telekomppt napísal:A na aky odbor ides?
//ozaj byvaju na intrakoch aj dake kontroly...? ze pridu a scekuju ci tam daco neprechovavas... samozrejme pytam sa len zo zvedavosti
hej, obliecky uz mam nafasovane, ale kedze tam budem spat viac noci ako doma, tak si vezmem svoj paplonViRuS napísal:eh... ja idem tiez na jedlikovu 9taxa stretneme dakedy
ze obliecky a paplony vraj netreba nosit... to ti daju
podla toho co hovoril kamos, nemaju na to pravo, ked pridu tak len na istotu. na kontroly chodi len internatna policia ci nemas spotrebice s vysokym prikonomViRuS napísal:ozaj byvaju na intrakoch aj dake kontroly...? ze pridu a scekuju ci tam daco neprechovavas... samozrejme pytam sa len zo zvedavosti
ja som maturoval z matiky aj fyziky, takze dufam ze to zvladnemViRuS napísal:a idete aj na tie kurzy matiky co budu teraz?
Killer12 napísal:Vezmi si kondomy mozno sa ti zidu
sundevil napísal:a nezabudni aj na krabickove vydanie prsiplasta
mno sudim podla kancelarie kedze len tam som bol: vyzera ze su 4 izby, 1 kupelna, 1 kuchynka (inac izby resp. rozmery jednotlivych kancelarii sa mi zdali dost male ... som zvedavy ako funguje ten pristelokppt napísal:Ozaj a ako to tam vyzera presnejsie? V jednej bunkde su kolki? +kazda bunka ma kuchynku a kupelku? abo ako? a izby su ako velke?
Diky za vysvetlenie.will.i.am napísal:Takze Jedlikova 9 a 5 su v podstate rovnake. Vyzera to tam tak.1 bunka = 2 izby, kazda izba = 2 postele. kazda bunka ma vlastnu chladnicku, hajzel a kupelnu. a este velku spolocnu skrinu. V izbach je mala skrina 2 nocne stoliky, stol a 2 stolicky... Takze asi vsetko... Kuchynka je spolocna pre celu chodbu, ale dnu som sa nedostal, lebo tam bola gula, takze asi bude len pre tych co dokazu ze vedia varit