integrovana 6100
integrovana 6100
aky vykon ma v hrach tato graficka? podarilo sa mi najst test na 3DMark05 kde dosiahla 500-600 bodov co by zodpovedalo priblizne FX5700... ale zda sa mi ze v hrach je od nej slabsia... ak mate dake herne testy mozte dat link...
take poznamky ze je to shit a pod. si odpustite mna zaujima vykon v hrach nie ci je to o nicom a pod poznamky...
take poznamky ze je to shit a pod. si odpustite mna zaujima vykon v hrach nie ci je to o nicom a pod poznamky...
no pozri si priblizne testy GeForce 6200, a integrac je na tom priblizne narovnako (len odrataj 3-5fps) .. uz som kedysi porovnania hladal a tak nejak tie testy vychadzali v porovnani s 6200 
nejdem ti hovorit o tom ze shit a pod, ale poradim ti rovno, neodporucam sa u tejto grafickej karty zameriavat na hry, je urcena pre segment kancelarie a pod. Ale ostatne PC ti pobezi aj s touto grafarnou a ked nebude postacujuca, nie je problem dokupit nieco vykonnejsie do PCIe. (GeForce 6600 256MB, 128bit za cca 3k uz naozaj nie je tak strasna cena)
nejdem ti hovorit o tom ze shit a pod, ale poradim ti rovno, neodporucam sa u tejto grafickej karty zameriavat na hry, je urcena pre segment kancelarie a pod. Ale ostatne PC ti pobezi aj s touto grafarnou a ked nebude postacujuca, nie je problem dokupit nieco vykonnejsie do PCIe. (GeForce 6600 256MB, 128bit za cca 3k uz naozaj nie je tak strasna cena)
no ale ja kcem hrat na tom len mozno do vianoc, a nebudem si teraz kupovat "starucku" 6600 za 3000 ked potom si za tu istu cenu +nieco naviac kupim ovela lepsiu, a teraz aj tag nemozem kupovat grafiku, peniaze si nevytlacim, ide len o to ze ked budem mat tu 6100ku ci mi na tom vobec pojde plynule daka hra, mal som dlhu dobu (2,5 roka skoro) FX5200 128Bit, tak len aby toto nebolo horsie...
kedze teraz si fakt nemozem dovolit kupit grafu do PCIe...
kedze teraz si fakt nemozem dovolit kupit grafu do PCIe...
no zeby postacovala to sa ani neda povedatKoCi napísal:ak ti postacoval vykon 5200, tak 6100 ma lepsi vykon
samozrejme len docasne, ked budu peniaze tak kupim daco do PCIe
ja rozmyslam o rovnako ako ty len tiez neviemn ci ta karta bude dobra a podobne asi na vianoce aleno tak by som kupil novu kartu , jaku dosku ides kupit ?? lebno ja co som videl tak to boli vsetko dajake male formaty supni tu odkaz plsStando napísal:no zeby postacovala to sa ani neda povedatale tak dali sa aj na nej hrat hry a vydrzal som s nou 2,5 roka, len nekcem byt soknuty ked kupim dosku so 6100 ze bude mat mensi vykon ako 5200 128bit...
samozrejme len docasne, ked budu peniaze tak kupim daco do PCIe
-
Syan Hrenky
Medium Expert
Re: integrovana 6100
Táto grafika mi dala v 3D Mark 06 sotva 200 bodov.Stando napísal:aky vykon ma v hrach tato graficka? podarilo sa mi najst test na 3DMark05 kde dosiahla 500-600 bodov co by zodpovedalo priblizne FX5700... ale zda sa mi ze v hrach je od nej slabsia... ak mate dake herne testy mozte dat link...
A čo sa týka v hrách tak aj moja stará FX5500 mi išla o veľa lepšia!