kym som 2x pocul Love generation tak to bolo ok, ked to davali takmer nonstop tak som tu pesnicku znenavidel a navyse este potom zacali davat world hold on na MTV kazde 2 sekundy
mne sa celkom paci, v pohode hudba celkom sa da. Hociktoru pesnicku, ked pocujem 100x, tak sa mi prestane pacit, ale k tomuto nemam zatial ziadny odpor.
mirak2 napísal:World Hold On je fajn, prijemny na pocuvanie, Love generation je podla mna trapas od zakladov,
presne, love generation sa mi nepaci ani ked mam vypite
World hold on si vypocujem hocikedy a zatial sa mi stale paci. (mozno je to tym, ze skoro vobec nepocuvam radio a tak mi tu pesnicku nemozu znechutit hranim 3x za hodinu )
inak neviem preco sa este nehra rock this party, to mal byt hit leta, no co uz...
mne sa jeho hudba paci a nepovedal by som ze to hraju az tak casto. len si spomente na shity ako bol o-zone. ten na pustali ivela castejsie a z toho uz cloveku bolo fakt na grc. a sinclair hra ovela kvalitnejsiu hudbu...
will.i.am napísal:inak neviem preco sa este nehra rock this party, to mal byt hit leta, no co uz...
mne sa jeho hudba paci a nepovedal by som ze to hraju az tak casto. len si spomente na shity ako bol o-zone. ten na pustali ivela castejsie a z toho uz cloveku bolo fakt na grc. a sinclair hra ovela kvalitnejsiu hudbu...
nie som isty ci ho hraju menej...v bulharsku teda urcite ne...a ci hra kvalintejsiu hudbu...ot om by sa dalo diskutovat