Windows Vista pre Packard Bell

Informácie o software, ankety...
Marekkkk
Novice
Novice

Windows Vista pre Packard Bell

Príspevok od používateľa Marekkkk »

Caute, mam taky mensi problemik. Kupil som v Londyne notebook PACKARD BELL Easy Note V5908. Som s nim velmi spokojny az na jednu vec. Dam do neho len originalny Windows XP Home. Nedostal som ku nemu ziadne cd. Ked som ho zapol bol tam program ktory mi vytvoril RECOVERY DVD. Povedali mi ze keby som neskor chcel Vistu tak musim ziadat vyrobcu ale ten vyrobca asi na Slovensku nie je. Da sa to nejako odblokovat alebo s neoriginalnymi windowsami sa mozem rozlucit? Zevraj aj keby som mal kupeny Windows tak mi nepojde lebo nie je od PACKARD BELLu.
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Sformatuj HDD a pojde vsetko :)
Marekkkk
Novice
Novice

nepojde, uz som to skusal
cert
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Marekkkk napísal:nepojde, uz som to skusal
Presne napis co si robil a co neslo.
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Neverim, ze ked nabootujes z nejake DOS aplikacie alebo Hiren´s Boot CD a sformatujes, pripravis si HDD, tak Ti to nepojde, Mne uz preslo XY notebookov rukami, ale nikdy som nemal podobny problem.
Kontaktuj ma na ICQ.....
Marekkkk
Novice
Novice

normalne spusti instalacku a ked ma 35 min do konca tak sa mi zobrazi modra obrazovka a tam nejake blbosti popisane
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

Marekkkk napísal:normalne spusti instalacku a ked ma 35 min do konca tak sa mi zobrazi modra obrazovka a tam nejake blbosti popisane
ak su tam "blbosti", necakaj, ze sa tu najde niekto zazracny a pomoze ti. v kazdom pripade. je dost mozne, ze Win XP home nemaju v sebe podporu pre HW, ktory je v tvojom notebooku. Skusil by som Win XP, pripadne iny (unix based) system.
Marekkkk
Novice
Novice

skusil som Windows XP Professional with SP2 a ide v pohode, takze Vista by tiez mala ist
Napísať odpoveď