freehostingy

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

freehostingy

Príspevok od používateľa m3thod-man »

preco ste mi zamkli temu??wtf??aspon odpoved ste mi mohli napisat a nenasiel som ziadne podobne temy..
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

tak napis aspon o aku temu ide ...

// btw toto si nenapisal ty? "Sa mi nexelo hladat,priznavam"

// jj uz Ta rozumiem , ale kedze nemam na to splnomocnenie nepomozem ti , sry :)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pozri,pisal som to. Potom ked som videl ze mi zamkli temu, som si povedal, aha, asi tu uz neaka tema je. Tak som isiel hladat,ale nic som nenasiel. Pisal som i xillerovy nech mi ukaze teda neaku temu. Nakoniec vysvitlo, ze si riadne neprecital prispevok a ze si myslel ze hladam freehoting..ale to nehladam..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hovoris, ze si pouzil "Hladat", huh? http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=412394#412394
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vole,ja asi skocim z okna :) Ja nehladam freehosting!!!! Ja som len xel navrhnut ci by neslo dat medzi dolezite v sekcii internet a siete temu,pripadne uz presunut zalozenu temu, s zoznamom aby sa furt kazdy nevypytoval jak jebko..ale mne je to uz vlastne fuk,ja som chcel len urobit navrh ale mam uz pi*i.Zajtra idem na dovcu a mam nahaku kazdemu nieco vysvetlovat..peace
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Pozri sa, v pravidlach je jasne napisane, ze pred zalozenim temy je treba "Hladat". Teda kazdy pekne pred tym, nez zalozi nieco s webhostingom pouzije hladanie a zisti, ze nemusi uz nic zakladat. Ak nepouzije, dostane gratis 1. den, za to, ze porusuje pravidla :P .. hotove, vyrizene. :)
Napísať odpoveď