A pls nepiste samozrejme veci ako je comp, alebo oblecenie a podobne, lebo to je jasne
Intrak
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Intrak
Nazdar ludia. Teraz je to obdobie, kedy sa nastupuje do skoly a samozrejme pomaly aj na intraky. Takze bol by som rad keby ste vy skusenejsi poradili nam - novacikom co si treba vziat na intrak, nejake rady, typy triky, co sa vzdyd zide a co vam tam nesmie chybat. Viem, ze kazdy intrak je iny, ale dost veci je vseobecnych... Urcite pomozete viacerym ludom.
A pls nepiste samozrejme veci ako je comp, alebo oblecenie a podobne, lebo to je jasne
otvarac na pivo, ten sa zide vzdy 
Potom urcite jeden taky stredny noz (aby si nemusel mat 2 rozne), loparik(to drevo na com sa reze
), bohato staci jeden tanier, hrniec s pokrievkou a panvica, zide sa aj rychlovarna konvica. Poldecak by tiez nemal chybat na kazdej izbe
Ale je to dost individualne, zalezi aj od toho ako je vybaveny internat a ako casto budes chodit domov, lebo ked budes doma kazdy vikend tak vobec nebudes potrebovat praci prasok, brusic na noze a podobne veci, ktore nepotrebujes tak casto.
Potom urcite jeden taky stredny noz (aby si nemusel mat 2 rozne), loparik(to drevo na com sa reze
Ale je to dost individualne, zalezi aj od toho ako je vybaveny internat a ako casto budes chodit domov, lebo ked budes doma kazdy vikend tak vobec nebudes potrebovat praci prasok, brusic na noze a podobne veci, ktore nepotrebujes tak casto.
-
will.i.am
Darca
Jedlikova 9, blok D, izba 503ppt napísal:Ty ides na ktory intrak? Na jedlikovu?
Zastav sa dakedy
Hlavne paplon a zahlavok, nad oblieckami este uvazujemcanopus napísal:jednoznacne navleky na periny+plachtu,toto bol u mna zaklad,radsej vo svojom,uteraky,magic nejaky,zubny pasta,kefka atd,ini napisu tiez nieco
-
last_knight
Light Professional
He, no v podstate vsetko, co tu iny napisali. Ale este by som odporucil taku malu stolnu lampu, taku co sa da pripnut aj k posteli a tak. To vies, na ucenie po veceroch. Potom, nikto tu nespomenul vyvrtku na vino. Ono, da sa to aj vidlickou otvorit, ale trva to dlho
Ehm, potom prvy krat hadam ako pojdes, je dobre zobrat aj vysavac. Ja viem, je to trochen divne, ale ver, ze sa to na prvy krat oplati. Leda ze by tam pracovali mile upratovacky 
-
Komo
Star
He, prve dni di neber toho vela, bo starsi vedia ze maminy nabalia svojim najdrahsim synacikom vsetko mozne, aby sa ich deticky mali dobre atd. a oni im to aj tak vsetko pozeru..tak neber toho vea..komp a pofdobne veci neni problem, podla mna sa uz tolko nekradne ako kedysi...najde sa par <> ale to asi mui byt
to je taka vec na elektriku da sa v tom piect (skus googla urcite najdes)...GothaR napísal:co to je?? mozno to potrebujem a ani o tom neviem
Ja by som na intrak urcite odporucal skrabku na zemiaky a nejake struhadlo (na zemiaky, zeleninu atd...) a alobal na okno ak mas tak blbo postaveny intrak ako my ze nam od obeda do vecera prazi slnko do izby...
-
Hanibal_King
Expert