Politický odboj
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
všetko sa uvádza v zmluvách, rasty a ceny benzínu majú svoje pravidlá a nemožno ich svojvolne znižovať a zvyšovať ale to by si mal vedieť.
Nevyvážame ropu aby sme si mohli dovoliť diktovať vlastné ceny pohonných hmôt. Ako by si bol debil kebyže by čisto teoreticky keby ropa stala 500 Sk/l že by si z nej predaval benzin za dvacku na liter... asi tak
koniec koncom slovnaft tu nieje jediny kde si kupit benzin, porovnaj ceny chod za lacnejsim
za to aby si mal ty cenu benzínu o pár korun lacnejšie preca nechceš aby kôli tomu krachoval štát, tým že štát začne všetko dotovať veľmo rýchlo sa začne zadlžovanie
ak chces podobnu politiku odstahuj sa na Kubu či do KĽDR
Nevyvážame ropu aby sme si mohli dovoliť diktovať vlastné ceny pohonných hmôt. Ako by si bol debil kebyže by čisto teoreticky keby ropa stala 500 Sk/l že by si z nej predaval benzin za dvacku na liter... asi tak
koniec koncom slovnaft tu nieje jediny kde si kupit benzin, porovnaj ceny chod za lacnejsim
za to aby si mal ty cenu benzínu o pár korun lacnejšie preca nechceš aby kôli tomu krachoval štát, tým že štát začne všetko dotovať veľmo rýchlo sa začne zadlžovanie
ak chces podobnu politiku odstahuj sa na Kubu či do KĽDR
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Ali N
Medium Star
Ja tu bývam a nepotvrdzujem. Je to tu podstatne horšie ako v Blave, ale k žumpe by som východ neprirovnával. A ako to podľa teba mieni vyriešiť Fico? Hlavne teraz, keď sa štátna moc pomaly decentralizuje?pinacolada napísal:vidim ze vychod je v totalnej zumpe a musi sa uznat ze hlavne vdaka dzurindovi...kto tu byva potvrdi...
NATO malo zmysel počas studenej vojny ako protiklad Varšavskej zmluvy....teraz je to bezvýznamná organizáciu, ktorú využíva USA na naplnenie svojich cieľov...tento režitok studenej vojny by už mal zmiznúť z povrchu zemského...Linkman napísal:a nerozmyslaj moc lavicovo inak budes zvazak.... a nastuduj si ekonomiku a zistis ze privatizacia je dobra vec. NATO tiez a EU tiez.
on nehovorí o tvojich kamarátov...každá krajina má maximálnu výšku dotácii...a slovensko ju ani z ďaleka nevyužíva...to je problém čo mal na mysli...killa_bee napísal:Toto prosim ta trosku viac zdovodni, velmi ma zaujima ako si na to prisiel. Par kamaratov sa tymto praveze zivi, a nevyzeraju vobec tak, ze by to nevedeliNeschvalili ti projekt? Si jesitny? Zavist? ....
-
pinacolada
Guru wannabe
kukni sa do presova,sabinova,bardejova,levoce...ked byvas v ke..tam su ludia este ako tak bohaty...ostatok je zumpa...chudoba,bordel,spina,cigani....policia co sa o nic nestara...a vies co cakam od fica??to co slubil...nemam inu moznost...iba mysliet pozitivne...a povedz mi ty co cakas od mikiho?8rokov mal moc nieco robit...co spravil.sa vysral na vychod z ktoreho pochadzaAli N napísal:Ja tu bývam a nepotvrdzujem. Je to tu podstatne horšie ako v Blave, ale k žumpe by som východ neprirovnával. A ako to podľa teba mieni vyriešiť Fico? Hlavne teraz, keď sa štátna moc pomaly decentralizuje?
