Invasion

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Invasion

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

"Invaze"

O seriály : http://www.csfd.cz/film.php?206614

Drama / Sci-Fi
USA, 2005, 42 min

Hrají: William Fichtner, Eddie Cibrian, Kari Matchett, Tyler Labine, Evan Peters

Obsah/Info:
Lidé po staletí hledají ve vesmíru známky inteligentního života, ale marně. Jenomže co když vysvětlení spočívá v tom, že mimozemšťané už tady jsou – mezi námi lidmi? A co když všechny přírodní katastrofy, které zažíváme, jsou jen zástěrkou určenou k zamaskování něčeho mnohem hrozivějšího? Obětavý strážce amerického národního parku Russell Varon, který byl vždycky skeptický vůči paranoidním konspiračním teoriím svého nevyzpytatelného švagra Dava, možná bude muset své názory přehodnotit – v jejich komunitě začne totiž docházet k řadě bizarních událostí. I když jeho dcerka Rose tvrdí, že viděla stovky světel letících během bouře směrem k vodě, Russell její tvrzení zpočátku nebere v úvahu – dokud nezačne mít podezření, že se s jeho bývalou ženou Mariel děje něco velmi divného. Ráno po bouři je totiž nalezena nahá ve vodě a vůbec si nevzpomíná, co se stalo předešlou noc. Zatímco se malé městečko Everglades v okrese Homestead na Floridě usilovně snaží o svou rekonstrukci, šerif Tom Underlay, nynější Marielin manžel, podezíravě nařizuje uzavřít celou oblast do karantény. Russell začíná podivné události vyšetřovat a nevědomky zahajuje boj o přežití své rodiny, své komunity a v konečném důsledku zřejmě i lidské rasy… (oficiální text distributora)

Tak tento seriál pozerám na TV Prima a poctivo sťahujem, dosť ma to chytilo, má to nádych napätia LOSTu, ale kvalitou sa to iba k nemu približuje... malé mestečko... ľudia... karanténa... svetlo z jazera.... čo si o tom myslíte ? Pripadá mi to trošku ako Akty X, ale je to zaujímavé spracovanie.... oni sú už medzi nami... a sú z jazera.... ľudia "spadnú" do jazera, na druhý deň sú tam objavení bez jazvy, poranení... a bez šiat...
Sleduje to niekto ?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

u nas uz skoncila prva seria(teda pokial to je delene na serie, pokial nie tak to skoncilo uplne :D) ale fakt sa mi lubil, veselo odporcuam priaznivcom sci-fi
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hmm, aj to pozerám na TV Prima, každý Utorok a Štvrtok okolo 10.10 (večer) zatial je prvá séria 13 častí (ak sa mýlim, opravte ma) :) a už mám prvé 2 diely doma rls. od dCZ :D
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

no dnes som pozrel prvu cast a vyzera na fajne sci-fi...take ja mozem...uz taham druhu cast...hadam sa to uz neak rozbehne...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Už to graduje... od tej časti, kde ukázali to svetlo, čo to vl. je... a tú lebku... teraz to má gule... som zvedavý či tie bytosti zabijú svoje deti... :twisted:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

som to zacal pozerat a uz mi zacina z tych serialov kvapkat na kardan,paradny tiez serialik,esteze mam 13 diel :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:som to zacal pozerat a uz mi zacina z tych serialov kvapkat na kardan,paradny tiez serialik,esteze mam 13 diel :lol:
Mal som zlé info, má to vyše 20 dielov :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Vynikajúci seriál, odporúčam.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pozeram tiez ten policajt je tiez jeden znich !!! aj v PRISON BREAK je zly a tu vyzera ze tiez bude problemovi ! ale tiez sa mi to paci take fajne sci-fi :)
btw : kolko to ma casti ?
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Invaze ma 22 casti a neviem ci druhu seriu :wink:
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

A co titulky ..idem zacat goglit :) Videl som to vcera na invexe jeden manik tam prezentoval IpTv a nebolo to nist ine ako Adsl2+ 24mbit :roll:
No a demosntroval to streamovanou invaziou ..zkukol som jednu cast a chytilo ma to :D
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

pozrel by som si to len kvoli Willovi Fichtnerovi, momentalne mam abstak od Prison Breaku
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

r3sp3ct napísal:2 jjj >>> http://titulkykserialum.net/
To ma napadlo ako prve ... no zohnal som iba na HDTV verziu a idem teda pozret na forum http://forum.titulkykserialum.net/ a co tam nevidim ... Nejaky zmrd ci uhrovity teaneger co nemal do coho pichnut im to tam zhodil ... tak ma napada ako sa proti tymto radobi lamam co si myslia ze vedia hackovat ked zhodia nezabezpecene verejne free forum chranit .. Ja by som tomu hajzlikovi prinajmensom vypalil tu jeho zostavicku a odstrihol kabel od netu .. takyto zmrdi dokazu cloveka fakt vytocit ...

Inak ak je niekto taky macher a dokaze to precasovat na dvdrip nech mi posle PM :wink:
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

tak INVASION je moj najoblubenejsi serial; a stale nemozem uverit ze na tak vydarenu prvu seriu nebude nadvazovat druha; boha!
rozpisem sa neskor; jjj ; ja mam vacsinu dielov hdtv ale aj ripy a titulky doma uskladnene asi tak ti to mozem niejako poslat
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

No zatial som videl 10 casti a ... je to fakt super, vrelo odporucam!

Upozornenie!

Nepozerajte serial viac ako 5 hodin ako ja lebo sa budete citit ako jeden z "prezivsich z jazera" :wink:
Napísať odpoveď