ČeskoSlovenská vzájomnost

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Máte radi Čechov?

áno
35
47%
nie
12
16%
mám neutrálny postoj
28
37%

Celkom hlasov: 75

MS FRANKY
King
King

ČeskoSlovenská vzájomnost

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

No tak by ma zaujímalo ako sme na tom. Máte radi Čechov?
Čo sa tíka mna tak ja ich mám rád (bodaj by aj nie ked som napol Slovák a napol Čech). Ale aj česi sú´národ aj tam sa nájdu blbci, idioti ale aj normálny ludia. Napr. Brigádoval som 3 tyzdne a jeden cech sa do mna neustale navazal iba preto ze som snimi nechcel ist do krcmy ked bola obsluha hore bez. A aj preto ze som krestan a robil si zo mna srandu. Doteraz nechapem ci to bolo preto ze som slovak alebo on bol jednoducho vyrývajúci debil. Na druhú stranu celý čas som si výborne rozumel s 3 spolubrigádnikmi ktorý tam makali so mnou. No myslím ze dost bolo o mne teraz sa vyjadrite vy.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: ČeskoSlovenská vzájomnost

Príspevok od používateľa brm »

MS FRANKY napísal:...jeden cech sa do mna neustale navazal iba preto ze som snimi nechcel ist do krcmy ked bola obsluha hore bez. A aj preto ze som krestan a robil si zo mna srandu. Doteraz nechapem ci to bolo preto ze som slovak alebo on bol jednoducho vyrývajúci debil...
Podla jedneho cloveka chces sudit cely narod? :) Este nikdy sa do Teba "nenavazal" ziaden slovak, ze s nim nechces ist niekde na poldeci? ;)

..o ceskoslovensku a ludoch sa daco popisalo aj tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54978

btw.. krestan.. ;) ..cesi su znami tym, ze su najateistickejsim narodom v Europe.. (a maju moj obdiv)
MS FRANKY
King
King

brm napísal:Podla jedneho cloveka chces sudit cely narod? :) Este nikdy sa do Teba "nenavazal" ziaden slovak, ze s nim nechces ist niekde na poldeci? ;)

..o ceskoslovensku a ludoch sa daco popisalo aj tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54978

btw.. krestan.. ;) ..cesi su znami tym, ze su najateistickejsim narodom v Europe.. (a maju moj obdiv)
Praveze nesudim stimi tromi som si velmi dobre rozumel. Iba ma zaujima nazor ostatnych nie na moj príbeh ale na to na čo sa pýtam.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Proti cechom ako takym nemam nic, pretoze mam aj v rodine cechov ale to je jedno pretoze to nemoze ovplyvnit moj nazor. Len mi vadi ich styl dovolenkovania, su pomaly ako Nemci ktory chcu aby sa o nich na celom ostrove vedelo... Inac su taky isty ako Slovaci a dokonca musim tvrdit ze v politike a ostatnych veciach este vyspelejsi.
MS FRANKY
King
King

dudinko napísal:Proti cechom ako takym nemam nic, pretoze mam aj v rodine cechov ale to je jedno pretoze to nemoze ovplyvnit moj nazor. Len mi vadi ich styl dovolenkovania, su pomaly ako Nemci ktory chcu aby sa o nich na celom ostrove vedelo... Inac su taky isty ako Slovaci a dokonca musim tvrdit ze v politike este vyspelejsi.
a čo na nich obdivujem je to že dokážu sa vzopriet ak sa im niečo nepáči tak idú do ulíc.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ja napr. dost pocitujem rozdiel medzi Moravakmi a Cechmi, pricom Moravaci su mi na zaklade doterajsich skusenosti o dost sympatickejsia, blizsia natura. Zaroven ma zaujima historia a nemozem prehliadat iste podpasove udery od nasich ceskych "bratov". Nemozem tiez zabudnut na ten obraz, ked sa Cech vyberie na dovolenku niekam k moru... pokym som nevidel na vlastne oci 5l pohare s "okurkami", "veprovy rizek s chlebem" etc. na plazi, dovtedy som tieto veci poznal len z vtipov (cest vynimkam!). Su aj ine skusenosti, ktore by som tu vsak nerad rozoberal, avsak to je uz cisto o blbeckoch, ktorych sa aj u nas najde na rozdavanie. Napisat vsak, ze ich nemam rad ako narod, to urcite nie... mam tam dvoch znamych, za ktorych by som dal ruku do ohna, pretoze viem, ze by sa zachovali rovnako... (a to sa snazim davat na ludi vo svojom okoli kure*sky pozor).
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

MS FRANKY napísal:a čo na nich obdivujem je to že dokážu sa vzopriet ak sa im niečo nepáči tak idú do ulíc.
Na aku cast mojho prispevku si myslel?
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Tomasito napísal:Ja napr. dost pocitujem rozdiel medzi Moravakmi a Cechmi, pricom Moravaci su mi na zaklade doterajsich skusenosti o dost sympatickejsia, blizsia natura....
tak asi tak
btw co poznam tak su nenormalne ukecany (aj cesky samozrejme) :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

