GTA San Andreas Total Conversion

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pretože to robil sám pre seba, prerobil celú krajinu, doplnil módy, zmenil autá. Ale opakujem, na toto treba mať rozum. Vieš ako hovoríme takým ako ste vy v Košiciach :?: Nožkári :wink: A neviem prečo by to mal zverejňovať.
Počuj Lama, tak ako je to s tým dokresľovaním okolitých objektov :?: Nejako si sa nevyjadril. Ono je ťažko keď k tomu nemáš čo povedať, nie :?:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

eritrocit napísal:Pretože to robil sám pre seba, prerobil celú krajinu, doplnil módy, zmenil autá. Ale opakujem, na toto treba mať rozum. Vieš ako hovoríme takým ako ste vy v Košiciach :?: Nožkári :wink: A neviem prečo by to mal zverejňovať.
Počuj Lama, tak ako je to s tým dokresľovaním okolitých objektov :?: Nejako si sa nevyjadril. Ono je ťažko keď k tomu nemáš čo povedať, nie :?:
tak ti mi hovoris ze som akoze ohladne GTA lama ????
Tak to si pekne blby.
A to dokreslovanie okolia je na trt koli tym modom.
GTA odmieta zmeny , a hlavne tolko, kolko je tam.
Ved je upraveny main.scm, a to vie upravovat iba par ludi, takisto sa menia efekty a pod, a upravuju scripty.
A to ze si s kosic mi je total u riti, a tich tvijich nozickarou si mozes vies kde strcit.
:!:

eritrocit
radsej nepis ze to je na p**u a pod, jednoducho si sa vyjadril, ale nemato vyznam davat tie tvoje mudre prispevky sem.
thx
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

eritrocit napísal:Práve som si pozrel to video. Niečo ti napíšem, toto je hra GTA- SAN ANDREAS, ale vy ste z toho urobili GTA-MOST WANTED. Zamyslite sa nad tým. Veď je to strašne trápne. Carl Johnson zbledol :?:
Moj brat už dávno má prerobenú celú túto hru, ale šiel na to z rozumom. Má tam autá od maličkých pomalých po športové. Ale nie toto, že každé auto je nadupaný stroj. Takto ste tú hru zhovadili, nie upravili. Fajne som sa nasmial.
Robte si čo chcete, mne je to jedno, ale to si každý može radšej zapnúť NFS-Most Wanted, a nebude mať problém s dokresľovaním okolitých budov a krajiny :wink: Asi ste lameri, pretože už by ste dávno prišli na to že to vám sposobil jeden model auta. Ktorý to je- no skúste na to prísť :wink:
amen :)
Presne moje slova. Uplne genialne vystihnute. :smt023 :smt039

Lord PROXI: Stale nechapem, preco to volas tvoj mod, ved to si ty nic nespravil len si si do GTA nahadzal zopar modov a aut z netu. A necakam ze k tomu modu vyjde aj credits od koho su.

//edit: LOL a ze main.scm vie upravit len malo ludi :lol: :lol: :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Mne sa to paci Lord PROXI... a som s vami.. ked to upnete si to stiahnem velmi rad... sa mi to moc LUBI :D
shark2000
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shark2000 »

1 otazka > staci mi len ten vas mod alebo ako tomu hovorite, alebo potrebujem aj orig. plnu hru !
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lodr Proxi- main.scm vie upravovať len málo ľudí :?: :?: :?: Už len toto hovorí že čo sa týka SA si total lama. Po internete sa len tak povaľujú návody na úpravy, a ty sem napíšeš že to vie len pár ľudí :!: Už radšej nič nepíš.

Shark- áno samozrejme potrebuješ aj celú hru. A potom si tie addony, ktoré sú voľne stiahnuteľné do hry popridávaš a vlastne nahradíš povodné vozidlá, budovy atď.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

blazer a eritrocit:
som to blbo napisal, myslel som spolu s efektamy, a scriptami.

blazer: Nahodou mam tam par vlastnych veci, ktore su aj na nete, ale pod inym nickom.
( vecsina txd budou, ciest je moja )
A ze tam su postahovane auta z netu co ma byt ???
Bol by som zvedavy ake by si spravil ty. ( asi ziadne )
Keby sa mali robyt auta vlastne, to by bolo trocha psycho, urcite by si neybuchal vlastne auto za 2-3 hod.

to all
Inac vas nechapem.
Stale placete ze nevisli ziadne mody ako na VC, a ked sa daco zacne robit ste mudry, ako by ste to vy spravili lepsie a pod.
Ze to stoji za chu*a a tak.
A pritom od vecsiny z vas som nevidel nic spravene.

