11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
kludne urob. zapni 3ds max, a cez reactor, pripadne nejaky ragdoll script si postav budovu a daj ju z polovice zhodit, uvidis ze to nepadlo tak ako to padlo 11.9. lolXilleR napísal:...si videl kamerovy zaznam ako to padalo??? ...pekne zhora jedno poschodie za druhym. Skusim spravit nejaku animaciu aby si to ti co nemaju fantaziu mohli predstavit
a nepadalo to zhora poschodie za druhym, ale z DOLA.
vydel si ty v zivote strom?XilleR napísal:...si videl kamerovy zaznam ako to padalo??? ...pekne zhora jedno poschodie za druhym. Skusim spravit nejaku animaciu aby si to ti co nemaju fantaziu mohli predstavit
ako som pisal ked odrbes vrcholec tak nepadne strom az ku korenom. preco? no asi preto lebo cast medzi korenmi a rezom je v pohode,nema preco padat kym sa noslabi prizemna cast stromu.
a v pripade WTC slo dokonca o "zrutenie sa do seba"-nepadli na jednu alebo na druhu stranu,ale padli na svoje zaklady co je mozne jedine za pouzitia trhaviny....
a sam si priznal ze padlo jedno za druhym,ale preco ked lietadlo,alebo ky fas to bol udrelo na vrchu budovy?
nikdy predtym ma ani nenapadlo pochybovat, ze to urobili teroristi alebo ze to mohlo by nejak inac, nez mi to predostierali media. pozrel som si to viackrat a verim tomu dokumentu.
bolo by dobre to nejak pretlacit do kin alebo to inym sposobom spropagovat. niekto si mozno urobi iny obraz o celej udalosti, ale mna tie dokazy presvedcili.
dik RiMMER
bolo by dobre to nejak pretlacit do kin alebo to inym sposobom spropagovat. niekto si mozno urobi iny obraz o celej udalosti, ale mna tie dokazy presvedcili.
dik RiMMER
toto moze platit v usa, ale nemyslis ze keby toto malo byt vsetko pravda tak sa o tom uz davno verejnost dozvie? na tomto vsetkom je zaujimave ze sa to siri iba po komunitach a vobec nic masovo, pricom vsetky skandaly sa riesia v mediach ale o tomto este nebolo pocutdudinko napísal:dokument vs. vlada vyber si kto vyhra...
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tu sa mýliš. k téme ako je napr. DaVinciho kod už napísalo minimálne 50 autorov podobné diela ako je menovaný DK. ale nemusí isť o prekrúcanie faktov, ale o odhaľovanie pravdy. a to niekedy trvá dlhé roky. a ak sa ti ju podarí odhaliť, tak máš aj tak ešte jeden problém, a to veľký. presvedčiť 6 000 000 000 ľudí, že ju máš ty. po zhliadnutí toho vidiea, by si mohol začaťJoe-Joe napísal:Natocit sa da akakolvek sracka a prekrucanie faktov. Napr. DaVinci kod.
-
Komo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, ale podla mna, ak by si americnia sami sebe zrusili WTC prisli by o vela...bola tam burza, bolo tam nakalu LUDI!!! takze neviem, osobne si nemyslim ze by to urobili..akoze mozne je vsetko, ale toto by bola prisilna kava....na dvojicky si brusil zuby uz HITLER, takze pre Usamu by to bola pocta zvalit....no neviem...
btw. nie je obveci pozret si FAHRENHEIT 9/11
btw. nie je obveci pozret si FAHRENHEIT 9/11