thx za odpoved
Vista - bude kompletna ?
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Vista - bude kompletna ?
Chcem sa spytat ci niekto neviete - ten OS M$ Vista bude v novembry kedy ma vyst pre furmy ci co uz komletny - ci nebude o nic ochudobneny? a vo vsetkych verziach ?
thx za odpoved
thx za odpoved
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
burnmail123
Light Star
http://www.microsoft.com/windowsvista/g ... fault.mspx
Tu su edicie.. tak neviem, ktora bude ako prva..
uz je v tom taky gulas..
A aj tak este asi nic nie je iste, informacie sa stale menia, terminy posuvaju.. ved este dnes vysli clanky, ze v EU bude Vista vydana pravdepodobne este neskor, kym nerozhodne EU komisia.. 
Tu su edicie.. tak neviem, ktora bude ako prva..
-
burnmail123
Light Star
-
burnmail123
Light Star
-
funThomasik
Light Star
Podla vyjadrenia Microsoftu, ma slovenska verzia prist v marci 2007... Verzie anglicke, by pre koncovych zakaznikovboli realne mozne koncom januara 2007
Jedine co ma trochu serka, je to, ze tie verzie naplanovali tak, ze uz to nie je ako u XP HE/PRO - tam bolo uzivatelovi prakticky jedno ci pouziva home alebo pro, prihlasovanie do domeny a sifrovanie suborov na disku bezne ludia nevyuzivaju.
Ale oddelit systemy s takymi rozdielmi ako napr. absencia aeroglass (mimochodom pre beznych pouzivatelov je to jedna z najatraktivnejsich vlastnosti visty).. Pre domacich pouzivatelov, ktorych zaujimaju aj multimedialne funkcie, bude ais najlepsia verzia Home Premium, avsak herna komunita siahne skor po Ultimate verzii ktora ma moznost vyladovania vykonu v hrach - ale taktiez rovno obsahuje vsetky funkcie z ostatnych verzii windows. Tak sa pytam - Nebolo by lepsie mat verziu v ktorej by boli zachovane funkcie pre multimedia, mobilnost, a zaroven mat v takom baliku aj moznost vyladovania vykonu pre hry? Hraci predsa nepotrebuju funkcie implementovane napriklad vo verzii Business...
takze ciel je jasny - bud sa uskromnit, alebo si za ozaj neprimerane velke peniaze kupit vsetko - aj to co nikdy nevyuzijem
btw.. keby to spravili podobne ako je napriklad steam
- zaplatis si len za to co pouzivat chces (tj nejake baliky). Tak by si kupil clovek Windows ktory obsahuje kludne vsetko, ale ak nema aktivovany ten ci ten balicek funkcii (prostrednictvom nejakeho kluca) tak mu nepojde - s tym ze ak si zakupi cely komplet balickov, ma ho za podstatne nizsiu cenu
- Je pravda ze toto by bolo cracknute ako prve, ale urcite by si to nejakym sposobom vedeli osetrit (aby im to crackli znova
), a zakaznik by tak zaplatil ozaj len za to co chce vyuzivat.. .. ale to sa u MS skorej podoba na utopiu nez riesenie do buducnosti....
Jedine co ma trochu serka, je to, ze tie verzie naplanovali tak, ze uz to nie je ako u XP HE/PRO - tam bolo uzivatelovi prakticky jedno ci pouziva home alebo pro, prihlasovanie do domeny a sifrovanie suborov na disku bezne ludia nevyuzivaju.
Ale oddelit systemy s takymi rozdielmi ako napr. absencia aeroglass (mimochodom pre beznych pouzivatelov je to jedna z najatraktivnejsich vlastnosti visty).. Pre domacich pouzivatelov, ktorych zaujimaju aj multimedialne funkcie, bude ais najlepsia verzia Home Premium, avsak herna komunita siahne skor po Ultimate verzii ktora ma moznost vyladovania vykonu v hrach - ale taktiez rovno obsahuje vsetky funkcie z ostatnych verzii windows. Tak sa pytam - Nebolo by lepsie mat verziu v ktorej by boli zachovane funkcie pre multimedia, mobilnost, a zaroven mat v takom baliku aj moznost vyladovania vykonu pre hry? Hraci predsa nepotrebuju funkcie implementovane napriklad vo verzii Business...
takze ciel je jasny - bud sa uskromnit, alebo si za ozaj neprimerane velke peniaze kupit vsetko - aj to co nikdy nevyuzijem
btw.. keby to spravili podobne ako je napriklad steam