Univerzalny kluc do fabiek (nie usb)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
soviet666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

mam to...

Kód: Vybrať všetko

http://pocitace.sme.sk/c/2840993/VIDEO-Mechanicke-zamky-vraj-uz-nie-su-bezpecne.html
Univerzálna technika spočíva v použití kľúča, ktorý má všetky zúbky alebo kužeľovité výbrusy na najkratšej úrovni 9. stupňa. Takto upravený kľúč stačí zasunúť do zámky a jemne doň klepnúť. Podobne ako sa prenesie pri náraze energia biliardovej gule na jej cieľ, náraz zabezpečí aby sa mechanické piny v zámke posunuli do úrovne, ktorá umožní odomknutie. Po uvoľnení stačí kľúčom odomknúť a pri odchode rovnakým spôsobom zamknúť.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

jemine to akoze za 60 euro dostanes univerzalne kluce a mozes veselo vykradat ! to je ina kktina
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

miki690 napísal:jemine to akoze za 60 euro dostanes univerzalne kluce a mozes veselo vykradat ! to je ina kktina
sak si ho mozes spravit sam podla obrazkov
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

neviem ako vam ale mne ten univerzalny kluc staci od bytovich zamok iny mi netreba a inak na slovensku su riadny chu*i este to daju do novin teraz si kazdy spravi ten kluc a nikto si nevimeni zamok :lol:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

aston napísal:neviem ako vam ale mne ten univerzalny kluc staci od bytovich zamok iny mi netreba a inak na slovensku su riadny chu*i este to daju do novin teraz si kazdy spravi ten kluc a nikto si nevimeni zamok :lol:
ten kluc si nespravis len tak
potrebujes novy stroj (lebo neviem ako najdem 9uroven pilnikom :wink: )alebo uz 1kluc hotovy
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

no ta sak vidis ked mas obrazok tak si to aj mozes spravit podla neho ne? a ked sa nepodri na 1x tak to skusis na 2 :wink:
mne na to stroj netrebalo ale to som mal asi stastie ze som to trafil
aj tak nefunguje jak ma skoda ale ide s nim zamok otvorit ale iba raz :lol:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

som zvedavy ci ho niekto spravy
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

u nas na skole taky nejaky kluc je, lebo ked som bol s kamosom pre kluc od ucebne, tak sme povedali blbe cislo a ona, ze taky kluc nema, tak nam dala univerzalny, ale hned sme jej ho museli doniest nas5. vtedy som tomu nevenoval pozornost... tusim pojdem zas pytat blby kluc a odfotim si ho :P
ale este ma cosi napadlo. sak ten kluc ma aj nejaky profil. tak neviem...
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Curuj napísal:u nas na skole taky nejaky kluc je, lebo ked som bol s kamosom pre kluc od ucebne, tak sme povedali blbe cislo a ona, ze taky kluc nema, tak nam dala univerzalny, ale hned sme jej ho museli doniest nas5. vtedy som tomu nevenoval pozornost... tusim pojdem zas pytat blby kluc a odfotim si ho :P
ale este ma cosi napadlo. sak ten kluc ma aj nejaky profil. tak neviem...
však s ním bež do najbližšieho zámočníctva a nechaj si ho rozrobiť (ale univerzálne kľúče sú robené tuším, len na určitú skupinu zámok...napríklad na zákazku pre jednu budovu...ale je možné, že sa mýlim)
Curuj
Addict
Addict

ono by bolo problem vist von s tim klucom zo skoly, bez potvrdenia od profaka ta nepusti a k tomu, vratnicka si velmi dobre pamata mena aj xichty :?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Curuj napísal:ono by bolo problem vist von s tim klucom zo skoly, bez potvrdenia od profaka ta nepusti a k tomu, vratnicka si velmi dobre pamata mena aj xichty :?
neviem ako vy, ale mi máme na prízemí aj okná :lol: ale však jasné, že je to trochu zložitejšie...ale všetko ide keď sa chce :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

skus pobyt v base a nebudes potrebovat ani pakluc. potom dvere otvoris aj tym co mas poruke :lol:
Curuj
Addict
Addict

bax napísal:neviem ako vy, ale mi máme na prízemí aj okná :lol: ale však jasné, že je to trochu zložitejšie...ale všetko ide keď sa chce :wink:
my mame tiez okna na prizemi, ale su vsetky na zamok :lol: nejde otvorit ani jedno... takze tak
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Brahmin »

No chlapi a co tak prist do kluciarstva a pytat si jeden nevybruseny kluc a jeden kluc vybruseny uplne (cize bump key) a keby sa pytali tak poviete ze je to do skoly ako projekt :wink:
piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piton24 »

to som videl aj je to 8) :hmm: a za desat sekun to mal otvorene ja som na to cumel ako vygulany
tu je navod na vyrobu toho kluca

Kód: Vybrať všetko

http://www.autoalarmy.sk/clanky/bumping_-_alebo_ako_sa_otvaraju_mechanicke_zamky.html
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no ja som pred chvilou nasiel toto: http://gadgets.cz/?q=node/1622#comment co na to poviete? neviete ci sa to zohnat aj na slovensku alebo v cechach?
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmmm ...FAB-ky traste sa :D ...inac sme minule s ocom aj bezpecnostny zamok (ten co ma tie koliky z boku a nie dole) otvorili bez kluca. Samozrejme to nebol ten tvrdeny...Sme ho otvorili obycajnou akumulatorovou vrtackou a malym vrtacikom (samozrejme zamok sa uz druhy krat neda pouzit) ale oco potom volal do tej firmy co zamok vyrobia a im to povedal a oni sa tam strasne tvarili, ze to nieje mozne, ze ich zamky sa odvrtat nedaju! :D...inac zaujimalo by ma, ze niekto predsa moze mat aj obycajnu fabku ale tie pozdlzne drazky z boku na kluci moze mat nejak inak rozmiestene alebo inej hrubky a potom uz asi ten kluc fungovat nebude, vsak? :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

btw neviem ci o tom viete ale v skole sme mali skrinky na zamky a tam mali ludia vacsinou visacie zamky-fabky. ak su rovnakeho typu, takmer vzdy sa daju otvorit aj inym fab klucom od ineho zamku... stacilo hladat v zamku tu "spravnu polohu, nie je v tom ziadna veda a je to "primitivne aby som pravdu povedal...
steinum
Amateur
Amateur

omg

Príspevok od používateľa steinum »

no dám ti takú radu Pick Lock! a :googluj: nájdeš veci o akých sa ti ani nesnívalo! :D
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

tam ide len o to aby boli vsetky cilyndre v zamku v rovnakej polohe aby sa dalo otocit klucom to znamena ze vsetky zubky musia mat rovnaku vysku na tom bumpkey a potom to ide... :idea:
Napísať odpoveď