"trosečník"
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
"trosečník"
no, čo si o tejto "novej" reality šou na prime myslíte? podľa mňa je to radikálne niečo lepšie ako "papundeklové" show typu VV, BB a iné, a hlavne, nehlasujú ľudia na základe toho, kto sa prejaví ako najväčší kkt
- jedna vec ma radikálne zaujala, a to takmer výhradne severské mená v titulkoch, čo to znamená?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: "trosečník"
Aspoň trochu vzrúšo, nie čumieť ako ostatní sa napchávajú, prekrikujú, chlastajú a dokopy steblom nepreložia.artabanes napísal:no, čo si o tejto "novej" reality šou na prime myslíte? podľa mňa je to radikálne niečo lepšie ako "papundeklové" show typu VV, BB a iné, a hlavne, nehlasujú ľudia na základe toho, kto sa prejaví ako najväčší kkt
Aspoň to má nejaký dej, nie ako spomínané relácie, kde sa deň tváril ako všetky ostatné.
Konecne nejaka normalna reality-show...Nie ako Vyvoleni,BigBrother a podobne chu****...
Official web: http://www.trosecnik.centrum.cz/
// skoda, ze to chodi v sobotu, a este k tomu len raz do tyzndna
Official web: http://www.trosecnik.centrum.cz/
// skoda, ze to chodi v sobotu, a este k tomu len raz do tyzndna
-
Kosh
King
jasné že to bolo v minulosti, ale bolo to s USA - len predabované a odvysielané - niečo ako americká superstar, čo chodí (chodila) na stv, zo slovenským dabingom - to by niekto mohol povedať o takmer všetkých RS, že to tu už bolo
a na sk/cz televiziach take nieco este nikdy nebolo, ze by nejaka tv priamo tuto RS natočila
a na sk/cz televiziach take nieco este nikdy nebolo, ze by nejaka tv priamo tuto RS natočila
-
r3sp3ct
Light Professional
Ja som videl Americké verzie, presnejšie sériu 1,2,3,5,6 je to super, teraz beží aj na AXN, ale neviem presne ktorá EN verzia (bez dabingu) ako prvá to u nás dávala TV JOJ ešte pred 3 - 4 rokmi, bola to prvá séria na ostrove Borneo... včera som pozeral tu CZ celkom Cool, ale ten Vašut mi tam nesedí... radšej mohli dať Boučeka
dúfam, že aj naší žebraci z Markízy a spol... nazberajú money na niečo také.... lebo tie Hviezdy na ľade na TV Joj je taká istá trapovina ako Miliónový tanec. Keby tam aspoň obyčajný ľudia súťažili, ale nie nejaké vychrtlé hviezdy za honorár... Survivor je u mňa No. 1, a tiež v USA je každý rok na EMMY v TOP 5.
//Tou vychrtlou hviezdou som samozrejme nemyslel Karin Haydu, to je kočka
//Tou vychrtlou hviezdou som samozrejme nemyslel Karin Haydu, to je kočka
skoro v každej reality show vyhral gay. V BB vyhral gay, vo VV CZ vyhral gay, vo VV SK vyhral transexuálŠvíík napísal:Ovela lepsie by bolo vytvorit takuto reality ako tie traposiny typu : Tancujme a korculujme ..
Aj ja som nieco take sledoval na AXN , tam to uz bola ina kava , ked mali uz iba ryzu na zranie![]()
btw vyhral to gay