Kolko sa denne učíte ?
u nas na vyske to mame povacsine tak ze skusky su 2x do tyzdna a za 3 tyzdne ma clovek pokoj....takze moj sposob ucenia 2 dni ucenie od rana do vecera potom den skusky (potom sa uz neucim), den regeneracie...2 dni ucenie, skuska...atd. plus minus podla aktualnej situacie.
na extrahard skusku sa ucim tyzden predtym pomedzi ostatne skusky
zatial som ziadnu neopakoval
na extrahard skusku sa ucim tyzden predtym pomedzi ostatne skusky
zatial som ziadnu neopakoval
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No tak ja som cez posledny skolsky rok knihy ani nevidel ... domace som z principu nepisal
a znamky som nemal az tak zle .. uplne mi na trojku stacilo pred hodinou precitat
a triedna povedala ze mam na viac ze mam dobru hlavu len to flakam
... uvidime ako na tom budem od septembra
//edit ... ja som si za cely rok nezaviedol zosit z elektrotechniky a mal som z nej 3
a chemia som mal 2 a vobec netusim o com ten predmet je 
//edit ... ja som si za cely rok nezaviedol zosit z elektrotechniky a mal som z nej 3
taku biolu sa neucim nikdy, na hodinach len opisujem poznamky, aby som mal z coho pisat tahak, profka neskusa...
pred pisomkou z matiky prelistujem zosit a pozriem ake typy prikladov sme mali, ostatne predmety sa ucim asi tym sposobom, ze lahnem niekde, zosit pred seba a myslienkami som totalne niekde inde a ked uz aj cumim do toho zosita, tak to absolutne nevnimam ani ked si to precitam 3x.. neviem sa prinutit ucit sa (do minut to zhrnut neviem)
ale mam urcite zavazky, ze sa chcem viac venovat uceniu
(sice uz tri polroky to ide takto, ale teraz to myslim dost vazne)
pred pisomkou z matiky prelistujem zosit a pozriem ake typy prikladov sme mali, ostatne predmety sa ucim asi tym sposobom, ze lahnem niekde, zosit pred seba a myslienkami som totalne niekde inde a ked uz aj cumim do toho zosita, tak to absolutne nevnimam ani ked si to precitam 3x.. neviem sa prinutit ucit sa (do minut to zhrnut neviem)
ale mam urcite zavazky, ze sa chcem viac venovat uceniu