Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale

O športe...

Postupi SR na ME 2008 vo futbale?

Ano
50
30%
Nie
114
70%

Celkom hlasov: 164

schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

GRATULACIA CESKEJ REPREZENTACII

Som zaryty fanusik slovenskeho futbalu a hokeja
Dufam a pevne verim , ze nasi reprezentanti si stupia do svedomia , a uz sa nebudu hrat na take hviezdy ako doteraz vitazstvo nad Maltou a Cyprusom ktore ani nebolo poriadnou skuskou
Nasi boli miernymi favoritmi tohoto zapasu.. To co nam predviedli nieje hodne vlastne nicoho ... jedna poriadna sanca za cely zapas to je absolutny trapas. Podla mojho nazora to nasi nezvladni hlavne psychicky , mohli by si uz uvedomit , ze s tym futbalovohokejovym ceskym syndromom , nikdy nic nedokazeme a pojdeme aj tak len do riti--
Cesko nam ukazalo famozny vykon , v ktorom bolo aj srdce aj bojovnost
pan Galis by si mal konecne uvedomit , ze mena ako Karhan , Valachovic , Hlinka uz davno do reprezentacie nepatria !!!

28 000 tisicova navsteva nam ukazala ako vie byt Slovensky narod hnusny ... po cely zapas som nepocul ineho slova ako Cesi do toho!!!

Nakoniec sa treba poklonit pred ceskym vykonom a pred ceskym obecenstvom ... na cesku reprezentaciu vobec nemame a s nasou psychikou ( a vlastne ani hernou kvalitou) ani dlho mat nebudeme
Slovensky futbal potrebuje zmenu a to poriadnu

Bravoo cesi este raz , ukazali ste nam ako sa hra futbal
Rad by som nakoniec povedal slava vitazom cest porazenym , ale mam pocit ze my si vlastne ani za ten vykon si tu cest NEzASLUZIME!!
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

galis neml svoj stastny modry sveter znacky la cost :lol: no ale co uz ked uz
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Švíík napísal:GRATULACIA CESKEJ REPREZENTACII

Som zaryty fanusik slovenskeho futbalu a hokeja
Dufam a pevne verim , ze nasi reprezentanti si stupia do svedomia , a uz sa nebudu hrat na take hviezdy ako doteraz vitazstvo nad Maltou a Cyprusom ktore ani nebolo poriadnou skuskou
Nasi boli miernymi favoritmi tohoto zapasu.. To co nam predviedli nieje hodne vlastne nicoho ... jedna poriadna sanca za cely zapas to je absolutny trapas. Podla mojho nazora to nasi nezvladni hlavne psychicky , mohli by si uz uvedomit , ze s tym futbalovohokejovym ceskym syndromom , nikdy nic nedokazeme a pojdeme aj tak len do riti--
Cesko nam ukazalo famozny vykon , v ktorom bolo aj srdce aj bojovnost
pan Galis by si mal konecne uvedomit , ze mena ako Karhan , Valachovic , Hlinka uz davno do reprezentacie nepatria !!!

28 000 tisicova navsteva nam ukazala ako vie byt Slovensky narod hnusny ... po cely zapas som nepocul ineho slova ako Cesi do toho!!!

Nakoniec sa treba poklonit pred ceskym vykonom a pred ceskym obecenstvom ... na cesku reprezentaciu vobec nemame a s nasou psychikou ( a vlastne ani hernou kvalitou) ani dlho mat nebudeme
Slovensky futbal potrebuje zmenu a to poriadnu

Bravoo cesi este raz , ukazali ste nam ako sa hra futbal
Rad by som nakoniec povedal slava vitazom cest porazenym , ale mam pocit ze my si vlastne ani za ten vykon si tu cest NEzASLUZIME!!
taketo nieco som presne myslel, len sa mi nexcelo pisat nieco take dlhe.....ale vystihol si to celkom presne :smt023
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

V tejto kvalifikacii vyhrame ete 3 zapasy: s Cyprom a dva so San Marinom :aasmile11:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ale tak co cakate? Vsak Slovensky futbal je od dob samostatnosti o triedu nizsie ako cesky a tak to aj ostane. Mozno sa iba prehlbi rozdiel tych tried
schw33k
Guru
Guru

