Rada nad zlato. Prosim...
Rada nad zlato. Prosim...
vcera sa vratila frajerka z ceska po mesiaci. za 2 tyzdne ide do anglicka na 8 mesiacov. rozpravali sme sa a povedala , ze ma lubi, ale ze pochopila v cesku vela veci, ze to nejde na tu dialku a ze je zbytocne natahovat to. nechcem o nu prist. povedal som jej to,aj ze ju pockam aj keby tam bola 5 rokov.. ale povedala ze mi nechce ublizit.dnes sa mame este porozpravat ale som si isty ze to bude asi posledne rozpravanie snou ak jej nieco normalne nepoviem . prosim vas o hociaku radu, napad, frazu co jej povedat:( znamena pre mna velmi vela. neviem si predstavit, zivot bez nej.. diky za kazdy napad
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
moja skusenost: mala som dlhorocneho priatela. stravila som 2 roky v zahranici a mali sme vztah na dialku. vidali sme sa asi kazde 2 mesiace. myslela som, ze sme to super prekonali... ale potom po par mesiacoch sme sa rozisli. ono dlhodobe rozlucenie urobi so vztahom svoje....
takze: zavisi, ako dlho ste spolu, ci vam vas vztah stoji za to, a ci ste OBAJA ochotni vydrzat bez seba a spolocne to zvladnut.
ale este by som ta v dobrom varovala, ze anglicko, specialne londyn, je mesto ako usite na nadvazovanie kontaktov a tak je pravdepodobne, ze ak sa tvoja priatelka k tomuto vsetkemu stavia tak, ze sa chce rozist, tak si tam niekoho velmi lahko najde.....
ale naozaj je to na vas a na vzajomnom rozhovore o tom, co obaja od vasho vztahu ocakavate. ak ju mas naozaj tak rad ako pises, tak za to bojuj a daj jej to patricne najavo.
takze: zavisi, ako dlho ste spolu, ci vam vas vztah stoji za to, a ci ste OBAJA ochotni vydrzat bez seba a spolocne to zvladnut.
ale este by som ta v dobrom varovala, ze anglicko, specialne londyn, je mesto ako usite na nadvazovanie kontaktov a tak je pravdepodobne, ze ak sa tvoja priatelka k tomuto vsetkemu stavia tak, ze sa chce rozist, tak si tam niekoho velmi lahko najde.....
ale naozaj je to na vas a na vzajomnom rozhovore o tom, co obaja od vasho vztahu ocakavate. ak ju mas naozaj tak rad ako pises, tak za to bojuj a daj jej to patricne najavo.
-
zuzkazuzka
VIP
asi tak nejako.... ked sa ona sama k tomu zacala stavat tak, ze sa chce rozist, tak bud vasmu vztahu neveri, nema ta rada, alebo si planuje za tych 8 mesiacov trochu uzit zivota... prepac, trochu drsne, ale nieco na tom bude, ked sa k tomu takto stavia....t0m4s3 napísal:nechcem byt pesimista ako vzdy, ale podla mna, ak uz zacala nieco na tuto temu, tak ma niekoho ineho...
-
Colortraincleaner
Medium Star
viem ze nikoho nema. do anglicka pode tak ci tak.. ja si to uvedomujem aj cez tie emocie, ze je to spravne riesenie.. 8 mesiacov nieje chvilka.. aj tak jej chcem dako povedat, ze snou chcem skusit byt potom ako sa vrati.. ale neviem akosi najst slova..t0m4s3 napísal:nechcem byt pesimista ako vzdy, ale podla mna, ak uz zacala nieco na tuto temu, tak ma niekoho ineho...
-
last_knight
Light Professional
tu sa uz vela neda urobit, tak povedali ostatny
a posledne slova? povedz jej co k nej citis, ze ju budes cakat na autobuske, alebo na letisku (kam pride) ked sa vrati. ze vies ze je to dlhy cas, ale ze to rad vydrzis, lebo ti za to stoji. Ved existuje net, roaming.
ps: ale nespoliehal by som sa, je to velmi mala sanca!
a posledne slova? povedz jej co k nej citis, ze ju budes cakat na autobuske, alebo na letisku (kam pride) ked sa vrati. ze vies ze je to dlhy cas, ale ze to rad vydrzis, lebo ti za to stoji. Ved existuje net, roaming.
ps: ale nespoliehal by som sa, je to velmi mala sanca!
-
krija
VIP
Re: Rada nad zlato. Prosim...
gougou, t0m4s3 má pravdu, a ty ju hľadaj v tejto vete:
gougou napísal:...ale povedala ze mi nechce ublizit.
