Prosim pomoc som v koncoch
no vyriesila to na a nie ja. ja som len doma cakal jak
a plakal a robil v praci. vecer sa to stalo napisala mi sms ze chce mi dat sancu ja som jej momentalne odpisal nech mi ju prosim ta da a potom sme zacali volat a plakal som v telefonate a opytala sa ma ci mi moze nieco povedat ja som povedal ze hej. a povedala mi ahoj kocurik takto ma vola ked je vsetko ok ja som sa este viac rozplakal a potom bolo vsetko ok a povedal som jej ze jej ocko bude tlacit nanu a ona mi povedala ze noaco chce byt somnou este raz dakujem vsetkym 
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja to mozem je batSpoty napísal:podla mna je medzi 15 a 18 doslova priepast a nie, ze rozdiel, ale to asi vidime kazdy inak. a ktomu je to dost individualne, ze ?
jednoznacne je v tomto pripadne asi najucinejsi rozhovor. otcovia su sem tam dost infantilny v tychto veciach. ak sa k tomu postavis so spravnou sebaistotou, urcite to prinesie svoje ovocie. teda.... mas velku sancu.
Spoty zasa len s tebou suhlasit a este pridam ze ked budu mat 20 tak sa budu na tom pekne smiat.. toto su mi halusky ... ale nie vazne daj tomu cas a nerob chlape s toho tragediu.. ja viem si po usi zamilovany.. good luck
Ak ti mozem poradit nikdy nedavaj najavo dievcatu ako velmi ti ti na nej zalezi a hlavne ziadne slzy a prosikanie. Laska sa neda vyprosit, ani vyplakat. Podla mna ta nelubi tak strasne ako ti to hovori. Uz taka prekazka ako sa u vas vyskytla ju rozhodila a dala si cas na rozmyslenie. Ak baba skutocne miluje , ide "cez mrtvoly". Viem to aj podla mojej setry, ktorej rodicia branili stretavat sa s frajerom. Bola schopna spustit sa z okna po postelnej plachte, aby sa za nim dostala. Nesmies zo seba urobit lahko dostupny " tovar". Urob sa trochu vzacnym a daj jej najavo ze ta nema isteho, lebo v buducnosti sa ti to vypomsti. Ak sa v jej zivote objavi nejaky iny chalan moze sa stat, ze si da s tebou opat cas na rozmyslenie a ked jej to s nim nevyjde, bude vediet ze ty na nu cakas s otvorenou narucou.nano55 napísal:no vyriesila to na a nie ja. ja som len doma cakal jaka plakal a robil v praci. vecer sa to stalo napisala mi sms ze chce mi dat sancu ja som jej momentalne odpisal nech mi ju prosim ta da a potom sme zacali volat a plakal som v telefonate a opytala sa ma ci mi moze nieco povedat ja som povedal ze hej. a povedala mi ahoj kocurik takto ma vola ked je vsetko ok ja som sa este viac rozplakal a potom bolo vsetko ok a povedal som jej ze jej ocko bude tlacit nanu a ona mi povedala ze noaco chce byt somnou este raz dakujem vsetkym
Inak mozne je aj to, ze ked u teba zostala, mala urcite ocakavania, ktore sa nenaplnili .... A este by som pozistoval kto sa okolo nej pohybuje, mozno je tu este niekto koho chce, ale on na nu kasle..
-
BuffyAngel
Amateur
Re: Prosim pomoc som v koncoch
ked´ ťa miluje tak hej...ale nediv sa jej...ked´ na ňu tatko tlačí... nie je to jednoduché... ale možno by si sa mal pokúsiť porozprávať s ním..ak máš dosť odvahy...nano55 napísal:ahojte mozete mi prosim cas pomoct? mam problem s priatelkou jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet a to len preto ze u mna spala jednu noc a nedala nikomu vediet. teraz mi dala koniec ale vravela ze potrebuje cas mozem od nej cakat ze sa vrati? aj ked jej rodicia ma nikdy nechcu vidiet? a miluje ma strasne aj ja ju. a nechcem ju stratit prosim pomoc
// no iba jej otec ma nikdy nechce vidiet mamka je v poho dnes mi povedala ze potrebuje cas asi mesiac mam dajaku nadej aj ked ma miluje?
-
r4wMUnt34q
Star
Po 1. Nikdy nehovor nikdy. Po 2. Ak ti velmi zalezi na dievcati, tak jej to daj na javo, aby vedela na com je a podla mna vztahu prospieva, ked si dvaja navzajom prejavuju lasku aj slovne.colo napísal:Ak ti mozem poradit nikdy nedavaj najavo dievcatu ako velmi ti ti na nej zalezi.
Suhlasim.colo napísal:Laska sa neda vyprosit, ani vyplakat.
Kazdy je iny, nemozes vsetky dievcata sudit podla svojej sestry. A odkial vies, ze ho tak nelubi ?colo napísal:Podla mna ta nelubi tak strasne ako ti to hovori. Uz taka prekazka ako sa u vas vyskytla ju rozhodila a dala si cas na rozmyslenie. Ak baba skutocne miluje , ide "cez mrtvoly". Viem to aj podla mojej setry...
Podla mna maju jasno v tomto a obom na tom druhom zalezi.colo napísal:Nesmies zo seba urobit lahko dostupny " tovar". Urob sa trochu vzacnym a daj jej najavo ze ta nema isteho, lebo v buducnosti sa ti to vypomsti.
Dost priskoro rozoberas ich buducnost a to bez toho, aby si dobre poznal oboch zainteresovaných. Z hypotetického hladiska sa moze stat aj to, ze zajtra budu vsetky pekne, inteligentne a zabavne dievcata byvat prave na tvojej ulici (bez urazkycolo napísal:...moze sa stat, ze si da s tebou opat cas na rozmyslenie a ked jej to s nim nevyjde, bude vediet ze ty na nu cakas s otvorenou narucou.Inak mozne je aj to, ze ked u teba zostala, mala urcite ocakavania, ktore sa nenaplnili .... A este by som pozistoval kto sa okolo nej pohybuje, mozno je tu este niekto koho chce, ale on na nu kasle..
Dufam, ze za prehladnost a konkretnost tohto prispevku nedostanem zase PMky, ze mam vadny prispevok. Dakujem
EDIT: Ale ked sa to uz vyriesilo, tak som mozno ani nemusel prispievat asi.. Ale chcel som, tak sa stalo, bohuzial.. Hadam sa ten moj prispevok bude dat este stravit