Videoklip Anti Hungary zo SR

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Protest hnutia 64 žúp pred ambasádou SR v Budapešti

Budapešť 2. septembra (TASR) - Extrémistické Mládežnícke hnutie 64 žúp protestovalo dnes v Budapešti pred budovou slovenského veľvyslanectva. Cieľom prívržencov hnutia bolo upriamiť pozornosť maďarskej verejnosti a slovenskej diplomacie na "neudržateľnú" situáciu v súvislosti s protimaďarskými incidentmi na Slovensku.

Namiesto očakávanej tisícky demonštrantov prišlo k ambasáde, ktorú polícia ohradila kordónmi, iba pár stoviek. Rečníci podujatia zdôraznili, že nemajú žiadne problémy so slovenským ľudom, ale požadujú, aby páchateľov protimaďarských útokov na Slovensku prísne potrestali.

Počas demonštrácie prezentovali údajné fotografie útočníkov na študentku maďarskej národnosti v Nitre a pomenovali aj ďalšie osoby, ktoré sa priamo alebo nepriamo podieľali na protimaďarských incidentoch na Slovensku.

Na podujatí vystúpili aj predstavitelia slovenských organizácií tohto hnutia, ktoré mieni usporiadať protestné zhromaždenie proti šovinizmu 16. septembra v Bratislave.

(spravodajca TASR Ladislav Vallach) dem

Copyright © TASR 2006
PPC, u nas by podobnu demonstraciu extremistov rozprasili kuklaci a zoapr ludi by si posedelo dva dni v CPZ... Toto povazujem za ovela nebezpecnejsiu formu extremizmu, pretoze ide o organizovanu kampat, pokial v pripade tych dvoch nafuknutych utokov islo o spontanne reakcie jednotlivcov, v pripade toho chalana zo Sladkovicova pritom ani neslo o narodnostny motiv- dostal na pitchu od vlastnych kamosov za uplne ine suvislosti- potvrdil jeho vlastny foter (TA3). A este chcu tito madarski sovinisti, ktori na dnesnej akcii v Budapesti predavali tricka s motivom velkeho madarska (TA3) zorganizovat akciu v BA proti sovinizmu... Tak toto je uz pekne chore. Nasa vlada vyhlasila nelutostny boj proti extremizmu (vid. oslavy SNP a zakrok voci SP). Som zvedavy, ci rovnako tvrdo bude postupovat aj k Extremistickemu Mladeznickemu hnutiu 64 zup, 16. septembra v BA.
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

copy that...

