urobil som si audio cdcko z mp3 (evanesce - open the door) a kvalita zvuku je dost zla. napaloval som to cez nero 6.5
prvy krat som to napaloval bez zapnuteho normalize all audio files a potom aj s touto moznostou, ale zvuk je taky isty nekvalitny.
neviete cim to moze byt alebo aky software pouzit na vypalenie cd, aby kvalita zvuku ostala rovnaka ako su mp3?
V akej kvalite mas tie mp3? Inu, z dogrcanych mp3 urobit kvalitne audio, to je dost nepravdepodobne. A to "normalize all audio files" to je len na vyrovnanie hlasitosti.
kinjeril napísal:V akej kvalite mas tie mp3? Inu, z dogrcanych mp3 urobit kvalitne audio, to je dost nepravdepodobne. A to "normalize all audio files" to je len na vyrovnanie hlasitosti.
ake udaje presne chces vediet?
192kbps 44kHz
tie mp3 maju od 5-7MB a su dost kvalitne
basy su dost dobre pocut na rozdiel od toho audio cdcka kde je zvuk akokeby tlmeny.
A na com to prehravas? Pytam sa, lebo raz som napaloval cd audio, dotycny ho prehraval v DVD playeri a znelo to jak tyranie malych prasiat... potom sme zistili, ze to chcelo len napalit pomalsie.
kinjeril napísal:A na com to prehravas? Pytam sa, lebo raz som napaloval cd audio, dotycny ho prehraval v DVD playeri a znelo to jak tyranie malych prasiat... potom sme zistili, ze to chcelo len napalit pomalsie.
prehravam to na hi-fi phillips
skusal asom akurat ako znie to cd v pc mechanike a pocut ten isty bulšit ako vo vezi