Povacsine s tvojimi nazormi suhlasim, ale toto si zadrel riadnu hovadinu. V KĽDR sa ma dobre len velmi maly okruh ludi, zvysok statu zije v biede, vsetky peniaze idu na rozvoj zbrojarskeho priemyslu, minimum na dotaciu občanov a to iba na tych "hore". Na kube je to ine.Linkman napísal:ak chces podobnu politiku odstahuj sa na Kubu či do KĽDR
-
Linkman
Darca
viem chcel som len trochu provoknúťFrikso napísal:Povacsine s tvojimi nazormi suhlasim, ale toto si zadrel riadnu hovadinu. V KĽDR sa ma dobre len velmi maly okruh ludi, zvysok statu zije v biede, vsetky peniaze idu na rozvoj zbrojarskeho priemyslu, minimum na dotaciu občanov a to iba na tych "hore". Na kube je to ine.
Čoho nás vytiahla Dzurindova rablobanda? Mohol by si mi povedať čo pozitívneho urobila? No negatívneho by ti napísal toľko že to deň čítal, no banda štyroch povolila prelet yenkiovských vrahov cez Slovensko na Belehrad bez suhlasu perlametu alebo referenda. Pravda to ti nevadí ? Že nespálený letecký petrolín ti padá na hlavu. Vedľa teba toje tá pravá ekologia. Nechcem byť vulgarný ale mal by si navštiviť príslušnéhol lekára. Diagnóza je už len to čo si napísal. Ty skutočne máš nočne mory. Takéto duchaplné diskuzie najdeš na post.sk SME tam aj patria. tam najdeš tlupu inbecilov ktorý majú podobné moryLinkman napísal:pinacolada- dzurinda mozno nieje najlepsi ale vytiahol nas z najvacsich sraciek ktore napachal meciar a jeho mafia
a nielen to spravil kopec pozitivnych veci (nehladiac na negativne)
akože takéto nočné mory nám majú vládnuť ? no určite
jj...dobre vravíš...v KĽDR to trošku s komunizmom nepochopili...ani neviem či sa to dá nazvať ľudovým režimom...zato na kube je to mnohokrát lepšie...a žiť tam by bolo super...osobne si viem predstaviť taký pohodový život dôchodcu na kube..Frikso napísal:Povacsine s tvojimi nazormi suhlasim, ale toto si zadrel riadnu hovadinu. V KĽDR sa ma dobre len velmi maly okruh ludi, zvysok statu zije v biede, vsetky peniaze idu na rozvoj zbrojarskeho priemyslu, minimum na dotaciu občanov a to iba na tych "hore". Na kube je to ine.
Kto sje vietor búrku žnie!
Les už konečne by si si mal prečistiť hlavu trebaz aj vyterákom od kanóna. Mal by si začať reálne myslieť veď urážat a hadzať blatom to dokážu aj nižšie primáty. Ja si myslim že máš naviac
Nevim aký odboj to máš namysli, to by som rád vedel. Zahravať sa dosť napätej situácii akým si odbojom mal by si pamätať na bývalu Juhosláviu. 
-
Linkman
Darca
Heh asi si možno nevšimol sme v EU je tu príliv investícii a kopec fajnového... snažil sa a snaží robiť dobrú službu pre občana...
narozdiel od fica ktorý by nás potopil z jeho antireformami ešte viac
a heh viete že re-reformu dochodkoveho pilieru ak zavedie fico tak pre ludi do 25 rokov bude nevyhodna ? dakujem pekne za taku reformu
a heh viete že re-reformu dochodkoveho pilieru ak zavedie fico tak pre ludi do 25 rokov bude nevyhodna ? dakujem pekne za taku reformu
-
ikovan
Darca
chlapci privital by som vecnu diskusiu ne ja mam kvalitnejsie vedierko a hrablicky.. vazne .. onicom..Linkman napísal:Heh asi si možno nevšimol sme v EU je tu príliv investícii a kopec fajnového... snažil sa a snaží robiť dobrú službu pre občana...
Linkman
Mohol by si mi povedať podľa teba čo je reformné a čo nie je?Linkman napísal:Heh asi si možno nevšimol sme v EU je tu príliv investícii a kopec fajnového... snažil sa a snaží robiť dobrú službu pre občana...
Re: Linkman
Na to sa ho nepytaj, on len vie, ze je to na <>nadl napísal:Mohol by si mi povedať podľa teba čo je reformné a čo nie je?