Skusali ste to niekto? Ja to mam teras nahodene a mam s tym taky problemik ze si nevie zapametavat prihlasovacie mena ani hesla na stranky a ani navstivene stranky ci hladane veci.
Neviete niekto poradit ci sa to neda dajako nastavit?
stiahni si najnovsi IE7RC1 nieje to beta ale myslim ze nie ani finalna verzia ale podla mna funguje splahlivo...nepada, pamata si hesla stranky atd...niekedy sa mi zda ze je rychlejsi (aj co sa tyka nacitavania stranok aj samotneho spustenia)...a rozhodne hesla si pamata
Ale nechapes ze si nechcem zbitocne zasierat system inymi prehliadacmi ked mi staci IE. Ja nepotrebujem neviem ake vymozenosti inych prehliadacov. IE uplne staci.
A tato 7.0 verzia sa mi celkom paci a trapi ma len to ze si nepameta hesla.
SSPPYY napísal:Ale nechapes ze si nechcem zbitocne zasierat system inymi prehliadacmi ked mi staci IE. Ja nepotrebujem neviem ake vymozenosti inych prehliadacov. IE uplne staci.
A tato 7.0 verzia sa mi celkom paci a trapi ma len to ze si nepameta hesla.
momentalne je magnet na problemy IE v6, v7 zatial take problemy nema, avsak ked sa rozsiri v7 bude to taka ista katastrofa ako je teraz sucasna verzia IE
Jasne. Kolko rokov sa hovorilo ze aky je deravy IE ci v5 ci v6 a taky velky... Cely zivot pouzivam IE a nikdy som si nevsimol zeby bol dajaky deravy. Absolutne ziadne problemy, nic. A tak isto bude aj s v7.
To su vsetko len komercne recicky vyvojarov konkurencnych prehliadacov aby si ziskali uzivatelov kedze IE je priamo sucastou operacneho systemu.
lenze je nieco ine byt pozorny uzivatel a neklikat na vsetko mozne, to sa potom hrnie svinstva do pocitaca, dalsia vec co vela ludi takpovediac "zabije" je verejna ip adresa a/resp slabo nakonfigurovany/ziadny firewall, kamarat mal cez jednu vpn sluzbu verejnu ipcku a do 10 minut mu uz v IE behala znama Kurierna sluzba
Sak ja viem ze rozne prehliadace maju rozne vymozenosti a maju uz aj dajake to zabezpecenie ale ja som sa len pytal ci nevie niekto ako nastavit aby si ten skleroticky IE pametal tie hesla.