MS FRANKY napísal:No tak by ma zaujímalo ako sme na tom. Máte radi Čechov?
Čo sa tíka mna tak ja ich mám rád (bodaj by aj nie ked som napol Slovák a napol Čech). Ale aj česi sú´národ aj tam sa nájdu blbci, idioti ale aj normálny ludia. Napr. Brigádoval som 3 tyzdne a jeden cech sa do mna neustale navazal iba preto ze som snimi nechcel ist do krcmy ked bola obsluha hore bez. A aj preto ze som krestan a robil si zo mna srandu. Doteraz nechapem ci to bolo preto ze som slovak alebo on bol jednoducho vyrývajúci debil. Na druhú stranu celý čas som si výborne rozumel s 3 spolubrigádnikmi ktorý tam makali so mnou. No myslím ze dost bolo o mne teraz sa vyjadrite vy.
nuz koko*izmus je vseobecne sa vyskytujuci jav, kazda populcia je nim postihnuta cca asi 15%. sudit podla toho narod je nie dobre. problem je ten ze tito ludia postihnuti tymto syndromom sa vzdy dostanu do popredia a tam je ich podiel na urovni cca 78%! :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mám ich celkom rád, len do chvíle, kým ich nevyfasujeme v hokeji na MS :wink: .
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nemam dobre osobne skusenosti s prislusnikmi tohoto naroda,ale nemozem povedat ze ich nenavidim. je pravda ze aj pre cely slovensky narod urobili par svinstiev,ale urcite nie takych ako "ti za Dunajom".
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

fikus-kukis napísal:Mám ich celkom rád, len do chvíle, kým ich nevyfasujeme v hokeji na MS :wink: .
presne kym sni mi nieco nemusime hrat tak mi nevadia ale za chvilu mi budu vadit lebo ich mame vo skupine vo futbale 8)
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

MS FRANKY napísal:...Máte radi Čechov?...
mám 29 rokov takže som svojim spôsobom na "češstvo" zvyknutý.
rozhodne proti ním nič nemám, dokonca tam mám aj pár známych a občas sa navštívime.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

co by som nemal, jasne ze mam rad.
nic zle mi nespravili, beriem ich ako Slovakov, aj ked sme rozdeleni, je to akoby sme boli stale spolu.
dokonca aj na ICQ atd. som viac v kontakte s Cechmi, nez so Slovakmi, s jednym sme sa stretli aj osobne
v Prahe mam rodinu, prave pred tyzdnom sme tam boli na par dni :wink:
ale co ma niekedy vytaca je, ze ceske male deti nerozumeju ani slovo po slovensky. Holt tam nie je ziadna televizia zo Slovenska.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

K cechom ako narodu mam neutralny vztah. I ked pravda je, ze neznasam, ked sa robia, ze nerozumím. Ked chcu tak rozumeju, na ICQ mam asi 5 cechov - skateboardistov a rozumeju dobre, lebo chcu. :)
Nie ako mala sestra prihodu: Rozpravala sa v Brne s jednou ceskou neviem uz o com a vravela, ze to dostala na vianoce. Ta ceska, ze coo? Nerozumim!! Na narozeniny?? :lol: Tak sestra zopakovala, ze na Vánoce a ceska "ahááááá". -toto je podla mna urcity druh naivity
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Bol som "nuteny" zvyknut si. Nie vsetci su zli a musim suhlasit s Tomasitom, ze Moravaci su v pohode. :)
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

MS FRANKY napísal:No tak by ma zaujímalo ako sme na tom. Máte radi Čechov?
ja asi tak prve tri roky svojho zivota v cechach hoci som sa naroidil na slovenku
MS FRANKY
King
King

Mek napísal:co by som nemal, jasne ze mam rad.
nic zle mi nespravili, beriem ich ako Slovakov, aj ked sme rozdeleni, je to akoby sme boli stale spolu.
dokonca aj na ICQ atd. som viac v kontakte s Cechmi, nez so Slovakmi, s jednym sme sa stretli aj osobne
v Prahe mam rodinu, prave pred tyzdnom sme tam boli na par dni :wink:
ale co ma niekedy vytaca je, ze ceske male deti nerozumeju ani slovo po slovensky. Holt tam nie je ziadna televizia zo Slovenska.
A niesu nuteny pozerat Slovenské televízie jak my české lebo u nás nič nejde.. Inak aj ja som bol v Praglu tri týždne prave som sa vratil
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Berem ich ako bratov nie ako odlisny narod. Mozno Po strede na nich budem mat tazke srdce. Inac dost blbe bolo ked sme splavovali Sazavu a prenasali sme jednu hat a tam bol akurat tabor a lavicky takej dvadsiatky sme spytali ci si mozeme sadnut a rozpravala s nami ako s poliakmi vubec nam nerozumela musela zavolat starsieho. Ono sa to nezda lebo mi sme od detstva pozerali Jetix po cesky Sak 30 percent mojich filmov je len po cesky.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja v pohode co poznam ludi z Ragnaroku(sak daky ten cas som hraval na ceskom servery) tak to boli poho ludia a nemal som s nimi dake neprijemnosti...
Napísať odpoveď