Shark: ano treba mat instal GTA, ale ci pojde aj na ver. 2.0 zatial neviem,
Šu-Do: thx, aspon dakomu sa to paci :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lord- konečne normálnejšia reč. Čo sa týka modelov z netu. Na ich ďalšie šírenie by si mal mať povolenie autorov.Samozrejme ak si féroví chlapec. To že to bude free je nepodstatné. Napíš im e-mail, určite nebudú proti.
Čo sa týka skriptov a efektov- to nie je nič zložité, stačí len trochu vedieť anglicky a skúšať. A ide to- takže nie je problém.
Čo sa týka SA-že nemá rád veľa zmien. Aj súhlas aj nie. Tú viditeľnosť možeš opraviť. Buď ti to sposobil niektorý z modelov auta, ktoré si do hry vložil, a mal nesprávne nastavené parametre, ktorými si prepisoval defaultné vozidlá, alebo nesprávne nastavené parametre tých módov. Tie autá by šli spraviť, tie módy tiež, ale ako na to len tuším. Neskúšal som to ešte.
Takže skúšajte a skúšajte. A znova ti zopakujem, je to SA, nie Most Wanted. Ak to prerobíte takto, bude to dosť chára. SA stratí tú svoju krásnu atmosféru. A bez nej to nie je ono. Carl Johnson- znova ho opáľte, lebo keď zbledol, tak by mal zblednúť aj jeho brat, pretože bratia- beloch-černoch, to nejak nejde k sebe. Takže ak to chcete mať fakt cool, prerobte to, je to super nápad, ale berte do úvahy súvislosti, 4dverové auto nahradťe 4-dverovým. 2dver-2dverovím. Carl je čokoládový, takže ho takého nechajte. Nemyslím to zle, snažím sa ti nejakym sposobom poradiť, aby ten veľký addon ktorý robíte nebol prepadák.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

no vidis eritrocit nedalo sa to takto napisat uz davnejsie ?
CJ sa uz zmenil, dako sa nikomu nepacil ( asi su vsetci rasisti :lol: )
je trocha tmausi, face som este nevidel iba chrbat 8) ( asi je to 2Pac :? )
A neboj, od kazdeho bude, je ich zatial pozbieranych povoleni cca 40.
A to ukazalo iba par aut, tych lepsich, budu tam aj normal, behat po meste.
Takze neboj.
na obr. je CJ teraz, ten tractor si nevsimajte :lol:
Ono trocha odmieta ho dat komplet, ma novy vyfuk, a tak, proste trocha upravy :?
ale to sa doriesi :)
Prílohy
scr2.JPG
scr2.JPG (191.9 KiB) 814 zobrazení
OnanManiak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa OnanManiak »

Zdravím :D

Vývoj TC2007 jde rychle kupředu,ted jsem se sice dva dny zaobírál tvorbou tractoru pro SA ale už jsem začal s výrobou instalátoru.

Všimnul jsem si že vlastně o projektu TC2007 moc nevíte tak vám tu hodím pár informací.

Nejde pouze o nové textůry !!! bude přepsáno mnoho modelů,ve videu nebylo možné ukázat vám všechny auta,hlavně proto že velikost výsledného videa by byla příliž velká.
Je tam pár aut z NFS ale většina je z vlastní tvory (myslím tím žádné konverze ze hry),snažil jsem se zachovat klasiku aut,myslím tím že staré auta z 80let jsem přepsal taky starými modely a né tuningem ;)

Zatím mám přepsáno asi 80 aut,všechny motorky,lodě,kola (i ty na autech),zbraně,letadla (pár jich chybí) budovy,effecty.
Přidal jsem také nové ostrovy a pár nových částí v tunnig shopech (jako např neony.)

Ted se chvíli budu zaobírat instalačním programem,jakmile bude hotov,začnu zase s prácí na TC2007 a dopním nové modely.

Preview release bude asi za 14 dní,bude to vlastně i beta test pro určitou skupinu lidí.

Pokud máte nějaké modely které chcete přidat nebo máte nějaké informace,piště na email [email protected]
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Skoda, ze ten CJ ma texturu jak zo skicara. Ja si myslim ze by si nemal modovat na mnozstvo, ale na kvalitu. Nemoduj vsetko co ta napadne, ale len dobre veci a dobre napady.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

a kedy to uz bude?:-)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

no to sa este nevie, instalacka hadze zopar errorou.
ak si ich chcete prezriet pozrite si to tu:
takze trocha to este potrva :D
Prílohy
log.rar
(2.11 KiB) 120 stiahnutí
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

"zopar" :lol:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale pekna zbierka, ze :oops:
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

tesim sa na to strasne
41pedro41
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 41pedro41 »

hmmm celkom sa mi to páčilo tie videá lenže trošku si uvedomte že ste tento topic yačali roku 2006 je polovica roku 2008 a je tu stále velké h***o takže bz som vás chcel poprosiť abz ste si s tým trošičku švihli dakujem

prepacte ya sprostý výraz ale uz sa to mohlo po temer dvoch rokoch spravit že?
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

no, ono z toho padlo, z casti ze kazdy tam chcel nieco ine, z casti koli casu, ze ho bolo stale menej a menej, a hlavne typek ktory na tom robil akoby zmyzol, na icq nebol ani nepametam ...
cize pls lock, je to uz neaktualne :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nejak rýchlo vám to padlo.

To po tých bugoch v inštalačke? :D
Lord PROXI
King
King