no v pripade ze by si zohnal taku ram ako mas teraz a mas podporu dual chanel tak nevidim dovod preco by si mal kupovat 1 GB. Iba ak by si chcel mat 1,5 GB ram
ja nemám síce dual chanel ale ked som chcel upgrade tak jedine 1gb ram ale podla mna je to lacnejšie dve 512 ako 1 gb a je to aj asi rýchlejšie no neviem ale mne to ide pekneee vela si zapamatá tá kačura
no lacnejsie to nebude kedze mu staci dokupit len 512MB, ale ak chce kuúit GB moze skusit najst nieco podobne jeho sucastnej a moze si dat si 1, 5 GB,co by uz mohlo byt slusne
Matej18 napísal:ja nemám síce dual chanel ale ked som chcel upgrade tak jedine 1gb ram ale podla mna je to lacnejšie dve 512 ako 1 gb a je to aj asi rýchlejšie no neviem ale mne to ide pekneee vela si zapamatá tá kačura
to by nemal byt problem len zalezi aj na tom aku mas povodnu, keby som ja dokupoval ram snazim sa kupit nieco podobne ako mam, to znamena znacka casovanie frrekvencia, a velkost by mohla byt ina
Toto ani nechcite pocut Ja som mal 128MB ramku a ked som pustil dreaweaver tak to skripalo az az. Dokupil som 512ku s trocha vacsou frekvenciu (predsa 266MHz uz nema cenu kupit a v ageme ju nemali) a ako po masle to teraz ide. Takze na tvojom mieste by som si kupil 512 s rovnakymi parametrami ako mas teraz (pokial zozenies) a aj ked v buducnosti budes trocha upgradovat zostavu, tak ta nic nebude brzdit..
Frikso napísal:Toto ani nechcite pocut Ja som mal 128MB ramku a ked som pustil dreaweaver tak to skripalo az az. Dokupil som 512ku s trocha vacsou frekvenciu (predsa 266MHz uz nema cenu kupit a v ageme ju nemali) a ako po masle to teraz ide. Takze na tvojom mieste by som si kupil 512 s rovnakymi parametrami ako mas teraz (pokial zozenies) a aj ked v buducnosti budes trocha upgradovat zostavu, tak ta nic nebude brzdit..
Frikso napísal:Toto ani nechcite pocut Ja som mal 128MB ramku a ked som pustil dreaweaver tak to skripalo az az. Dokupil som 512ku s trocha vacsou frekvenciu (predsa 266MHz uz nema cenu kupit a v ageme ju nemali) a ako po masle to teraz ide. Takze na tvojom mieste by som si kupil 512 s rovnakymi parametrami ako mas teraz (pokial zozenies) a aj ked v buducnosti budes trocha upgradovat zostavu, tak ta nic nebude brzdit..
No to by si mal mat niekde poznacene v papieroch od kupy.. Skus sa pozret, ci na tej ranke nemas stitok, ide hlavne o frekvenciu a aj znacku kukni ak sa ti odtial neodlupil..
Momentalne akosi vsetky DDR pamate idu hore. V auguste som mal vyhliadnute 2x1GB DDR2 800MHz za 8000sk a dnes stoji takmer 12000sk. Bliziace sa vianoce, bliziace sa uvedenie visty, nastup noveho cpu od intelu = zvyseny dopyt po DDR a tym vyssie ceny..