Politický odboj

Diskusie na politické témy...

Ma podla vas zmysel takato aktivita?

Ano
17
49%
Nie
12
34%
Neviem / Je mi jedno
6
17%

Celkom hlasov: 35

recesia
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Politický odboj

Príspevok od používateľa recesia »

Inak, prednedavnom sa rozbehla stranka http://www.politickyodboj.sk/

Niezeby som bol jej prevadzkovatelom:)

Ale ma vobec nejaky zmysel?

// Pridana anketa. Upravil Tomasito
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Samozrejme, ze ma. Vsetko, co akokolvek napomoze dat tuto vladu prec je bude len dobre. Prec s touto vladou. :smt098
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ak si niekto naivne mysli, ze ta peticia nieco zmeni... :smt056
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito napísal:Ak si niekto naivne mysli, ze ta peticia nieco zmeni... :smt056
Ostava mi len naivne verit, ze ano. :smt104
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

p4ra napísal:Samozrejme, ze ma. Vsetko, co akokolvek napomoze dat tuto vladu prec je bude len dobre. Prec s touto vladou. :smt098
jj, Dzurindofci co sa snazili 8 rokou porobyt, oni to dosulozili za mesiac, tak ako to bolo skoro predtym.

Proste onixom :evil:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Urcite ma! Aspon sa viaceri ludia dozvedia, koho si zvolili :evil:
recesia
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa recesia »

Ja si skor myslim, ze niektore zavery na tej stranky su vcelu spravne, niektore vsak na mna posobia hysterickym dojmom, sam neviem ...
ale mohlo by to mat este lespie formu, ani neviem, kto za tym stoji
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

takáto petícia nemá zmysel...táto vláda bola zvolená v legitímnych voľbách či sa vám páči alebo nie...keď ste proti mali ste ísť voliť a presviedčať viac kamošov nech idú s vami...

ľudia sa zamyslite, že aké sú príčiny prečo vyhral fico a prečo miki tak padol... minulá vláda proste možno aj robila dobré kroky, ale robila ich vo veľmi krátkom čase a ľudia boli bombardovaný novými reformami, poplatkami, povinnosťami takmer každý deň...navyše rozvoj regiónov sa viac upriamil na blavu a okolie...potom sa nečudujem, prečo fico vyhral...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

ta stranka je super! :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

bax napísal:takáto petícia nemá zmysel...táto vláda bola zvolená v legitímnych voľbách či sa vám páči alebo nie...keď ste proti mali ste ísť voliť a presviedčať viac kamošov nech idú s vami...

ľudia sa zamyslite, že aké sú príčiny prečo vyhral fico a prečo miki tak padol... minulá vláda proste možno aj robila dobré kroky, ale robila ich vo veľmi krátkom čase a ľudia boli bombardovaný novými reformami, poplatkami, povinnosťami takmer každý deň...navyše rozvoj regiónov sa viac upriamil na blavu a okolie...potom sa nečudujem, prečo fico vyhral...
absolutne s tebou suhlasim
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Stránka má zmysel, no počúvať Dzurindu ako robí všetko pre Slovensko (ale Slovákov nespomína - teda nič v zlom voči menšinám) a dobré medzinárodné vzťahy mi už fakt liezlo na nervy. A tie nekončiace reformy boli, podľa mňa, prehnané (tak zbaviť sa štátneho majetku pre zahraničných kupcov za mizernú cenu - no jednoducho "skvelý" nápad :x , ako si nakloniť zahraničných investorov).
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Všetko smerujuce proti Ficovi a Mečiarovi a Slotovi má zmysel :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:Všetko smerujuce proti Ficovi a Mečiarovi a Slotovi má zmysel :D
ano...nazory bez argumentov...iba ze fico je populista,meciar je zlocinec a slota je extremista...kokociny!hlavna vec ze dzurinda je najlepsi..akurat tak pre blavakov..vam poviem ze od kedy sa dostaly do vlady iba cisto pravicove strany v r2002 to ide v presove so vsetkym dolu vodou...a mam dojem ze vsade na vychode..ale to je kazdemu u pi*i..ved slovensko predsa konci za zilinou podla vas...
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