to co sa na Slovensku a v Madarsku deje je take zrejme, do oci bijuce az je to hanba...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Robbie42 napísal:Tebe musí pripadať teda vela vecí...
:roll: :roll:
no tak to ze sympatizujes s SMK nam tu vsetkym asi bolo jasne od zaciatku ja mam na teba jednu otazku: Si Madar zijuci na slovensku? alebo Slovak uciaci sa madarcinu?
Robbie42 napísal: táto vec tak velmi dramatizovaná aj zo strany maďarskej vlády...
ake aj???? zo Slovenska to nikto nedramatizuje lebo neni dovod len madari z toho chcu vytlct co najviac sak sa pozri u nas na futbale jeden plagat a mladi uz pomali sedia v base v madarsku viac plagatov DOKONCA NA ICH OFICIALNEJ STRANKE a nic uplne nic ani prstom nepohnu a hlavne ze ti je*nuti madari sa chcu stazovat do EU zato ze nasa vlada im nedala stranovisko k tomu "extremizmu" a oni nam dali nieco??? podnikli oni nieco???? HOLY BACOV ***** oni si z nas takto robia fackovacich panakov a vsetci veria im pretoze im "niekto" (vsetci vieme kto) natlacil do hlavy ze nasa terajsia vlada je fasisticka extremisticka ze sa chysta utlacat madarov a neviem co este :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to vendo: niekedy som s na tvojich prispevkoch pravidelne rozculoval, teraz sa uz iba pravidelne smejem. Preto, ze niekto ma iny nazor ako ty, mozno preto ze je pacifista, alebo jednoducho ma ine skusenosti s madarmi ako ty, musi byt hned madar alebo slovak ktory sa uci po madarsky?
bez urazky ale taka myslienka nemoze vzniknut v zdravej hlave.
Cele je to politicka hra, SMK sa snazi vytlct co najviac a priatel Fico (po novom sa oslovuju priatelia a nie komunisti) na napati vobec neubera tym ze sa k tomu vyjadruje sposobom akym sa vyjadruje.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Som Maďar žijúci na Slovensku, ak Ťa to tak velmi zaujíma (2 Mastermind : nevadí, zato díky :) )... A teraz si myslíš, že ja podporujem tích blbcov z hnutia 64 žúp? Že doma pravidelne preklínam Trianon alebo že opitý sa oháňam turulmi? Ide len o to, že vás jednoducho nechápem... Dúfam, že väčšina z vás, ktorý píšete tieto nezmysli má 15 rokov a že z toho vyrastiete... (2 Vendo : nie, o tebe nehovorím, tvoja duša zhorí v ohni pekelnom :) )
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Robbie42 napísal:Som Maďar žijúci na Slovensku...
Pokiaľ nie si občanom Maďarskej republiky, tak nemôžeš byť "Maďar žijúci na Slovensku". Ty si občan Slovenska maďarskej národnosti! Dokonca pri pohľade "z vonka" si Slovák, či sa ti to páči a či nie. Akonáhle sa spomína v zahraničnej tlači niekto zo Slovenska, tak je to Slovák - jednoducho neuvádzajú národnosť (rómsku, rusínsku, maďarskú atď.). Občan USA je Američan či to je (národnosťou) žid, čiňan, mexičan atď. Tak si to láskavo uvedomte!!!!
Tomasito
VIP
VIP

Robbie42 napísal:Ide len o to, že vás jednoducho nechápem... Dúfam, že väčšina z vás, ktorý píšete tieto nezmysli má 15 rokov a že z toho vyrastiete...
KOHO (kontkretne) nechapes a AKE (konkretne) nezmysli mas na mysli? BTW. aspon otvorene priznas, ze si Madar (v dobrom).

Ad. vendo: Aj ked mohol zvolit miernejsiu formu, podstatu vystihol presne. Faktom ostava, ze na Slovensku za protimadarske plagaty sedia 2 ludia vo vazbe, 3. je stihany na slobode, pricom v Madarsku bol pripad s protislovenskymi plagatmi odlozeny bez akychkolvek obvineni, pretoze nemaju zakony na postihovanie takychto cinov (kto pozeral momentalne o 5 min. 12 na STV1 vie o com hovorim). Popri demonstracii extremistov 64 zup (vid. vyssie) je to dalsi priklad toho, kto v skutocnosti potlaca extremizmus a kto z extremizmu tazi politicky kapital, pricom voci konkretnym prejavom nevyvodzuje ziadne konkretne dosledky. Zaroven sme svedkami toho, co tu uz dlho nebolo... takmer cela slovenska politicka scena ma v tejto otazke jasno, s vynimkou SMK (na nedavnom prerokovani spolocnej deklaracie dokonca najostrejsie voci navrhom SMK vystupila SDKU).
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

stans napísal:Pokiaľ nie si občanom Maďarskej republiky, tak nemôžeš byť "Maďar žijúci na Slovensku".
Na otázku : "Si Madar zijuci na slovensku? alebo Slovak uciaci sa madarcinu?" je podstatne lepšie odpovedať prvou variantou, národnosť mám totiž maďarskú... ide o to, že chápeš (/te) ako to je, OK?

2 Tomasito : Jasné, nemám problém si to priznať... Na tvoju otázku velmi rád odpoviem, hovorím o príspevkoch v ktorých sa -na rozdiel od teba- vyjadrujú o "nás" dosť... ako to mám povedať, no jednoducho dosť nepekne... Napr.
"Tak madadri=s malym m, su obycajne kurWY"
"a co ze budeme mat zle vztahy s madarmi...absolutne ma ten ich stat netrapy. Chcim nan ho :censored:"
"UBOHOST cely madari su UBOHI......."
"Ti po.ebani madarski d.bili"
"skur*eny madari"
... tak narýchlo som vybral pár "perličiek" :)
Tomasito
VIP
VIP

Tymto upozornujem na obsah pravidla 6: "Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban)." Dalsie porusovanie tohto pravidla sa tu tolerovat nebude!!!

