potrebujesLord_3D napísal:myslim že už pozvánky nepotrebuješ na regnutie, tak ti ich ani nedali..
GMAIL
Nech sa paciFunklub napísal:Ludia, poslite mi plz pozvanku na [email protected], xcem si uzit google talk
Diiiiky
pls aj ja by som cel pozvanku [email protected]
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
...mas julolop napísal:pls aj ja by som cel pozvanku [email protected]
-
JurijRubanov
Light Star
Mohol by mi niekto poslat pozvanku na [email protected]? velmi vdacny by som mu bol. 
mas tam..JurijRubanov napísal:Mohol by mi niekto poslat pozvanku na [email protected]? velmi vdacny by som mu bol.
//audiotrack: vrrr
//brm:
-
audiotrack
VIP
-
PaliMpi
Medium Star
a mne dakto?:)
na [email protected]
na [email protected]
-
Lord PROXI
King
oki, mas juPaliMpi napísal:a mne dakto?:)
na [email protected]
problém s odhlásením
na gmail som prešiel asi pred rokom a som veľmi spokojný, ale pred týždňom začal blbnúť pri odhlsovaní.
skončím prácu s poštou, ťuknem odhlásiť a znovu nabehne "Doručená pošta". jednoducho nechce odhlasovať.
kde môže byť chyba? je to nebezpečné? myslím v tom, že pri opätovnom prilhásení nechce heslo, ale hned skočí do shránky! mal už niekto podobný problém? čo mám robiť? poraďte, pls.
PS: pozvánok mám dosť, kto by chcel.
skončím prácu s poštou, ťuknem odhlásiť a znovu nabehne "Doručená pošta". jednoducho nechce odhlasovať.
kde môže byť chyba? je to nebezpečné? myslím v tom, že pri opätovnom prilhásení nechce heslo, ale hned skočí do shránky! mal už niekto podobný problém? čo mám robiť? poraďte, pls.
Re: problém s odhlásením
A ak sa chces prihlasit po hodine.. alebo na druhy den.. tiez Ti nabehne dorucena posta bez potreby prihlasit sa?Brito napísal:skončím prácu s poštou, ťuknem odhlásiť a znovu nabehne "Doručená pošta". jednoducho nechce odhlasovať.
Re: problém s odhlásením
Tak to ma nestras.Brito napísal:na gmail som prešiel asi pred rokom a som veľmi spokojný, ale pred týždňom začal blbnúť pri odhlsovaní.
nestrašim ťa. ak ťa normálne odhlásilo tak nemáš problém. lenže mňa nechce odhlásiť a necháva otvorený účet! hodinu, dve, aj celú noc! ani včera večer ma neodhlásilo a dnes ráno vôbec nechcelo heslo. hned ma hodilo na doručenú poštu. nemám tam síce štátne tajomstvá, ale je to nepríjemné. urýchlene poradte, ak viete v čom je problém, prosím.