FinePix S9500

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

FinePix S9500

Príspevok od používateľa jin »

Čo si myslíte o tomto
foťáku? Plánujem ho dostať na vianoce, a mam limit 18000. Za tu cenu sa mi to zda byt asi best choice :?
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: FinePix S9500

Príspevok od používateľa dudinko »

jin153 napísal:Čo si myslíte o tomto
foťáku? Plánujem ho dostať na vianoce, a mam limit 18000. Za tu cenu sa mi to zda byt asi best choice :?
Mam fotak z radu FinePix a som velmi spokojny. Sice nieje na takej urovni ako ten tvoj ale kvalitou, obsluhou a funkciami som velmi spokojny.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dudinko napísal:Mam fotak z radu FinePix a som velmi spokojny. Sice nieje na takej urovni ako ten tvoj ale kvalitou, obsluhou a funkciami som velmi spokojny.
:) jaky mas S7000 alebo S5600?? ma stabilizator? bo S9500 nema a to ma na nom dost odradza :?
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie

diky
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

jin napísal::) jaky mas S7000 alebo S5600?? ma stabilizator? bo S9500 nema a to ma na nom dost odradza :?
Ja mám, ako iste vieš, S5600 (ten vyšiel naraz s 9500). Tiež nemá stabilizátor. Mne sa to však zdá úplná zbytočnosť, ktorú využiješ tak maximálne na fotenie "ožranpárty" s roztrasenými rukami. Na noramálnu fotografiu použiješ statív a nemáš s tým problém. A 9500 má všetky prednosti kvalitného EVF kompaktu, takže nevidím dôvod obávať sa.
K|OZZY napísal:cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.
Este jedna vec zhanam tripod ale neviem aky.... chcem aby nebol tazky minimalne 150cm na vysku a nebol prilis velky (dlhy).... a viete o nicom takom pls odkaz alebo jeho oznacenie
Tento foťák by ju mal podporovať, aspoň tak sa píše na oficiálnych stránkach, konkrétne tu: http://www.fujifilm.com/products/digita ... index.html. A k statívu, pravdepodobne nechceš do toho veľa vrážať, takže sa pozri po nejakom Velbone. Z osobnej skúsenosti môžem opísať len Velbon DX-888 Digital, ktorý si ako laik chválim hlavne kvôli rýchloupínacej doštičke (bez nej sa statívy už skoro ani nerobia, ale ak by si taký našiel, určite ho nekupuj) a taktiež kvôli malým rozmerom v zloženom stave (má totiž 4 rozkladacie stupne).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JurijRubanov napísal:Ja mám, ako iste vieš, S5600 (ten vyšiel naraz s 9500). Tiež nemá stabilizátor. Mne sa to však zdá úplná zbytočnosť, ktorú využiješ tak maximálne na fotenie "ožranpárty" s roztrasenými rukami. Na noramálnu fotografiu použiješ statív a nemáš s tým problém. A 9500 má všetky prednosti kvalitného EVF kompaktu, takže nevidím dôvod obávať sa.
Chlape ten môj príspevok je už starší, ako rok :lol:
Teraz fotím už s tou D80 :wink:

//Edit: Ale aj tak dík :wink:
K|OZZY napísal:cauko, nechcel som zakladat novu temu... chcem sa len spytat ci tento fotak znesie 2GB XD kartu lebo v manualoch je spominana iba 1GB.

diky
Dlhý čas som fotil so statívom HAMA Star63 , úplne základný model bez fluidnej hlavy. Teraz som troška zainvestoval a kúpil VELBON CX-660. Ale myslím, že na začiatok, Ti bude stačiť nejaký podobný, ako ten STAR63 :wink:
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

jin napísal:Chlape ten môj príspevok je už starší, ako rok
Teraz fotím už s tou D80
//Edit: Ale aj tak dík
Lol, mi to aj bolo divné, ale tak dátum som akosi prehliadol. :)
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Zdravim,nevedel by mi niekto poradit kde by som nasiel firmware na FinePix S7000?? dikes
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Napísať odpoveď