hojko napísal:Tak co deticky, tesite sa na skolsky rok. Cez vikend bezte do supermarketov a nakupte si pera, ceruzky, peracnik, cvicky na telesnu+cervene kratasy+tielko (dievcata modre kratasy)...
LoooL, za nechcel by som byt dva mesiace doma a potom ist do skoly, ajajajaj, to musi byt za zly pocit. Este si uzite vikend a potom sup-sup
Škola je dobrá vec, ak je na výber a tá druhá možnosť je práca... len ma štve to stávanie... 6.35 ráno, oči zalepené... ledva vidím, a to keď je ešte Zima (ročné obdobie) tak brutal ráno tma, a kosa, o 16.00 (niekedy aj o 16.35) domov, tma, je to blbé
tomasso napísal:Ja som rad, ze uz idem do skoly
Po prve, lebo idem na novu skolu a
po druhe preto, lebo cele prazdniny bola nuda, a nemal by som uz co robit doma
r3sp3ct napísal:Škola je dobrá vec, ak je na výber a tá druhá možnosť je práca... len ma štve to stávanie... 6.35 ráno, oči zalepené... ledva vidím, a to keď je ešte Zima (ročné obdobie) tak brutal ráno tma, a kosa, o 16.00 (niekedy aj o 16.35) domov, tma, je to blbé
no jo a dakedy mám chut si aj lahnút spat a vysrat sa na skolu.
no uz sa neviem dockat na cvika a prednasky aaaaa asi tam zase zaspim. najlepsie bolo ked kamarat co oslavoval narodeniny vytiahol cez prednasku 2 litrovu pet flasu domacej, boha jeho ta to tam smrdelo... ale dali sme si.
Tak a začal sa posledný víkend... Zastávam názor, že aj keď sú prázdniny hrozné resp. nie práve ideálne, je to stále lepšie ako škola... Takže nie, do školy sa neteším, akurát na to, že uvidím "starých" známich - ale to by mi stačila hodinka a domov
r3sp3ct napísal:Škola je dobrá vec, ak je na výber a tá druhá možnosť je práca... len ma štve to stávanie... 6.35 ráno, oči zalepené... ledva vidím, a to keď je ešte Zima (ročné obdobie) tak brutal ráno tma, a kosa, o 16.00 (niekedy aj o 16.35) domov, tma, je to blbé
To môj kamoš robieva tak, že:
Pred 4 hodinou ešte spí, potom je obedná prestávka a po štvrtej hodine už spí.
skola suxx hard, netesim ,aj ked prazdniny boli nudneeeeeeeeee...
netesim sa hlavne na stredu a pondelok (mam uz doma rozvrh):
- pondelok - nulta telesna - dmnce!
- streda - prva volna, 2-5 dake somariny, volna, nemcina, volna, dvojhodinovka seminar z informatiky, dvojhodinovka telesna, domov sa dostanem najskor o pol siedmej vecer
will.i.am napísal:ja tak isto... caka ma nova skola, uvidime co to bude... mam zmiesane pocity, trochu sa aj tesim (hlavne intrak), ale dost sa aj bojim (tej skoly)
Co sa bojis? Prva izbovica, alebo chodbovica a budes jak doma. Jaaaj, bral bych tie casy ... Najkrajsie roky na skole boli stravene na intraku