mi pristanu viac a mne uz to aj celkom chyba..takze momentalne asi s 1.5cm dlhymi vlasmi cakam na to, kedy opat vyrastu..
a asi to budem robit takto kazdy rok(az dovtedy, kym nebudem plesaty)-na leto sa dam dohola..
btw. ako tu niekto pisal, ze ako fetak-taketo ucesy nenavidim a ludia co maju taky hairstyle su mi dost nesympaticki
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
last_knight
Light Professional
Ja som mal taky sen ze mat dlhe vlasy. tak som si povedal ,ze tento sen si predsa mozem splnit, tak som si ich nechal narast. Ked som ich z mal take ze sa mi aj do copu dali dat som dosiel na to ze sa mi vobec nehodia a navyse mam riedke vlasy takze im to neprospievalo. Som sa ostrihal
ale nechal som si pamiatku. Na pravej strane za uchom mi vyrastaju dva copiky a uz su celkom dlhe. 
-
r4wMUnt34q
Star
-
Lord PROXI
King
-
pinacolada
Guru wannabe
ja som mal asi tak pred rokom asi tak poplecia a na konci zatocene nijak neupravene (jak narastlo tak bolo) a kazdemu sa to pacilo.hned som mal aj napadniciek na kazdy prst 5.v celku si myslim ze ked si chlapec necha tak semi-long vlasy poplecia nic tym nepokazi.urcite iba vylepsi.ja si nechavam aj teraz dlhsie a uz aj to kusok vidno ked si dam gely a tak tak v poho spravim hairstyle a.k.a. dlhsie vlasy
Ja teraz riesim dilemu, tak pls poardte ci nechat dlhsie vlasy alebo ostrihat. Viac menej sa mi hodi oboje a rychlo mi dorastu. Mavam kazdy den treningy, kde sa dost nabeham a spotim a potom , aby som si kazdy den umyval vlasy,co je o trava dost- ale da sa prezit. No ale trapiame, ze po rane mi casto stoja na vsetky svetove strany a je to des.