Ked sa chce rozist, urcite, ako tomase povedal, najde si tam niekoho ineho, aj ked iba na kratko, na odviazanie a nece ti ublizit. Len ci ked sa date potom, ako pride, dokopy, ci ta nebude zrat, ze co tam s kym asi robila. Zacnu hadky a uvidis, ze to velmi rychlo skoncite.
//ked chces o nu naozaj bojovat, zober kytku a bez za nou, nie je o com. V tom pripade ti ziadna rada nepomoze, je to na tebe
//ked chces o nu naozaj bojovat, zober kytku a bez za nou, nie je o com. V tom pripade ti ziadna rada nepomoze, je to na tebe
-
uplink
VIP
ad1. Vztah na dialku naozaj nefunguje. Len vo velmi malinko pripadoch.
ad2. Toto je typicky postoj zeny, ktora Ti jemne hovori ze uz proste nie. Pozri si xy tem, tu na fore v ktorych je to opacne. Proste aj chalanov to trapi a snazia sa dievca odkopnut co najjemnejsie. Nejde to.
ad3. Necem byt zly, ale preco ked si niekto najde partnera a vie o nom ze je rozlietany, tak to s nim taha dalej? Ako poznam XY pripadov ludi co lietaju spolu a dalsich X pripadov co sa takto okaslali. Resp. nevedel si o nej ze ma takuto "cestovatelsku maniu"? Lebo ma platit laska nadovsetko, tzn. aj nad nejake hlupe cestovanie, studium hocico. Ked clovek uprednostni niektoru z tychto cinnosti pred laskou, tak to neni laska, ale len tuzba. [vynimky su ked mas smrtelne choreho clena rodiny, alebo je to prilezitost, pri ktorej s vami moze byt milovana osoba.]
ad4. Mno. Nieco pozitivne. Skus odvykaciu kuru, ktora bude velmi boliet, ale inac to nepojde [asi]. Ono presviedcat ju aby ostala, alebo aby ten vztah udrziavala je naozaj [blbo to vyznie ale co uz] sebecke. Proste ona si moze povedat [aj toto je asi drasticke
] hocico. Aj to ze Ta lubi, aj to ze Ta miluje, ked ide prec, tak je to fuk. To je ako keby si povedal svojmu psikovi ze ho mas najradsej na svete a potom by si ho nechal skapat od hladu. Psikovi je to <censored> platne ze ho milujes, ked ho nechas skapat od hladu. Mno a toto vypada byt podobny pripad...
P.S.: Ak Ti pride moj postoj moc negativny, tak ho kludne odignoruj a zober si len tie pozitivne prispevky, deju sa vsemozne veci, toto je len jeden z mnohych nazorov...
ad2. Toto je typicky postoj zeny, ktora Ti jemne hovori ze uz proste nie. Pozri si xy tem, tu na fore v ktorych je to opacne. Proste aj chalanov to trapi a snazia sa dievca odkopnut co najjemnejsie. Nejde to.
ad3. Necem byt zly, ale preco ked si niekto najde partnera a vie o nom ze je rozlietany, tak to s nim taha dalej? Ako poznam XY pripadov ludi co lietaju spolu a dalsich X pripadov co sa takto okaslali. Resp. nevedel si o nej ze ma takuto "cestovatelsku maniu"? Lebo ma platit laska nadovsetko, tzn. aj nad nejake hlupe cestovanie, studium hocico. Ked clovek uprednostni niektoru z tychto cinnosti pred laskou, tak to neni laska, ale len tuzba. [vynimky su ked mas smrtelne choreho clena rodiny, alebo je to prilezitost, pri ktorej s vami moze byt milovana osoba.]
ad4. Mno. Nieco pozitivne. Skus odvykaciu kuru, ktora bude velmi boliet, ale inac to nepojde [asi]. Ono presviedcat ju aby ostala, alebo aby ten vztah udrziavala je naozaj [blbo to vyznie ale co uz] sebecke. Proste ona si moze povedat [aj toto je asi drasticke
P.S.: Ak Ti pride moj postoj moc negativny, tak ho kludne odignoruj a zober si len tie pozitivne prispevky, deju sa vsemozne veci, toto je len jeden z mnohych nazorov...
-
qwerty-xyz
Tiez si myslim ze s tebou konci. Mal som taky isty problem ako ty. Odisla a bol koniec . Dlhsiu dobu som si myslel ze sa to nejako urovna ale zazrak sa nekonal. Dostal som sa z toho , po niekolkych dalsich pokusoch som nasiel super babu a som s nou uz vela rokov. "Byvala " je uz dvakrat stastne rozvedena a po kazdom rozvode prisla za mnou a naznacovala ze by sme to mohli znova skusit... Nie som blazon , ako sa hovori : neda sa stupit dvakrat do tej istej rieky...