zháňam x-box a chcel by som sa poradiť či je velký rozdiel medzi obyčajným a x-box 360 core edition.či mám radšej došetriť. má ešte 360 nejaké iné vymoženosti?
Mám blbú otázku, plánujem kúpiť bratovi xbox 360 ale moc sa do toho nevyznám. Na všetkých obrázkoch čo som videl bol len jeden ovládač. Dajú sa zapojiť 2 a hrať niake bojovky?
Takto ak nemáš doma HDTV ale crt tak sa ti ani xbox 360 a ani ps3 neoplatí kupovať, iba ak ti nevadí horší obraz a si ochotný sa uskromniť. Som to videl a nie je to bohvie čo. Určite to nie je niečo, čo by si čakal od nextgen konzoly
ado19 napísal:Takto ak nemáš doma HDTV ale crt tak sa ti ani xbox 360 a ani ps3 neoplatí kupovať, iba ak ti nevadí horší obraz a si ochotný sa uskromniť. Som to videl a nie je to bohvie čo. Určite to nie je niečo, čo by si čakal od nextgen konzoly
jj, PS3 alebo Xbox 360 by si zasluzili nieco lepsie ako CRT
Záleži na televízore, ale podľa mňa excelentne, keďže plazma zvláda lepšie rýchle situácie a prevedenie farieb ako LCD, a CRT je trošku rozmazaný pri statickom obraze.
ferderikoo napísal:je to konkr. tento model Panasonic TH 42PA60E VIERA takze hovoirs ze by to malo pekne.......
Kamos ma 107cm plazmu a ukazoval mi na tom Gears of war predtym mi ukazoval na pc FEAR na plnych a to sa neda porovnat ten Gears bol proste uzasny.Lepsiu grafiku som este nevidel a na takej telke to nema konkurenciu.