dneska na markíze o 22:15 vysielajú program 112 v ktorom su zobrazené výjazdi záchranárov, policajtov (aj kukláčov), hasičov a podla spotov to vizeralo super tak som zvedavý či to naozaj bude také dobré niečo potodobné dávala aj TV Reality a bolo to super
Mnohi ludia to kritizuju , chybaju im mrtve tela , prestrelene lebky a pod.
Ale mne sa to nahodou pacilo , zaujimave , dlho som cakal na tento styl Reality
p4ra napísal:Robil niekto nahodou rip z TV? V Cesku nemam Markizu a mnohi to ospevuju, tak by som si to rad pozrel. Ak mate, prosim napiste mi to na SS. Dakujem.
najlepšie bolo jak toho pána B. zatkli za domáce násilie bo to bol bývalí gen. riaditel jednej štátnej organizácie a tiež môj bývalí šéf (mimochodom pravá ruka P.Ruska) chudák, ale zaslúžil si to
tiez sa mi to pacilo omnoho lepse nez nejaka kontajnerova reality show, mali sme reality tv a strasne sa mi to pacilo ale prestali to davat, tak teraz mam aspon nieco na markize
je to super,pozeram kazdu cast.aj ked len na druhy den v archive...najradsej mam casti kde su zachranari,ti policajti sa mi zdaju az prilis taki drzi a robia si srandu z ludi...no ale ma rusi to ze zakryvaju ludom tvare,aj ked je to pre tu rodinu tazke aj tak ked vidia v telke smrt svojho znameho...je to smutne...minule tam bol stary ujo a ten by neprezil cestu do nemocnice a asi par hodin po odchode zachranky umrel:(bolo to velmi smutne...
poharvody napísal:je to super,pozeram kazdu cast.aj ked len na druhy den v archive...najradsej mam casti kde su zachranari,ti policajti sa mi zdaju az prilis taki drzi a robia si srandu z ludi...no ale ma rusi to ze zakryvaju ludom tvare,aj ked je to pre tu rodinu tazke aj tak ked vidia v telke smrt svojho znameho...je to smutne...minule tam bol stary ujo a ten by neprezil cestu do nemocnice a asi par hodin po odchode zachranky umrel:(bolo to velmi smutne...
nj... v takych chvilach (ked niekto umrie) mi zamrazilo dych minule... dost neprijemne, ked si skusim predstavit, ake to bude, ked raz umrie moj otec/mama a tak...