Nech mi každý kto chce hrať napiše na SS aký patch chce a ja to vyhodnotim a poviem výsledky, podľa toho sa bude hrať !!!, prosim, nech napiše každý a čo najkôr...
Cau ludia mozno som fest lama a mozno ze ta otazka je blba ale:
Vsimol som si ze viaceri tu pisete, ze sa hravate na roznych serveroch. Vsimol som si aj ze asi vseci mate "original kupenu" hru ako ja (stiahnuta pred par mesiacmi ) Ja ked sa chcem niekam pripojit tak mi napise, ze mam zly kod abo take daco, resp mozem sa pripojit len na par serverov kde to overenie kodu zbehne. Jak sa to odzubkava alebo jak sa da v pohode hrat na inych serveroch? dik
huhu napísal:Cau ludia mozno som fest lama a mozno ze ta otazka je blba ale:
Vsimol som si ze viaceri tu pisete, ze sa hravate na roznych serveroch. Vsimol som si aj ze asi vseci mate "original kupenu" hru ako ja (stiahnuta pred par mesiacmi ) Ja ked sa chcem niekam pripojit tak mi napise, ze mam zly kod abo take daco, resp mozem sa pripojit len na par serverov kde to overenie kodu zbehne. Jak sa to odzubkava alebo jak sa da v pohode hrat na inych serveroch? dik
staihni si program XFire alebo All Seeing Eye a to su super browsre...najde ti kopu serverov
lol ze zopar
cely gamestation, gamezone... ide mrte nemeckych a to staci ale ak hrate s 1.0 ne webe tak na 100% stretnete cheaterov a ine zberby
takze zachvilu prechadzam na 1.3
prask napísal:lol ze zopar
cely gamestation, gamezone... ide mrte nemeckych a to staci ale ak hrate s 1.0 ne webe tak na 100% stretnete cheaterov a ine zberby
takze zachvilu prechadzam na 1.3
omg... ja som skusal tych zahranicnych mrte... ani jeden nesiel (BAD KEY CODE )
kurv* ja mam momentálne menšie problemy s hrou, nejde nainstalovať mam blbe DVD a moja mechanika ho nečita tak ako by mala...
ale myslim si že kľudne môžte hrať aj bezomňa...ja keď to rozchodim tak budem hrávať, teraz ani nemam veľa času... ale kľudne hrajte, budem len rád, keď sa môj nápad niekomu páči..
no ja by som bral 1.0 sa k vam pridavam.
A jaky typ hry sa bude hrat ci vsetko???
Ja by som najelspei prijal SEARCH AND DESTROY to sa hrava aj v lige...aj pri FW a bol by som aj za Pusky dajdte vediet kedy sa to rozbehne