pixar
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mno uz som v jednom prispevku tusim pisal, ze Pixarovky su uz viac-menej klasika...Pred premietanim The Cars niekolko mesiacov dozadu tam spustili aj One Man Show - skoro som zabudol, ze existuje, tak cele kino sa zchuti zasmialo...Pixar ma furt celkom slusne pribehy, je to vsetko orientovane pre mladsich, ale predsa len sa tam daju najst aj veci per dospelych, staci len sledovat...Mne sa asi najviac zo vsetkych postav pacili cajky z Fiding Nemo...tie proste nemaju chybu...tusim som mal aj raz sms ton na mobile to ich My!!...inac vsetko to my, my my bolo nahovorene original animatormi, ktori sa podielali na tvorbe Nema...
...ked tu uz niekto spomenul renderovanie, pri poslednom The Cars Pixaru padlo vsetkych 2500 kompov...pretoze animatori chceli, aby sa vsetky detaily z okolia odrazali na uplne lesklych kapotach kazdeho jedneho auta...takze kompy to nezvladli a cele im to v jeden moment drislo...a ked drbne 2500 kraxni, tak to je uz teda dost roboty...
...ked tu uz niekto spomenul renderovanie, pri poslednom The Cars Pixaru padlo vsetkych 2500 kompov...pretoze animatori chceli, aby sa vsetky detaily z okolia odrazali na uplne lesklych kapotach kazdeho jedneho auta...takze kompy to nezvladli a cele im to v jeden moment drislo...a ked drbne 2500 kraxni, tak to je uz teda dost roboty...
-
last_knight
Light Professional
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
...to bude asi tym ze pixar robi rozpravky a ony obcas koncia happyendomBaphomet napísal:mas... zapletku a dej (hadam aj) narocny na pochopenie (vid david lynch) ...animaky ti zas neukazu ziaden sad-endnemam rad filmy s happyendom
imho
Oblubujem hlavne tazke scenare, filmy kde sa striedaju deje meni cas ale rad si pozriem taketo rozpravocky pri ktorych si naozaj oddychnem a oodychne si aj moj mozog (teda aspon myslim ze nejaky mam, este som ho nevidel