Zmena identity
Zmena identity
Ludia nie ze by som bol nejaky kriminálnik, ale ma zaujímalo ako by sa dala zmeniť identita... a nechať po sebe zlahnúť zem
:D: teda az na moznost zomrieť 
program na ochranu svedkov sa vyuziva vacsinou pri sudnych procesoch ako chranenie osoby ... na nejakeho podvodnickaTomasito napísal:Ale da... vid. napr. vyssie spominany program na ochranu svedkov.
ale zmenit identitu ( meno , adresu a doklady ) to sa da v tejto dobe kludne
Nemal by to byt az tak taky problem, hlavne je zacat zmenou mena, potom nove mobilne a icq cislo, novy nick
Vymenit sietovku (MAC adresa
) a prestahovat sa do ineho mesta, kde urcite nemas nejakych znamych. Toto vsetko by sa malo dat uskutocnit legalne, ale pocul som, ze meno ti zmenia iba ak podas vazny dovod a neviem co oni povazuju za dostatocny dovod na to, aby ti menili meno. Ale mam pocit, ze takto sa stratis iba obycajnym ludom, lebo niekde na urade by mali mat zaznamenu zmenu mena 
Re: Zmena identity
vypni icq a zmen poskytovale netu, zmena zaručenáBBomBer napísal:Ludia nie ze by som bol nejaky kriminálnik, ale ma zaujímalo ako by sa dala zmeniť identita... a nechať po sebe zlahnúť zem:D: teda az na moznost zomrieť
Peniaze nedlzim...teda zatial
Len proste som rozmyslal proste nad takym extremom ze by niekto len tak sa snazil zmiznut, jediny kto by ma hladal je rodina 
Najlepsie je podla mna odletiet niekde do nejakej rit krajiny a tam zmiznut v lesoch a zivit sa ako bača.... poto m este prezit nejaky akcný kus ivota a poa 10 rokoch sa vratit
:D:D a najst svoj hrob ako po dvoch rokoch vyhlaseny za mrtveho
:D
proste len z cistej srandy...ale niekto ais tieto akcne chutky zdielat nebude... prida sa niekto na divoke cesty
:D
Najlepsie je podla mna odletiet niekde do nejakej rit krajiny a tam zmiznut v lesoch a zivit sa ako bača.... poto m este prezit nejaky akcný kus ivota a poa 10 rokoch sa vratit
proste len z cistej srandy...ale niekto ais tieto akcne chutky zdielat nebude... prida sa niekto na divoke cesty
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Veľmi jednoducho:
1.) Poprosíš niekoho, aby ti kúpil sim kartu s kreditom.
2.) Nájdeš človeka ktorému vieš meno, dátum narodenia a bydlisko (facebook je kamarát však). Prídeš na matriku a povieš im, že si stratil všetky doklady a potrebuješ rodný list a nadiktuješ tetuške tieto údaje. Veľmi rada ti urobí kópiu.
3.) Pôjdeš do zdravotnej poisťovne s rovnakou výhovorkou, akurát budeš mať v rukáve už rodný list, takže ti tiež radi vystavia kartičku.
4.) Tu to začína byť trochu hardcore, musíš na políciu - nahlásiť že ti ukradli občiansky a vodičsk. Spíšu zápisnicu (nezabudni prísť o kopec peňazí a náhrdelník od babičky) a dajú ti papier o tom že si tieto veci stratil. Možno ťa aj odfotia na nový občiansky a vodičský. Dohodni sa s nimi, nech ti zavolajú ak to bude hotové, že sa pre to zastavíš osobne)
... tadá!
Ak máš šťastie tak s týmto vydržíš možno aj 3 mesiace kým ťa zavrú za kradnutie identity a falšovanie dokladov.
1.) Poprosíš niekoho, aby ti kúpil sim kartu s kreditom.
2.) Nájdeš človeka ktorému vieš meno, dátum narodenia a bydlisko (facebook je kamarát však). Prídeš na matriku a povieš im, že si stratil všetky doklady a potrebuješ rodný list a nadiktuješ tetuške tieto údaje. Veľmi rada ti urobí kópiu.
3.) Pôjdeš do zdravotnej poisťovne s rovnakou výhovorkou, akurát budeš mať v rukáve už rodný list, takže ti tiež radi vystavia kartičku.
4.) Tu to začína byť trochu hardcore, musíš na políciu - nahlásiť že ti ukradli občiansky a vodičsk. Spíšu zápisnicu (nezabudni prísť o kopec peňazí a náhrdelník od babičky) a dajú ti papier o tom že si tieto veci stratil. Možno ťa aj odfotia na nový občiansky a vodičský. Dohodni sa s nimi, nech ti zavolajú ak to bude hotové, že sa pre to zastavíš osobne)
... tadá!
Ak máš šťastie tak s týmto vydržíš možno aj 3 mesiace kým ťa zavrú za kradnutie identity a falšovanie dokladov.
po 7,5!!! roku je mu to uz urcite jedno
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hneď na druhom bode sa zasekneš. Tetuška ti nedá rodný list len tak na počkanie bez preukázania že si to ty. Ak si stratil doklady, choď si najprv na políciu doklady vybaviť a potom sa vráť na matriku. Takže si prehodil tie body a v takom poradí ako majú byť by si neuspel