Proste rozisiel som sa teraz s jednou babou a ona ma zapnute na mna asi 100% ignorace A vobec nechapem preco. Nic som jej nespravil a k tomu este aj ona sa rozisla somnou nie ja s nou... A ked sa s nou o dacom vyprava vidim ze ju to uplne nezaujima..
Co mam robit.. mam s nou prestat chodit von alebo ci ? bo ja by som chcel aby sme boli naj. kamosi
Lulu11a napísal:Proste rozisiel som sa teraz s jednou babou a ona ma zapnute na mna asi 100% ignorace A vobec nechapem preco. Nic som jej nespravil a k tomu este aj ona sa rozisla somnou nie ja s nou... A ked sa s nou o dacom vyprava vidim ze ju to uplne nezaujima..
Co mam robit.. mam s nou prestat chodit von alebo ci ? bo ja by som chcel aby sme boli naj. kamosi
musi mat dovod na to, preco je na teba nahnevana a preco ta ignoruje. Preco sa s tebou rozisla? Nemyslis, ze dovod rozchodu, bude aj dovod, kvoli ktoremu sa s tebou nerozprava?
no to poznam velmi dobre taketo ignoracie, moze to byt tym vekom alebo aj to, ze si ju uz proste prstal bavit alebo skor, ze uz nie si to, cim si bol, ked ste zacali chodit ... myslim to tak, ze si ju uz prestal zaujimat, no ale ignoracia je aj tak blba
Lulu11a napísal:Proste rozisiel som sa teraz s jednou babou a ona ma zapnute na mna asi 100% ignorace A vobec nechapem preco. Nic som jej nespravil a k tomu este aj ona sa rozisla somnou nie ja s nou... A ked sa s nou o dacom vyprava vidim ze ju to uplne nezaujima..
Heh ked som mal 15, tak tiez sa so mnou jedna baba zrazu prestala bavit. Iba sme spolu zacinali, cela bola hyped, ze este s nikym nechodila a zrazu tiez 100% nezaujem, neskor ma dokonca zacala ohovarat.. Dovod som sa nikdy nedozvedel.. Najprv som sa tiez pre to trapil, no neskor som si povedal, ze je to brzda a sral som na nu..
Frikso napísal:Heh ked som mal 15, tak tiez sa so mnou jedna baba zrazu prestala bavit. Iba sme spolu zacinali, cela bola hyped, ze este s nikym nechodila a zrazu tiez 100% nezaujem, neskor ma dokonca zacala ohovarat.. Dovod som sa nikdy nedozvedel.. Najprv som sa tiez pre to trapil, no neskor som si povedal, ze je to brzda a sral som na nu..
no ale blbe je, ked ta zacne ignorovat inteligentne dievca
Ja som mal na moju tusenie ze je tehotna a potom dobehli chalani ze sa rozpravali s otcom a tak som sa opital jej kamosky a ona to povedala jej a bol koniec a ignorovala ma si 2 mesiace ale uz ma odzdravi to chce cas sa neboj
Aj ten vek moze zohrat isty faktor podla mna... ale ja by som sa jej to rovno opytal, takisto napr. neviem aky je dovod rozchodu... Hmm.. ale zase ked sa s tebou stretava, tak potom nechapem naco, ked sa s tebou aj tak nerozprava, resp. nie je to tak, ze ty sa stretavas s nou?
No ono je to tak... ona ma kamaratky ja kamosov a chodime spolu von tak my sme sa dali nejako dokopi a za dva tyzdne mi povedala koniec. Sak uz som tu raz o tom pisal... A asi preto lebo som o nas vsetko vravel kamosom. ( ale pochybujem ze len preto ) A este ona mi povedala ze budeme kamarati a pozri co robi uplne ze je divna....