Nazory, nech su uz akekolvek, sa nepochybne daju prezentovat aj bez vyrokov, ktore vyssie pozbieral uzivatel Robbie42.
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

Tomasito napísal:KOHO (kontkretne) nechapes a AKE (konkretne) nezmysli mas na mysli? BTW. aspon otvorene priznas, ze si Madar (v dobrom).

Ad. vendo: Aj ked mohol zvolit miernejsiu formu, podstatu vystihol presne. Faktom ostava, ze na Slovensku za protimadarske plagaty sedia 2 ludia vo vazbe, 3. je stihany na slobode, pricom v Madarsku bol pripad s protislovenskymi plagatmi odlozeny bez akychkolvek obvineni, pretoze nemaju zakony na postihovanie takychto cinov (kto pozeral momentalne o 5 min. 12 na STV1 vie o com hovorim). Popri demonstracii extremistov 64 zup (vid. vyssie) je to dalsi priklad toho, kto v skutocnosti potlaca extremizmus a kto z extremizmu tazi politicky kapital, pricom voci konkretnym prejavom nevyvodzuje ziadne konkretne dosledky. Zaroven sme svedkami toho, co tu uz dlho nebolo... takmer cela slovenska politicka scena ma v tejto otazke jasno, s vynimkou SMK (na nedavnom prerokovani spolocnej deklaracie dokonca najostrejsie voci navrhom SMK vystupila SDKU).
suhlasim s tebou, len imo dzurinda to nespravil preto lebo by to poskodzovalo slovensko, ved kto to bol ak nie SDKU, ktorej europoslanci navrhovali monitoring slovenska, teda si protireci.
Islo mu len oto aby sa ozval, aby bol videni znova na verejnosti(v mediach) resp sa z neho stavala politicka mrtvola. A vystupil proti deklaraci, jeho primarny zamer bol cisto politicky, pretoze volici SDKU maju jasno, kto je na vine v tejto situacii a ked ich nechcel stratit tak vystupil proti SMK.Jednalo sa len o percenta SDKU a ich vzostup/zostup. :wink:

K o 5 minut 12- Opat sa mi potvrdilo, o co ide SMK, niet viac co dodat.
Tomasito
VIP
VIP

abstraktt napísal:suhlasim s tebou, len imo dzurinda to nespravil preto lebo by to poskodzovalo slovensko, ved kto to bol ak nie SDKU, ktorej europoslanci navrhovali monitoring slovenska, teda si protireci.
Islo mu len oto aby sa ozval, aby bol videni znova na verejnosti(v mediach) resp sa z neho stavala politicka mrtvola. A vystupil proti deklaraci, jeho primarny zamer bol cisto politicky, pretoze volici SDKU maju jasno, kto je na vine v tejto situacii a ked ich nechcel stratit tak vystupil proti SMK.Jednalo sa len o percenta SDKU a ich vzostup/zostup. :wink:

K o 5 minut 12- Opat sa mi potvrdilo, o co ide SMK, niet viac co dodat.
Paradox tu je... Pamatam si, ze to boli eurposlanci za SDKU, ktori navrhovali a vdaka ktorym tu myslim aj mame monitoring z EU. Tiez si uvedomujem, ze v prip. toho Dzrindovho vyhlasenia islo o politicky postoj, no v suvislosti vyssie to nemeni nic na skutocnosti, ze politika SMK spaja zvysok slovenskeho politickeho spektra (aspon v tejto jednej konkretnej otazke). That´s it
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mastermind napísal:to vendo: niekedy som s na tvojich prispevkoch pravidelne rozculoval, teraz sa uz iba pravidelne smejem. Preto, ze niekto ma iny nazor ako ty, mozno preto ze je pacifista, alebo jednoducho ma ine skusenosti s madarmi ako ty, musi byt hned madar alebo slovak ktory sa uci po madarsky?
nepochopil si to.......... ale smej sa dalej budes dlhsie zit :wink:
Robbie42 napísal:Som Maďar žijúci na Slovensku, ak Ťa to tak velmi zaujíma
chcel som to len cisto informacne :wink:
ano mozno niekedy nadavam az moc ale bohuzial dost ma to rozculuje ked vidim takeho Csakyho a pod co kecaju za dristy :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

