No ja si spomínam len na to ako som bol v kine na Harryho Pottera štvorku, nemal som zablokovaný mobil a samozrejme som vytočil nejaké neznáme číslo. Práve išla tá scéna ako si zháňajú baby na ples a ešte ten komentár k tomu
Nechcené SMS a telefonáty
Nechcené SMS a telefonáty
Tak čo? Mali ste už nejakú takú fun príhodu, že ste nechtiac poslali niekomu inému sms, alebo niekto vám? Ako sa to vyvíjalo? A čo s telefonátmi? Píšte vaše príhody ohľadom tohto...
No ja si spomínam len na to ako som bol v kine na Harryho Pottera štvorku, nemal som zablokovaný mobil a samozrejme som vytočil nejaké neznáme číslo. Práve išla tá scéna ako si zháňajú baby na ples a ešte ten komentár k tomu
... Na druhý deň my písala nejaká žena, že prečo obťažujem jej dcéru. Ževraj kvôli tomu nevedela ani spať.
Posielala ma na psychiatriu, lebo som úchylák. A vraj my vybaví nejakú strašiu, len aby som neobťažoval jej dcéru. Ale nakoniec sa všetko vyriešilo. A ešte my zviknú chodiť hocikedy blahoželania k meninám... naposledy som sa vraj volal Nikola 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kedysi sa mi stávalo, že mi od jednej kamarátky prišla prázdna SMSka.
Prestalo to potom, čo vymenila mobil.
Raz na Vianoce mi prišlo blahoželanie od nejakého Ivana alebo čo, pri čom to bol mobil mojej inej kamarátky.
A potom mne sa raz stalo, že som náhodou nejakej babe poslal sériové číslo na nejakú hru, ach špatne som sa pozrel na príjemcu správy.
Prestalo to potom, čo vymenila mobil.
Raz na Vianoce mi prišlo blahoželanie od nejakého Ivana alebo čo, pri čom to bol mobil mojej inej kamarátky.
A potom mne sa raz stalo, že som náhodou nejakej babe poslal sériové číslo na nejakú hru, ach špatne som sa pozrel na príjemcu správy.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Dead_Warrior
Professional
Mne raz volali ze je ri telefone taka a taka firma a ze kedy by som si mohol dost prevziat tie skla co som si objednal a druhykrat mi volala daka nastvana matka ze kto som ze toto cislo patri jej synovi ze urcite som mu ukradol telefon a ze z kade mam to cislo
a raz mi prisla taka smska ze Ahoj odkaz mame ze dnes nebudem doma spat 
-
dudinko
Light Professional
Mne sa este davnejsie stalo ze ked som sa s bratrancom rozpraval cez vysielacky s dosahom 5 Km tak som niekedy zapocul ako sa syn ropzrava s otcom, bolo to typu "no uz sa vraciam domov, bol som v Ikea a kupil som tie policky co si hovoril..."MS FRANKY napísal:Mne chodili SMS-ky od nejakej Slovenky z Španielska a z Česka tiež od dajakého Slováka.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
to bola asi este siet NMT, bo to ocov kolega tak na starom ciernobielom televizore pocuval ze co si ludia hovoria. vtedy boli ceny este uplne ine ale aj tak rozpravali strasne kktiny.dudinko napísal:Mne sa este davnejsie stalo ze ked som sa s bratrancom rozpraval cez vysielacky s dosahom 5 Km tak som niekedy zapocul ako sa syn ropzrava s otcom, bolo to typu "no uz sa vraciam domov, bol som v Ikea a kupil som tie policky co si hovoril..."
Nj, este ked som bol mensi tak sme z telefonnych budiek vyvolavali na inzeraty. Napriklad sme volali jednemu chlapovi co predaval citroen, dal nam cislo uctu, atd, adresu kktiny a potom som povedal ze som len chcel kupit kilo citronov, tak si chudak zanadaval a zlozil. Alebo ked predavali stenata, tak som sa pytal ze ci su dobre aj na varenie a jedna zena na to" Pozrite, nevravte mi co s nimy chcete robit, nechcem to vediet. A kolko ich chcete?"dudinko napísal:Robivate/Robievali ste si srandu z ludi cez telefon??
Ja osobne ano a vela krat, no uz ma to v poslednej dobe omrzelo...