Ulozenie na server

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
HideMan
Novice
Novice

Ulozenie na server

Príspevok od používateľa HideMan »

Zdravim Vas,
Potreboval by som info ohladne hotovej web stranky.Zaregistroval somm sa na jednom free servery ktory mi poskytol priestor na stranku.
Ale neviem co mam konkretne preniest do FTP,ake subory.
Skratka by som potreboval poradit ako to ulozit na server a co konkretne.
Za pomoc Dakujem :cry:
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Celu stranku tam uloz. A Nezavudni hlavne na index.htm/.html/.php/.asp.. zalezi od servera ako je nakonfigurovany, niekedynamiesto .php mas .phtml
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

konkretne tam uploadni vsetky subory ktore si vytvoril pre www stranku, teda html/php subory, a dalej zalezi ci tam mas nejake obrazky alebo ine subory, a nezabudni dodrzat adresarovu strukturu ako ju mas u seba, aby ti fungovali spravne odkazy ked to das na web
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ehm.. neviem, ze ako si pokrocily v tvorbe webu, ale pri tej sundevilovej strukture ma napadlo, ze ked mas linky v tvare C:\\My%20Computer\... tak ti to nepojde. subory zo zalozky, kde mas index daj do root adresaru (pri Unixe do public_html) a odtial pokracujes stromovu strukturu.. :roll:
HideMan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa HideMan »

mam to ulozene v dokumentoch,no neviem aku postupnost mam pouzit.Ked to prekopcim na server,na servery sa mi zobrazia priecinky namiesto vytvorenej stranky.som s toho magor...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

HideMan napísal:mam to ulozene v dokumentoch,no neviem aku postupnost mam pouzit.Ked to prekopcim na server,na servery sa mi zobrazia priecinky namiesto vytvorenej stranky.som s toho magor...
A čo máš v adresovom poli na začiatku (http:// alebo ftp://)?
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

HideMan napísal:mam to ulozene v dokumentoch,no neviem aku postupnost mam pouzit.Ked to prekopcim na server,na servery sa mi zobrazia priecinky namiesto vytvorenej stranky.som s toho magor...
tam kde si si zaregistroval svoj hosting, ti určite poslali aj pokyny(alebo sú u nich uvedené na webe), kam a ako máš svoje súbory načítať,
k sakru ľudia, kedy už začnete čítať tieto pokyny? to máme za teba vymyslieť tie údaje? kde vlastne hosťuješ? a aké sú tie priečinky (názov), do jedného z nich sa určite majú nahrať aj tvoje súbory,
kuva, mám rád ľudí, ktorí nevedia ani len na jedenkrát napísať celý svoj problém, potom je tu len milion upresňujúcich otázok a nedorozumení,
a nepíš mi, že si len začiatočník, väčšina ľudí dostala pri narodení do vienka aj rozum, niektorí ho aj zdokonlujú a hlavne neskôr začnú aj používať,

PS: máš vôbec vytvorenú svoju web stránku (HTML dokument), keď sa pýtaš čo máš skopírovať na web? alebo to ani nevieš čo si vytvoril?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

index.php/htm/html musí byť v roote (ted nie v žiadnom pričinku). Neviem ako to máš, ale ak máš v dokumentoch napríklad pričinok web a v ňom je tvoja stránka, tak tam nedávaj celý ten pričinok, ale ho otvor a daj tam iba jeho obsah. Proste tak aby index nebol v žiadnom pričinku.
Napísať odpoveď