potrebujem poradit ci sa do nieco robit stym ze ked si napalim film na cd/dvd a kukam to na divix prehravaci !! mi to trocha lagujem reps.seka
ide to tak spomalene ! da sa to pozerat ale nic moc
neda sa stym nieco robit ? alebo mam inak napalovat cd/dvd
napr : napalit to ako video subor ?
nepochopil som celkom ci to pozeras na pc alebo stolovom dvd playery co podporuje DiviX. Preto skus to dat na DVD Video a uvidis. Predpokladam ze to spustas na stolovom Tak daj vediet ako si to myslel
Skus inu znacku medii lebo nie vzdy su dobre tie najlacnejsie
Toto je trochu viac zlozity problem. Skus si ten film napalit co najpomalsie na niektore ine cd. Je milion druhov "divx"-ov, skus napalit viacero filmov a ak ti pojde zle kazdy, tak mas asi problem s mediami a napalovanim. Ale ak len niektore, tak tie su tak kodovane ze prehravac si s nimi uplne nerozumie.
mspeedo napísal:Toto je trochu viac zlozity problem. Skus si ten film napalit co najpomalsie na niektore ine cd. Je milion druhov "divx"-ov, skus napalit viacero filmov a ak ti pojde zle kazdy, tak mas asi problem s mediami a napalovanim. Ale ak len niektore, tak tie su tak kodovane ze prehravac si s nimi uplne nerozumie.
jj tak to mam ze len ako ktory ide dobre a zas niektore idu zle ...
takze to necham tak ... dik za radu ...
Falcoxxx napísal:Skus znizit rychlost alebo z toho sprav VCD alebo SVCD alebo DVD. A mal by si mat problem vyrieseny.
Ja DiviX ani XviD proste nemam rad.
..no ak uprednostnujes vcd/svcd pred divx/xvid........
..ale tiez by som skusil nasjkor znizit rychlost napalovania a po napaleni dat ScanDisc v programe Nero CD-DVD Speed..
Falcoxxx napísal:Skus znizit rychlost alebo z toho sprav VCD alebo SVCD alebo DVD. A mal by si mat problem vyrieseny.
Ja DiviX ani XviD proste nemam rad.
aky je rozdiel medzi Divx a Xvid?
a co je potom to VCD a SVCD? viem, ze sa to da vypalit cez nera, ale nefim co to je
Su to kodeky niektory tvrdia ze XviD je lepsi ale neviem preco. Podla mna su rovnake. Co sa tyka toho VCD alebo SVCD to som skor dal ako moznost co sa z toho da spravit. Ja preferujem iba DVD. Je to asi najlepsie co sa tyka kvality a komfortu. Toto som uviedol len preto ze mnohy chcu pozerat *.avi na stolovom DVD ale niektore DiviX nepodporuju. A preto pride vhod vytvorenie VCD nie je narocne na cas ako DVD a je to aj jednoduhsie. SVCD je zhruba to iste ale VCD ma 70min a SVCD iba 40min. DVD mozete mat v roznej kvalite od 60 min do 8 hodin. Ja pouzivam najradsej 2 hodinove nahravanie. XviD a DiviX nepouzivam lebo ked som na PC nemam cas na kukanie filmov. Ja pozeram filmy iba DVD na stolovom DVD playery. Je to asi naj za PC sa tak film neda vychutnat. AVIcka prerabam skor iba ak je nejake video z akcie alebo tak. A napriklad cez uz spominane softy ako ULEAD VIDEO STUDIO, ULEAD MOVIE DVD FACTORY, WinDVD CERATOR, Pinacle Studio alebo aj NERO v 7 ale aj 6 je mnoho nastrojov.
Dufam ze som zodpovedal vsetko a spravne ak nieco nie tak napiste
A este sorry ak su tu pravopisne chyby uz je toho dnes na mna nejako vela