Hudba na stranke
-
mejlo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hudba na stranke
caute,
potreboval by som na stranku umiestnit mp3-ku tak aby zacala hrat po natiahnuti stranky, to neni problem, ale potrebujem na stranku umiestnit zap/vyp zvuku popripade aj hlasitost, nechcem to riesit flashom...
potreboval by som na stranku umiestnit mp3-ku tak aby zacala hrat po natiahnuti stranky, to neni problem, ale potrebujem na stranku umiestnit zap/vyp zvuku popripade aj hlasitost, nechcem to riesit flashom...
-
koudy15
Light Expert
skus http://tvorba-www.webz.cz/azramy.htm tam to bude
fuu no viem ze este kedysi daaaavno ked som len zacinal s html, tak som taketo "frajeriny" ropil zastaralym sposobom cez <bgsound src="...." loop="X"> pricom X bolo bud infinity pre nepretrzite prehravanie, alebo cele kladne cislo kolko krat sa to ma zopakovat... ale ako hovorim, je to dooost zastaraly sposob (ale este by mal fungovat)
-
XilleR
Medium Professional
najlepsie to bude asi cez plugin
bud media player:
alebo QuickTime:
bud media player:
Kód: Vybrať všetko
<object
height="50%"
width="50%"
classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95">
<param name="AutoStart" value="1" />
<param name="FileName" value="sound.mp3" />
</object>Kód: Vybrať všetko
<embed
src="beatles.mid"
width="50%"
height="50%">
</embed>-
mejlo
Expert
to mi jej jasne... len co s tym ovladanim? keby na pozadi stranky hrala hudba, a v pravo hore by som potreboval dat tlacitko music off/onXilleR napísal:najlepsie to bude asi cez plugin
bud media player:Kód: Vybrať všetko
...height="50%"> </embed>
...
-
audiotrack
VIP
http://www.google.sk/search?q=free+scri ... 5%A5&hl=sk
skúsil som druhý odkaz: celkom pekný grafický prehrávač s výberom albumov a skladieb
skúsil som tretí odkaz: zoznam viacerých skriptov s hudbou
viac som nemal dôvod prezerať
skúsil som druhý odkaz: celkom pekný grafický prehrávač s výberom albumov a skladieb
skúsil som tretí odkaz: zoznam viacerých skriptov s hudbou
viac som nemal dôvod prezerať
tak si to sprav cez flash - ale na to asi budes potrebovat znalost AS (aspon zaklad)
alebo ak robis v PHP tak si to sprav formou nejakeho on/off tlacitka kde cez GET odosles premennu napr sound=1 pre zapinanie, alebo sound=0 pre vypnutie a cez podmienky si uz das dynamicky ze pri sound=1 je platna ta cast zdrojaku co spusta tu mp3...
v pripade ze xces aby to hralo vkuse, bez prerusenia aj ked budes preklikavat medzi strankami (toto mi naozaj pri mnohych weboch vadi, ked sa mi hudba paci ale zakazdym jak sa prekliknem tak ide odzaciatku) mozes to vyriesit jednoducho cez iframe...
alebo ak robis v PHP tak si to sprav formou nejakeho on/off tlacitka kde cez GET odosles premennu napr sound=1 pre zapinanie, alebo sound=0 pre vypnutie a cez podmienky si uz das dynamicky ze pri sound=1 je platna ta cast zdrojaku co spusta tu mp3...
v pripade ze xces aby to hralo vkuse, bez prerusenia aj ked budes preklikavat medzi strankami (toto mi naozaj pri mnohych weboch vadi, ked sa mi hudba paci ale zakazdym jak sa prekliknem tak ide odzaciatku) mozes to vyriesit jednoducho cez iframe...
-
mastermind
VIP
ok nejake riesenia by tu boli. ale este nikto nenapisal ake zverstvo to je urobit nieco take ako dat hudbu na pozadie. nehovorim o tom ze ked bude defaulne zapnuta a na stranku pride uzivatel s pomalym pripojenim tak asi skoncil ale o tom ze stranka ma sluzit na informovaine a nie na prehravanie nejakej hudby ktora sa podotykam nebude pacit kazdemu.
takze este by som si ten napad s hudbou zo 3-4 krat premyslel.
musim dat za pravdu, hudba na stranke mi pride ako gýč. mne osobne je to neprijemne ked mi zacne hrat hudba, o ktoru nemam zaujem. dokonca aj internetove radia nezacnu hrat automaticky, ale az na vyzvanie.mastermind napísal:ok nejake riesenia by tu boli. ale este nikto nenapisal ake zverstvo to je urobit nieco take ako dat hudbu na pozadie. nehovorim o tom ze ked bude defaulne zapnuta a na stranku pride uzivatel s pomalym pripojenim tak asi skoncil ale o tom ze stranka ma sluzit na informovaine a nie na prehravanie nejakej hudby ktora sa podotykam nebude pacit kazdemu.
momentalny a uz nejaku tu dobu trvajuci trend v internetovych prezentaciach (strankach) je jednoduchost. stroha grafika a silny obsah.
Tak tak, a hlavne, ked mas otvorenych viacero okien patrat, ze ktory web to hraje. Nic prijemne..IgiPoP napísal:musim dat za pravdu, hudba na stranke mi pride ako gýč. mne osobne je to neprijemne ked mi zacne hrat hudba, o ktoru nemam zaujem. dokonca aj internetove radia nezacnu hrat automaticky, ale az na vyzvanie.
momentalny a uz nejaku tu dobu trvajuci trend v internetovych prezentaciach (strankach) je jednoduchost. stroha grafika a silny obsah.