Aku zdravotnu poistovnu?
Aku zdravotnu poistovnu?
ahojte.mam momentalne spolocnu zdravotnu poistovnu, ale vraj su nejake problemy s nou, takze mi moj zubar odporucal zmenu.ale aku to uz nespecifikoval.takze by ma zaujimalo, kde ste poisteni vy,ci ste spokojni so starostlivostou a teda ci by ste mi odporucili tu vasu poistovnu? velmi mi to pomoze. vdaka
// Pridana anketa. Upravil Tomasito
// Pridana anketa. Upravil Tomasito
-
mirak2
Hardcore addict
ja mam Spolocnu a vraj ma sa stat statnou ci co a moja mama rozmysla ze mi zmeni poistovnu na UNION (majitel je penta ak dobre viem), lebo (toto uz neviem isto a presne) pri neviem ktorej poistovni sa moze stat ze ma doktor odmietne osetrit bez poplatku alebo nieco v tom zmysle..
moja alergologicka odporucala zostat kde sme, ale neviem neviem..asi budem menit na UNION...
moja alergologicka odporucala zostat kde sme, ale neviem neviem..asi budem menit na UNION...
-
last_knight
Light Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1.) vdaka tomasito za hlasovanie..je to prehladnejsie
2.) "vyberanie podla forumu" - to, ze zvitazila ista poistovna predsa neznamena, ze sa tam aj poistim. len som chcela vediet vase skusenosti s jednotlivymi poistovnami. lebo to balachanie z kazdej strany, ktore denne nabera na obratkach, ma uz nebavi.
3.)sama som robila kampan pre istu poistovnu a celkom ma oslovila a kedze vidim, ze sa na nu nik nestazoval..mozno zvitazi
dakujem!
2.) "vyberanie podla forumu" - to, ze zvitazila ista poistovna predsa neznamena, ze sa tam aj poistim. len som chcela vediet vase skusenosti s jednotlivymi poistovnami. lebo to balachanie z kazdej strany, ktore denne nabera na obratkach, ma uz nebavi.
3.)sama som robila kampan pre istu poistovnu a celkom ma oslovila a kedze vidim, ze sa na nu nik nestazoval..mozno zvitazi
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som bol este do minuleho roka vo vseobecnej, ale mal som problemy s tymi limitmi. ani zubarka ma nezobrala a musel som sa objednat na buduci mesiac...
no od noveho roka som v dovere, nemaju ziadne limity, je to navacsia a najbohatsia sukromna poistovna na slovensku a nemal som este ziadne problemy a ked potrebujem urcite ma vezmu prednostne ako tych zo vseobecnej...
no od noveho roka som v dovere, nemaju ziadne limity, je to navacsia a najbohatsia sukromna poistovna na slovensku a nemal som este ziadne problemy a ked potrebujem urcite ma vezmu prednostne ako tych zo vseobecnej...
-
RBG
Medium Expert
Re: Aku zdravotnu poistovnu?
Ja mam vseobecnu zdravotnu, od narodenia
Re: Aku zdravotnu poistovnu?
..klud.. aj tak sa asi onedlho vsetci stretneme v jednej..