Sigmund Freud a jeho teoria
Sigmund Freud a jeho teoria
ahojte velmi ma zaujala teoria sigmunda freuda,ze ludske konanie je do velkej miery ovplyvnene sexualnimy silamy.a takisto ze kazdy sen co sa nam sniva ma sexualny podton ci to chceme alebo nie,napriklad sa nam moze snivat ze uz 3 hodiny trcime v dopravnej spicke aj tak v tom citime nieco sexualne,alebo ze orgazmus v sne je niekolkonasobne intenzivnejsi ako v bdelom stave pretoze pri spanku je nase telo maximalne uvolnene...ja s tymito vecami plne suhlasim a tiez si myslim ze sex sa skryva vo vsetkom okolo nas.aky je vas nazor vyjadrite co si tom setkom myslite 
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sigmund Freud a jeho teoria
Že si nymfomanka !Riuška:-) napísal:co si tom setkom myslite
-
audiotrack
VIP
-
Explo!D
Darca
preco by mala byt nymfomanka? vies co to slovo vobec znamena?Robbie42 napísal:Že si nymfomanka !
-
Robbie42
Light Professional
Jasné, to keď v čokoládovom pudingu sú banány nie?!ExploiD! napísal:preco by mala byt nymfomanka? vies co to slovo vobec znamena?
To sa vola ze puberta. Nebojkaj mojo, nie je to smrtelne, ale neake nasledky to ma.Riuška:-) napísal:ahojte velmi ma zaujala teoria sigmunda freuda,ze ludske konanie je do velkej miery ovplyvnene sexualnimy silamy.a takisto ze kazdy sen co sa nam sniva ma sexualny podton ci to chceme alebo nie,napriklad sa nam moze snivat ze uz 3 hodiny trcime v dopravnej spicke aj tak v tom citime nieco sexualne,alebo ze orgazmus v sne je niekolkonasobne intenzivnejsi ako v bdelom stave pretoze pri spanku je nase telo maximalne uvolnene...ja s tymito vecami plne suhlasim a tiez si myslim ze sex sa skryva vo vsetkom okolo nas.aky je vas nazor vyjadrite co si tom setkom myslite
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... no jo sorry ale to co si vypisala su len blaboly okolo ... jeho teoria pojednavala viac o tom aka je spolocnost .... a chcel ju prevychovat na zvierata ... on tam daval nieco v zymsle, kaslite na prachy a na rodinu a na nejake ine hodnoty, proste sexujte, a udrzujte svoj druh ( ako zvierata ) .... a to je dost slahnuty nazor ... a to ze je to nase poslanie obhajoval tymi omackami co si napisala .... no osobne si myslim ze je to pekne slaba teoria a snazil sa len zviditelnit
....
-
Explo!D
Darca
nechaj to radsej tak...Robbie42 napísal:Jasné, to keď v čokoládovom pudingu sú banány nie?
-
Robbie42
Light Professional
Čo mám nechať tak? Ja som to, že je nymfomanka nemyslel ako urážku, jednoducho to pre mňa tak vyzerá ! A tento názor som nevyjadril len ja... Ostatne podla jej príspevkov v sekcii "Erotika a vzťahy" sa tým ani nejako netají, tak neviem o čo ti ide!ExploiD! napísal:nechaj to radsej tak...
jasné, že hej....hlavne ak sa dole napichneš na nejakú skalumiki690 napísal:Jedlo a sex su dve veci potrebne na prezitie ludstva ... ale to z tymi snami je asi blbost ... chces povedat ze ked sa mi sniva ze padam z utesu tak ze to ma nieco spolocne so sexom ?
ale ináč si myslím, že Freud mal dosť choré názory...a jeho teórie by sa mali brať s nadhľadom...a s tvojou obhajobou (myslím ritušku) jeho teórie nesúhlasím...
-
Explo!D
Darca
nie teraz si to zle pochopil ty povedal som ti len to ze nemas pojem o tomto slove...Robbie42 napísal:Čo mám nechať tak? Ja som to, že je nymfomanka nemyslel ako urážku, jednoducho to pre mňa tak vyzerá ! A tento názor som nevyjadril len ja... Ostatne podla jej príspevkov v sekcii "Erotika a vzťahy" sa tým ani nejako netají, tak neviem o čo ti ide
pi*e konec spamu
-
last_knight
Light Professional
-
qwerty-xyz
presne tak suhlasim s nim......kinjeril napísal:To sa vola ze puberta. Nebojkaj mojo, nie je to smrtelne, ale neake nasledky to ma.
je to len teoria a teoria je sformulovanie vlastneho nazoru. ci je spravna alebo nie, to sa neda objektivne posudit, pretoze napr. pre neho bola.
pravda je, ze clovek vidi to co chce vidiet, ci uz je to obchodnik, ktory za vsetkym vidi peniaze, alebo clovek vo vyvoji (pubertak alebo len nadrzana entita), ktory vo vsetkom vidi nieco eroticke. predstavivost sa zvysuje poctom najdenych sexualnych "symbolov" v realnom zivote pomocou predstavivosti. je to kolotoc, z ktoreho ked sa vcas nevimanis, zosalies ako freud.
pravda je, ze clovek vidi to co chce vidiet, ci uz je to obchodnik, ktory za vsetkym vidi peniaze, alebo clovek vo vyvoji (pubertak alebo len nadrzana entita), ktory vo vsetkom vidi nieco eroticke. predstavivost sa zvysuje poctom najdenych sexualnych "symbolov" v realnom zivote pomocou predstavivosti. je to kolotoc, z ktoreho ked sa vcas nevimanis, zosalies ako freud.
-
krija
VIP
názov témy, je výstižný:...a jeho teoria. vieš si Riuška:-) predstaviť, že muži by celý deň chodili s niečim tvrdým v slipoch etc? celé to je o tom, že Sigmund Freud nemal žiadne starosti, ale ak ty budeš staršia tak zistíš, že možno budeš mať na sex chuť, ale práve v tej chvíli budeš musieť riešiť niektorú z otázok čo ti prinesie život, a proste nebudeš mať čas hľadať v každej veci sexualný podtón.Riuška:-) napísal:ja s tymito vecami plne suhlasim a tiez si myslim ze sex sa skryva vo vsetkom okolo nas.aky je vas nazor vyjadrite co si tom setkom myslite