Vojnové zločiny

Diskusie na politické témy...
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

No chlapci podme si najprv ujasnit co je to vojnovy zlocin.. nie je to komunizmus, fasizmus, ani diskriminacia sikmookych v USA neviem kedy.. vojnovy zlocin je laicky napisane podla sucasny zakonov, noriem, deklaracii ci inych memorand ci ako sa to vola kazda utocna vojna (to znamena ze sem nespadaju vojenske operacie zamerane na bezprostredne ochranu statu naroda a vysostneho uzemia). Utocna vojna sa nepovazuje za vojnovy zlocin pokial je odsuhlasena BR (bezpecnostnou radou) OSN (pre niektorych tiez neznamy pojem takze Organizacia spojenych narodov).
Na vojnove zlociny bol zriadeny Sudny dvor v Haagu pre vojnove zlociny. Tento Sudny dvor ratifikovalo vyse 100 statov sveta ale nik nevie preco resp. vsetci vedia preco USA nie; a zaroven USA ma zakon, ktory na zaklade odstupenia resp. neratifikovania "zmluvy, dohody" o zriadeni SD v Haagu hovori ze ziadny obcan USA nemoze byt sudeny tymto sudom za vojnove zlociny a ak je to nevyhnutne moze pouzit vojensku silu na ochranu svojich obcanov.. teda mozu v pripade zadrzania obcana USA za vojnove zlociny zautocit i na Holandsko..

PS: BAX nemozem suhlasit s tym ze vojna je vojna a v nej sa moze vsetko .. mozno za Rimanov to tak chodilo ale nie v 21. storoci .. iked ono to tak stale chodi .. sakra asi mas pravdu iked sa nemoze robit vsetko a mame na to milion medzinarondnych zakonov, chart a ja neviem coho robi sa to..

// to Bax

Tak a teraz sa mylis ... ty.

Komunizmus = ideologia
Socializmus = ekonomicky smer

Socializmus podla toho co pises ty je light komunizmus ale to je blbost komunizmus tu bol lebo to bola ideologia mozno nie do poslednej bodky podla Marxa ale bol. A socializmus bol len jeden s nastrojov, konkretne ekonomicky nastroj .. ktorym sa tiez naplnalo smerovanie ideologia komunizmu
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ikovan napísal:PS: BAX nemozem suhlasit s tym ze vojna je vojna a v nej sa moze vsetko .. mozno za Rimanov to tak chodilo ale nie v 21. storoci .. iked ono to tak stale chodi .. sakra asi mas pravdu iked sa nemoze robit vsetko a mame na to milion medzinarondnych zakonov, chart a ja neviem coho robi sa to..
takáto niečo som nikdy nepovedal :shock: ja som naopak vyvracal tu položený názor: "vo vojne je dovelené všetko"
ak si kukneš vyššie príspevky zistíš kto ho poslal (ja už neviem)

k druhému...vieš ja si aj tak myslím (a dosť historikou by aj súhlasilo), že komunizmus tu nebol...bol iba plánovaný postupný prechod so socializmu na komunizmus...a komunizmus nie je len ideológia, ale má v sebe zahrnuté aj riešenia ekonomiky...odlišné od socializmu...
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

bax napísal:takáto niečo som nikdy nepovedal :shock: ja som naopak vyvracal tu položený názor: "vo vojne je dovelené všetko"
ak si kukneš vyššie príspevky zistíš kto ho poslal (ja už neviem)

k druhému...vieš ja si aj tak myslím (a dosť historikou by aj súhlasilo), že komunizmus tu nebol...bol iba plánovaný postupný prechod so socializmu na komunizmus...a komunizmus nie je len ideológia, ale má v sebe zahrnuté aj riešenia ekonomiky...odlišné od socializmu...
i don't think so!!!
nadl
Medium Star
Medium Star

Durak

Príspevok od používateľa nadl »

jackb napísal:plny suhlas,ale aj tak nikto, dokanca ani Ady Hitler, nema na J. Visarinovica... to uz nemohol byt clovek...a tie jeho zvratene napady od neho kazdy prebera :(
To čo si napísal to nemá obdoby, podla teba Josip Visarionovič Stalin keby nebol existoval počas Druhej Svetovej Vojny tak ty by si už teraz na tomto fore nepísal, nadradená nemecká rasa by ťa zomlela na mäsovom mlynčeku a nakŕmila nemeckych vlčiakov. :x
Napísať odpoveď