t0m4s3 napísal:Ale tak co cakate? Vsak Slovensky futbal je od dob samostatnosti o triedu nizsie ako cesky a tak to aj ostane. Mozno sa iba prehlbi rozdiel tych tried
jasne ze o triedu nizsie , ale po prve nikdy nemozes tvrdit ze tim nemoze dosiahnut uspech , kedze timy su strasne vyrovnane( vid.Grecko)
A po druhe nemozes tvrdit ze to tak zostane pretoze ako kazdy stat aj my cakame na novu generaciu hracov , ktori dosiahnu velke uspechy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som sa tesil na dnesny zapas, ze konecne dobry futbal bude a nakoniec toto. Celou cestou v aute som pol dna pocuval o zapase, pomaly by som to vedel povedat od konca, pretoze to bolo na kazdom radiu... Jedno treba uznat, ze Cesko hralo krasne, ukazkovy gol zo standardnej situacie, jednoducho vyhrali zasluzene. Cakal som ale od nasho timu podstatne viac.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

no ked nasi zacinali som robil donasku pizze tak ma nezer ani len na nete som to nemohol pocuvat.. a cely nateseny rychlo clovek uteka na metro pridem domow a drb tri nula .. headline " Boli lepsi " kur*a
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Slayter napísal:pozri radsej by som bol aby sme sa tam nedostali oni by nam aj tak urobili hanbu na sampionate... :) :lol:
Co by tam robili? Organizatori maju svojich zberacov lopt.
Slovenski futbalovi reprezentanti su obycajny darmozraci, ktori este nic nedokazali, ale maju plne huby. Ja by som im platil len minimalnu mzdu, nic viac si nezasluzia. Ziadne zahranicne zapasy. Najprv by museli doma porazit vsetky prvoligove a druholigove teamy. To by bol pre nich asi velky problem. :smt069
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

San Marino - Nemecko 0-13 :lol: no tak tomu sa povie debakel desina v europskom futbale sa len tak nevidí
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

opat raz zauradoval cesky komplex...kua vieme porazit Francuzov, Nemcov, skoro Portugalcov a Rusov ale ked na druhej strane stoji Cech tak nasi :never: nechutne...tymto ma utvrdili ze na postup nemaju
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Drago napísal:opat raz zauradoval cesky komplex...kua vieme porazit Francuzov, Nemcov, skoro Portugalcov a Rusov ale ked na druhej strane stoji Cech tak nasi :never: nechutne...tymto ma utvrdili ze na postup nemaju
hovoriť, že nemajú na postup po prvých dvoch zápasoch? to skôr ty máš nejaké komplexy...3 body, ešte žiadnemu tímu nevzali postup...a všetko o čom vravíš (tie víťazné zápasy) boli len priateľské...teraz sa rozhoduje...a to, že češi možno vyhrajú skupinu...nevadí...aj druhé miesto postupuje...navyše kto vraví, že češi nemôžu zakomnúť na slabších tímoch (viz. tesné víťazstvo nad walesom)
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Poje***y CESI :?
Drago
Guru
Guru

bax napísal:hovoriť, že nemajú na postup po prvých dvoch zápasoch? to skôr ty máš nejaké komplexy...3 body, ešte žiadnemu tímu nevzali postup...a všetko o čom vravíš (tie víťazné zápasy) boli len priateľské...teraz sa rozhoduje...a to, že češi možno vyhrajú skupinu...nevadí...aj druhé miesto postupuje...navyše kto vraví, že češi nemôžu zakomnúť na slabších tímoch (viz. tesné víťazstvo nad walesom)
lamecka...asi sa nevyznas do futbalu...nevidis tie trhliny v obrane ? lol a to lepsich obrancov uz nemame jak hentych..som zvedavy kolko klackov dostaneme od Nemcov :roll:
schw33k
Guru
Guru

Killer12 napísal:Poje***y CESI :?
ked uz tak s makkym i
Drago napísal:lamecka...asi sa nevyznas do futbalu...nevidis tie trhliny v obrane ? lol a to lepsich obrancov uz nemame jak hentych..som zvedavy kolko klackov dostaneme od Nemcov :roll:
skor asi ty nesledujes vsetky zapasy nasej reprezentacie .. ako som uz predtym spominal tak nasi ak planuju hrat aj buduce zapasy ako tento proti Cechom nemame sancu na postup.. Dolezite je ale to , ze nemozme tvrdit ze tento zapas rozhodne o celej nasej postupovej faze ...Slovensky narod vie odsudit muzstvo za jeden zapas na 50 rokov dopredu ... Kazdemu timu neraz nevyjde zapas a o tom je futbal .. Na Nemcov vieme zahrat , nie zbytocne sme nad nimi uz zvitazili ... nevravim ze nasa obrana je skvela ,ale koho tam hodis .... :?
nechajme sa prekvapit , ako nikto neveril nasim hokeistom ze urobia dieru do sveta ( i ked spajat SVK hokej a futbal je kusok blbost :P ) , tak aj nasi futbalisti ak to psychicky nepopackaju mozu kludne prekvapit a kazdy je iny a kazdy zapas sa zacina od nuly
Drago
Guru
Guru