pinacolada napísal:slovensko predsa konci za zilinou podla vas...
heh kusok za blavou ja byvam este pred zilinou a je tu velke h****.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada- dzurinda mozno nieje najlepsi ale vytiahol nas z najvacsich sraciek ktore napachal meciar a jeho mafia
a nielen to spravil kopec pozitivnych veci (nehladiac na negativne)

akože takéto nočné mory nám majú vládnuť ? no určite
Obrázok
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Linkman napísal:pinacolada- dzurinda mozno nieje najlepsi ale vytiahol nas z najvacsich sraciek ktore napachal meciar a jeho mafia
a nielen to spravil kopec pozitivnych veci (nehladiac na negativne)
Suhlas, fico nam moze narobit akurat tak pekny dlh, slota medzinarodny skandal a meciar je tam len koli tomu, aby nazbieral nejake korunky. Ale inak si myslim, ze tato peticia problem nevyriesi, maximalne poburi uz aj tak znepokojenych ludi -tých, co so sucasnou vladou nesuhlasia a tých, co nesúhlasia s touto petíciou.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja som optimista...sice o meciarovi nemam velku mienku...ficovi verim...niekedy som veril ze dzurinda daco zmeni,ale dnes vidim ze vychod je v totalnej zumpe a musi sa uznat ze hlavne vdaka dzurindovi...kto tu byva potvrdi...ako sledujem situaciu okolo mna tak mi neostava nic ine ako verit ze sa nieco zmeni...ak by som bol pesimista tak si to mozem rovno hodit
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Linkman napísal:nielen to spravil kopec pozitivnych veci (nehladiac na negativne)
Hej, tak ich vymenuj!
Sme už v NATO, musíme meniť techniku a pomáhame USA riešiť problémy v Iraku aj to ženistickú špinavú robotu!
Sme už v EÚ a nevieme čerpať eurofondy, nemôžme vypestovať plodiny nad rámec a keď ho prekročíme, musíme s nimi kúriť; lebo predaj nie je povolený, musíme dovážať ryžu z Talianska, kôli tomu, že sú tiež v EÚ, aj keď tá z Ázie je lacnejšia a rovnako kvalitná ?!?
Nemáme dokopy žiaden štátny majetok a ako revanš nám všetci skáču po hlave (aj keď tárajú, že sme v zahraničí rešpektovaní)!

Ukáž mi tie pozitíva :wink: .
Aspoň desať nezvratných!
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a si myslim, ze stat je tu na to, aby poskytoval obcanom sluzby a v idealnom pripade by stat mal vykonavat len tie cinnosti, ktore nie je schopny alebo to nie je vhodne, aby ich zabezpecoval sukromny sektor

stat ma napr. aj zabezpecovat urcity druh solidarity ako poslednej moznosti zachrannej socialnej siete pre obcanov
alebo podobne cinnosti

rozhodne stat nema co hladat v mnohych oblastiach, v ktorych posobi a do ktorych zasahuje a reguluje.

co sa tyka nadvyroby - mozno v tomto by sa dalo diskutovat ale myslim si ze sa to iste aj tak preda , mozno nie oficialne ale preda

:roll:

a nerozmyslaj moc lavicovo inak budes zvazak.... a nastuduj si ekonomiku a zistis ze privatizacia je dobra vec. NATO tiez a EU tiez.

// Kua, Linkman, nechces nabuduce davat medzi vetami 50 volnych riadkov?! Tomasito
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Linkman napísal:rozhodne stat nema co hladat v mnohych oblastiach, v ktorych posobi a do ktorych zasahuje a reguluje.
Tak suverejný nechá maďarských privatizérov Slovnaftu aby si suverejne diktovali dvíhanie cien a nepomyslí na svojich občanov (ceny ropy rastú - rastie aj cena za benzín, ceny ropy klesajú - ale nič sa nedeje, ceny opäť ropy stúpajú na predposlednú úroveň - zase ide benzín hore; ak takáto politika vyhovuje pravici, tak ja sa dámasi radšej k tým zväzákom)?
Napísať odpoveď