myslim, ze otazka ci je madar bola celkom pochopitelna kedze sympatizuje s SMK :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:myslim, ze otazka ci je madar bola celkom pochopitelna kedze sympatizuje s SMK :)
Ani nie, viď p4ra :)
(sry ak sa mýlim, len tuším on spomínal niečo v tom zmysle)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

toto si vela ludi mysli clovek sympatizujuci so SMK madar nieje
je to slovak - aspon pokial byva v SR, ma slovenske statne obcianstvo

madar = pojem naroda (jeho osobne citenie); občan Madarskej republiky
to ze sa slovak citi byt madarom je len jeho osobne presvedcenie (v pripade ze sa narodil na Slovensku) ale oficialne na papieroch je stale Slovak.

To len zaslepeny snsaci a hlinkovci hadzu vsetko do jednoho vreca.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tak po prečítaní tohto už vážne začínam mať nervy:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/l ... -slovensko

Nechápem čo sa nejaký starý páprdo maďarského pôvodu ide starať do politiky na SVK. Som zvedavý na názory tých čo neustále osočujú SP a vlastencov. :x
Tomasito
VIP
VIP

hezo napísal:Tak po prečítaní tohto už vážne začínam mať nervy:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/l ... -slovensko

Nechápem čo sa nejaký starý páprdo maďarského pôvodu ide starať do politiky na SVK. Som zvedavý na názory tých čo neustále osočujú SP a vlastencov. :x
Ehm, no, toto nema nic s kritikou SP ... :)

Bohuzial, maloktore medium dodava, ze ten stary paprda spoza velkej mlaky ma madarsky povod (objektivita sama o sebe).
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tomasito napísal:Ehm, no, toto nema nic s kritikou SP ... :)

Bohuzial, maloktore medium dodava, ze ten stary paprda spoza velkej mlaky ma madarsky povod (objektivita sama o sebe).
Viem, že to nie je kritika SP, ale možno to niektorým otvorí oči, a začnú chápať, že SP nekritizuje maďarov len tak, pre nič zanič.
Tomasito
VIP
VIP

hezo, mnohi kritizuju politiku Madarov, kt. spociva v iredentizme a sovinizme, avsak to hned neznamena, ze by mali uznavat SP (to sem ale nepatri).

BTW. narazil som na zaujimavy clanok (uvadzam len relevatnu cast- mam pocit, ze na fore uz niekedy v minulosti bol uvedeny):
USA začínajú vyvíjať nátlak na Slovensko

18.7.2006

Dňa 7. júla priniesol denník SME článok, v ktorom sa okrem iného píše: „Zahrnutie Slovenskej národnej strany do novej vládnej koalície na Slovensku bolo zbytočné a výnimočne neuvážené, vyhlásil dnes (t. j. 7. júla tohto roku) demokratický poslanec amerického Kongresu Tom Lantos, člen výboru pre medzinárodné vzťahy. Lantos tvrdí, že na budúci týždeň požiada Kongres, aby odsúdil účasť strany v koalícii, keďže SNS si zaslúži novú a demokratickú Európu". SNS pod vedením Jána Slotu má v slovenskej vláde tri ministerské posty. Zákonodarca maďarského pôvodu, ktorý ako jediný člen amerického Kongresu prežil holokaust, dúfa, že Slovensko napraví "veľmi vážnu chybu" pri zostavovaní koalície. "Bol to zbytočný a výnimočne neuvážený krok a Spojené štáty dajú najavo svoje pohoršenie," povedal Lantos novinárom počas návštevy v Maďarsku.“

...

Viac TU
Toto bolo v 7. mesiaci, ten isty Lantos prisiel uradovat- rozdavat rozumy a rozhodnutia o tom kto je vinny o5, teraz osobne...
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

nechapem ako si to moze dovolit vobec povedat a starat sa do veci ineho statu :x
Napísať odpoveď