Švíík napísal:skor asi ty nesledujes vsetky zapasy nasej reprezentacie .. ako som uz predtym spominal tak nasi ak planuju hrat aj buduce zapasy ako tento proti Cechom nemame sancu na postup.. Dolezite je ale to , ze nemozme tvrdit ze tento zapas rozhodne o celej nasej postupovej faze ...Slovensky narod vie odsudit muzstvo za jeden zapas na 50 rokov dopredu ... Kazdemu timu neraz nevyjde zapas a o tom je futbal .. Na Nemcov vieme zahrat , nie zbytocne sme nad nimi uz zvitazili ... nevravim ze nasa obrana je skvela ,ale koho tam hodis .... :?
nechajme sa prekvapit , ako nikto neveril nasim hokeistom ze urobia dieru do sveta ( i ked spajat SVK hokej a futbal je kusok blbost :P ) , tak aj nasi futbalisti ak to psychicky nepopackaju mozu kludne prekvapit a kazdy je iny a kazdy zapas sa zacina od nuly
prosim ta prave o to ide...padnu na kolena psychicky..a aby som dodal aby neboli niektori prekvapeni ked prehrame aj na Cypre nabuduce :) sak ked sme dokazali prehrat s Azerbajdzanom :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Drago napísal:opat raz zauradoval cesky komplex...kua vieme porazit Francuzov, Nemcov, skoro Portugalcov a Rusov ale ked na druhej strane stoji Cech tak nasi :never: nechutne...tymto ma utvrdili ze na postup nemaju
mna uz utvrdili,ako sme sa rozdelili s cechmi,ze su lepsi aj v hokeji aj vo futbale
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Drago napísal:lamecka...asi sa nevyznas do futbalu...nevidis tie trhliny v obrane ? lol a to lepsich obrancov uz nemame jak hentych..som zvedavy kolko klackov dostaneme od Nemcov :roll:
napríklad taliansko - litva 1:1...to podľa teba znamená, že taliani sú neuveriteľne slabý a ich postup na euro je viac než otázny?...každý môže zahrať zlí zápas...ale je to len zápas...teraz sa nehrá štvrťfinále v ktorom rozhoduje jeden zápas...ale kvalifikačná skupina, kde máš viac možností...radšej náš tím neodsudzuj za jeden výkon, ale im drž palce nech sa im nabudúce zadarí viac...ja netvrdím, že máme najlepšiu obranu, ale zas treba aj povedať, že češi majú perfektný útok a nacvičené situácie z ktorých padli góli...
Drago napísal:...padnu na kolena psychicky..
a náš slovenský národ (a ako vydím ty nie si výnimka) ich kope ešte nižšie namiesto toho aby im podal ruku a postavil opäť na nohy...
Švíík napísal:nechajme sa prekvapit , ako nikto neveril nasim hokeistom ze urobia dieru do sveta ( i ked spajat SVK hokej a futbal je kusok blbost :P ) , tak aj nasi futbalisti ak to psychicky nepopackaju mozu kludne prekvapit a kazdy je iny a kazdy zapas sa zacina od nuly
hmm...nemyslím si, že je to blbosť...spomäňte si na petrohrad 2000 (aká irónia, že sme aj tam prehrali s čechmi...ale nie o tom som chcel) ak si spomeniete pred týmito majstrovstvami bežala reklama na pravdu...slovenský hokejisti sa tam radovali, diváci tiež, komentátor reval: SME MAJSTRI, SME MAJSTRI...a potom nastalo vytriezvenie: "mi prinášame len pravdivé informácie....pravda"...ešte ten rok bola tá reklama stiahnutá z obehu...stalo sa niečo čo nik nečakal...boli sme druhý na MS...z outsaidra sa stal favorit...a to isté sa kľudne môže stať aj vo futbale...tak netreba nadávať našim za jeden zlý výkon...
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

Dnes som nahodou cital Novy cas. Tam Galisa zatracovali a cakaju kedy odide. Nemyslim ze iny trener by nad cechmi vyhral. Mozno urobil par chyb ale kto nas dostel do baraze o MS 2006? Vtedy ho vychvalovali ze jak dobre strieda. Galis nie je moj oblubenec ale konecne SR daco dosiahla. Ete nas caka 10 zapasov. Nechajme sa prekvapit...
shark2000
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shark2000 »

dufam ze nad Nemcami vyhrame :?
SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Napísať odpoveď